Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Rusya Ukrayna'nin dogusundaki Donetsk ve Luhansk bolgelerinin bagimsizligini tanidi ve askerlerini bu bolgelere gonderme karari aldi. Henuz Batili ulkelerden ve NATO'dan birkac ciliz ambargo kararindan baska birsey cikmadi. Bu konudaki dusunceler??





  • Putin kurguyu güzel yapıyor. Kanının son damlasına kadar ultra milliyetçi bir herif. Aynı zamanda diktatör.

    İktidara geldiği günden bugüne değin işgal ettiği topraklardaki sözüm ona devletlerdeki kukla devlet başkanları nıda kendisi tayin ediyor.
    Bu adam hem islam düşmanı hemde türk düşmanı. ve tabi diğer tüm topluluklara düşman. Buna rağmen ilk tebrik eden veya tanıyan diğer devletlere bakın (osetya gibi) hepsi devşirme sözüm ona kendi halklarını koruyan kolluyan piyonlar.

    Geçmişten bugüne yaptığı herşeye NATO ve 2 süper güç ABD ve ÇİN sessiz kaldılar. Bu herifde bundan güç alıyor bence. Yine 3-5 yaptırımla kalacak gibi.
    Lakin Putin bununla yetinmez, tahminim Kharkiv e de dalacak yakın zamanda.

    Bizim kilerde günü gününe tutmadığı için biz bu işten ekonomik olarak yara alırız bence. (dün Biden'nın yaptırım açıklamasından sonra Ruble değer kazandı, TL değer kaybetti) İlk açıklamalar Putine karşı tavır alır durumda, 5 gün sonra 360 derece dönecekler.

    Bizde değilde Dünyanın diğer yerlerindeki etnik gruplar bundan iştahlanıp bağımsızlık ilan edebilirler ?
    Bu minvalde yakın zamanda SIRP lardan bir hareket bekliyorum.



Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

63
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum