Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @Süleyman-Kapusızoğlu Merhabalar, öncelikle kutlu olsun umarım kolayca vizenize de ulaşırsınız. Ayrıca Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin , paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Sonrasında DV2024 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

• @Revolter Çok teşekkür ederim, inşallah darısı bekleyen green carddaşlarıma gelmesi dileğiyle vize mülakatından sonra haber vercem. Ben bir süre daha buralardayım zaten.

• @Süleyman-Kapusızoğlu Revolter bey yapmanız gerekenleri anlatmış zaten ama mail hangi ülkeden geldi ankaradan mı aldınız mülakat mailini onuda yazarsanız

• @Emre-Kurtulmuş Ankaradan mail aldığını belirtmiş Süleyman Bey ilk gönderisinde düzenleme yapmış. Umarım güzel dağıtım olur.

• @melikemim 5 haziran mail geldi

• Gc kazanan kişilerin, süreçleri daha sağlıklı takip edebilmek adına 2024 yılı excel dosyasına bilgilerini girmesi çok önemli. Excelde bilgisi olmayan kişilerin dosyaya giriş yapıp bilgilerini girmesi konusunda desteğinizi bekliyoruz. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hzWtWRX5sSBdSXkzYmnOWPtEXmJtRwBSmKgu5kjOrbg/htmlview#gid=0

• @voodoochild, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

onceki senelerde kesin diye bakilan siralara bu sene geledigimiz ay itibari ile hala ulasilamamasi ilginc. cok bir beklentim yoktu, gidip gitmeme arasinda dusunurken, 8000li siralamamla yavas yavas sira zaten gelmez dusuncesine girmeye basladim. cok isteyip de hala sira gelmeyenlere sabirlar diliyorum.

Madem kararsızdınız, neden başvuru yaparak kesin gitme niyetinde olan insanların hakkına girdiniz?

• @mervey Hayırlı olsun hocam tebrik ederim. Devamlarına vesile olur inşallah ^^

• ⭐⭐

mülakat mailleri toplu olarak mı gidiyor? yani demek istediğim parça parça gelir mi? yoksa gelen geldi bu ay bitti mi?

bu arada yok mu artıran ya 2 kişi var. :( bari kendimizi için sevinemedik, gelenleri çokluğunu görelimde iş olacak diye sevinelim.

bunuda şuraya bırakayımda iç dünyamı kimse anlamasın :)

scream

• Merhaba eğer ki bitti ise sadece 3 Mail mi dağıtıldı yani

• Asya dosyalarından da mail alanlar olmuş iranlı arkadaşım söyledi

• @Demayfo teşekkür ederim. Umarım bekleyen herkese mailler gelir.

• @misha90 saat 11 civarı geliyordu mailler bir kcc den dosyanızı kontrol etseniz belki belli olmuştur ?

• @mervey hayırlısı olsun inşallah; darısı hepimizin başına

• @yusufalak sistemden kontrol edebilir misin ?

• ⭐⭐

@melikemim

yok malesef. delirmeye 1. kaldı.

going cracy

• @yusufalak Amerika’da saat 17:02 muhtemelen gelmez bu saatten sonra

• Arada alan var mı görürüz sabaha artık inşallah bi kaç kişi daha almıştır en azından

• ⭐⭐

@melikemim

Bencede sonraki aya bakalım artık. Eşiğine geldik tırmalıyoruz resmen delirmemek elde değil ya.

• ⭐⭐

@melikemim Merhabalar, eğer görürüz derken excel listesi üzerinden görebilmeyi kastediyorsanız maalesef gerek bugün olsun gerek önceki zamanlar olsun maalesef birçok kişi excel üzerinde bilgilerini girmeye tenezzül etmiyor. Söz geldiği vakit herkes bu platformdan faydalandığını söylüyor ki eminiz bu platform olmasa hiçbirimiz bu süreci bu şekilde sürdüremezdik ama yakındığım konu buradaki bazı forum üyelerimizin bunu bilmesine rağmen bazılarının hem imza ve excel bilgileri yok bazılarının da ayrı ayrı tek olarak bu bilgileri yok.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k