Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

• Merhabalar

KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler.

• @berantopcu, içinde söyledi: Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

Merhabalar

KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler.

Sayın@berantopcu; pasaport değişikliğini bir dönemde bildirmeniz gerekecektir. İki pasaportu da işlemler sırasınca beraberinizde bulundurmanız gerekecektir. Zamanı gelince konsoloslukla temasa geçebilirsiniz.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    212 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @hakanE, içinde söyledi: I-485 onayından sonra Türkiye'ye dönüp başvuruya devam etmek Merhaba bir sorum olacaktı. Ben amerikada 20 sene bulundum şimdi türkiyedeyim. O zaman bir avukat bana 2005 te eb1 gösterip direkt I485e başvurmuştu ve onaylanmıştı o zaman sponsor istemişlerdi YEŞİL KARTI VERMEK İçin bulamamıştım. şimdi I90 ile talep etsem I485 onaylı çünkü. yine sponsor mu isterler ve bu formu türkiyeden doldurup şansımı deneyebilirmiyim teşekkürler Sayin @hakanE, eger I-485 onaylandi ise size yesil kart verilmis olmasi gerekirdi. EB1de uc ayri kategori vardir ve hepsinde sponsor gerekmez. Linke bakiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-first-preference-eb-1 . Eger EB1i daha once aldi iseniz tekrar alma durumunuz olabilir. Daha onceki EB1i canlandirmanin mumkun olup olmadigini her seye bakmadan belirtmek mumkun degildir.
  • J1 Vize Reddinden Sonra H2B Vizesi Başvurusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    316 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Mert-Berat-Arslan, içinde söyledi: J1 Vize Reddinden Sonra H2B Vizesi Başvurusu Merhabalar, h2b vizesi için Mayıs ayında randevum var.3 hafta önce work and traveldan ret yemiştim. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bu aldığım Ret h2b vizemi çok etkiler mi? Bu vize türünde onay ret oranları nasıl ? Sayin@Mert-Berat-Arslan, H2B vizesi icin red oranlari work and travele gore daha dusuktur. Work and travelden red almis olmaniz H2Bden red alacaksiniz demek degildir. Ancak TCye donme niyetinizin cok net anlasilmasi gerekir. Eger ABDye gidip TCye donmeyeceginizi dusunurlerse yine red alma sansiniz vardir.
  • I 130 onaylandıktan sonra evlilik ne zaman yapılabilir

3
    0 Oy
    3 İleti
    201 Bakış
    I
    @rüya Merhaba, I130 basvurunuz mu onaylandı? Eğer öyleyse basvuruyu ne zaman yapmıstınız?
  • Green card pasaport değişikliği

14
    4 Oy
    14 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Tugce-Mayaturk, içinde söyledi: Green card pasaport değişikliği Merhaba ben green card a başvurdum başvurduğum zamanda kullandığım pasaportum geçerli idi ve kullanım süresi gayet uygun bi şekildeydi. Başvurduktan sonra ben pasaportumu 10 yıllık yapmaya karar verdim ve yeni pasaport çıkarttırdım başvururken kullandığım pasaport numaram farklı şuan yeni pasaport numaram farklı bu negatif bi etki yapar mı şansımı kaybeder miyim? Bir şey yapmam gerekir mi? Açıklanmasına 1 ay kaldı kuranın Sayın @Tugce-Mayaturk, 2019 yılından itibaren yeşil kart lotaryasına başvurmak için kişinin pasaportunun olması zorunluluğu gelmiştir. Ayrıca yeşil kart lotarya başvurusunda pasaport numarası, hangi ülkenin pasaportu olduğu ve pasaportun sona eriş tarihini belirtmek zorunludur. 2019 yılından önce yeşil kart lotaryasına başvurunca böyle bir zorunluluk yoktu. 2019 yılından sonraki yeşil kart başvurularında pasaport numarası belirtmek zorunda olduğunuz için eski pasaportunuzu mutlaka bulundurmanızı ve yanınızda götürmenizi tavsiye ederim. Pasaportunuzun sona ereceğini zaten bildirdiğiniz için yeni pasaportunuz olacağını kabul edeceklerdir. Ancak eski pasaportu görmek isteyeceklerdir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k