Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Engelli Bireylerin ABD Vizesi Başvuruları

Amerikan Vizeleri
9 5 2.3k 4

Benzer Başlıklar

  • Schengen vizesi başvuru reddinin ABD vizesi başvurusuna etkisi

    Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    751 Bakış
    melihguneyM
    Amerika ve Kanada, birbirinin reddini ve onayını görür. Amerika ve Kanada, Meksika ile sınır dışı edilen kişilerin bilgilerini paylaşır. Anlaşma gereği Meksika o kişilere bir daha vize vermez. Amerika ve Kanada, Schengen vizesi için verilen retleri göremez. Spesifik olarak talepte bulundukları takdirde Schengen ofisi bilgi paylaşabilir. Schengen bölgesine üye ülkeler, tüm bilgileri AB Parlamentosu tarafından oluşturulan Schengen Veri Sistemine girmekle yükümlüdür, dolayısıyla her ülke tüm Schengen başvurularını görür.
  • E2 Yatırımcı Vizesi ve L1 Şirket içi Transfer Vizesi Kıyaslaması

    Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    403 Bakış
    fcsmF
    @Cihan Merhaba, ben şu an L1-A sürecindeyim. Bir avukatım var. araştırmışsınız az çok, eğer Tr deki ortağı olduğunuz şirket şartları karşılıyorsa ki en büyük şart en az 15-20 çalışanı olmalı, yasal olarak tüm gereklilikleri yerine getiren bir şirket ise evet daha mantıklı L1 siz bir avukata anlattıysanız şartları da karşılıyor olsanız sizi bu şekilde yönlendirirdi. hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Ortadoğu ülkelerine giriş çıkış yapmış biri ABD vizesi alabilir mi?

    Taşındı Amerikan Vizeleri
    7
    0 Oy
    7 İleti
    5k Bakış
    T
    Selamlar arkadaşlar pasaportumda bir kaç tane KKTC giriş çıkış damgası mevcut,tanınmayan bir ülke olduğu için green card sürecinde sorun yaratır mı ?
  • ABD elçiliği maillerimizi okuyor mu?

    Taşındı Amerikan Vizeleri
    7
    0 Oy
    7 İleti
    558 Bakış
    MuhtaradanaM
    @ayvalik10 haziran 2019 dan beridir sosyal medya hesaplarını ds 260 formunda istiyorlar, eğer ap ye kalınırsa Ds 5535 formunda daha detaylı isteniyor Dv 2020 talihlilerinde ap ye kalıp sorun yaşayan duymadım, sadece şu anda konsolosluklar rutin vize işlemlerine ara verdiği için, herkes gibi bu arkadaşlarımızda bekliyor
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum