Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Engelli Bireylerin ABD Vizesi Başvuruları

Amerikan Vizeleri
9 5 2.3k 4

Benzer Başlıklar

• Schengen vizesi başvuru reddinin ABD vizesi başvurusuna etkisi

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    752 Bakış
    melihguneyM
    Amerika ve Kanada, birbirinin reddini ve onayını görür. Amerika ve Kanada, Meksika ile sınır dışı edilen kişilerin bilgilerini paylaşır. Anlaşma gereği Meksika o kişilere bir daha vize vermez. Amerika ve Kanada, Schengen vizesi için verilen retleri göremez. Spesifik olarak talepte bulundukları takdirde Schengen ofisi bilgi paylaşabilir. Schengen bölgesine üye ülkeler, tüm bilgileri AB Parlamentosu tarafından oluşturulan Schengen Veri Sistemine girmekle yükümlüdür, dolayısıyla her ülke tüm Schengen başvurularını görür.
  • Lisans veya Önlisans diplomalarının vize başvurusunda etkisi var mı?

Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    330 Bakış
    lumosL
    @nightmare00 Merhaba, oncelikle lutfen ilgili basliklar disinda sorulariniz cok spesifik degilse yeni baslik acmamanizi oneririm. Bu soruyu ilgili turistik vize basliklarinda sormanlisiniz. Ilgili basliklar icin tiklayiniz; ABD ve Kanada. Kisaca bu sorunun yaniti kesin degildir. Vize degerlendirmesinde bir cok faktor var, ornegin eger bir cok diplomaniz (lisans, lisansustu...) var ama calismiyor, bekar ve ulkenize bagli degilseniz diplomalarin bir etkisi olmayacaktir. Bu demek degildir ki; is sahibi olmak, evli olmak gibi haller de size vize verileceginin garantisi olsun. Kurallara uygun bir sekilde basvurmadan bilemezsiniz. Yukarida ilettigim basliklardaki deneyimlerden okuyup kendiniz adina yorum yapabilirsiniz.
  • E2 Yatırımcı Vizesi ve L1 Şirket içi Transfer Vizesi Kıyaslaması

Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    403 Bakış
    fcsmF
    @Cihan Merhaba, ben şu an L1-A sürecindeyim. Bir avukatım var. araştırmışsınız az çok, eğer Tr deki ortağı olduğunuz şirket şartları karşılıyorsa ki en büyük şart en az 15-20 çalışanı olmalı, yasal olarak tüm gereklilikleri yerine getiren bir şirket ise evet daha mantıklı L1 siz bir avukata anlattıysanız şartları da karşılıyor olsanız sizi bu şekilde yönlendirirdi. hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Is kaynakli acil durum vizesi basvuru talebi

Amerikan Vizeleri
    13
    0 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    I
    @Zeynep-Toprak Acikcasi ne siz sorun ne ben soyleyeyim. On milyon yeri telefonla aradim, yuz bin tane email attim. Tekrar expedite requestinde bulunduktan 4 saat sonra falan request'im reddedildi. Sonuc olarak hic ugrasmayin bence...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k