Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

• Merhabalar

KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler.

• @berantopcu, içinde söyledi: Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

Merhabalar

KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler.

Sayın@berantopcu; pasaport değişikliğini bir dönemde bildirmeniz gerekecektir. İki pasaportu da işlemler sırasınca beraberinizde bulundurmanız gerekecektir. Zamanı gelince konsoloslukla temasa geçebilirsiniz.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• CR1 vizesi başvurusu ve eş pasaport bilgileri

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    130 Bakış
    E
    @Can-Sansar biz başvuru yapmadan önce herhangi bir sorun çıkmaması adına yeni soyadım ile pasaportumu yenilemiştim.
  • Statü değişikliği sonrası ABD'ye giriş

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    756 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @baytar, içinde söyledi: Statü değişikliği sonrası ABD'ye giriş @Claudia-J-Muslu Selamlar, Benim sorum şu; E2 statüsüne başvuran eşimle beraber benimde statüm E2'ye change oluyor. Acil bir durumda benim Türkiye ye gelip dönmem için B2 vizemiz yeterli olurmu? Öğrendiğimiz kadarıyla E2 statüsündeki kim olursa olsun ülke dışına çıktıktan sonra E2 vizesine başvurmak zorunda. Ama kafamızı karıştıran şey ise hali hazırsa pasaporta basılı olan B2 vizemizi ile A4 kağıdına basılıp verilen statü nasıl giriş için engeller? Teşekkür ederim Sayın@baytar, E2 statüsüne başvuran eşinizin başvurusuna dahil oldu iseniz ve sizin vizeniz de ABDde iken change of status ile (I-539)değişirse TCye giderseniz E2 vizesi almanız gerekir ve ABDde aldığınız onayı TCde tanımazlar ve herşeyi baştan değerlendirirler. Change of status yaptı iseniz E2 vizesinde olursunuz. İşlem tamamlanmadan çıkarsanız E2 ye geçmemiş olursunuz ancak TCde E2 almanız gerekir. Girişte B2 vizesi ile sorun çıkarabilir ve kabul etmeyebilirler.
  • Expedite Reddi, Hamilelik Süreci ve Ek evrak talebi

2
    1 Oy
    2 İleti
    226 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @money-money-money , içinde söyledi: Expedite Reddi, Hamilelik Süreci ve Ek evrak talebi Merhabalar. Eşim ABD vatandaşı. 7 Haziran ve 31 Temmuz tarihlerinde evrak yükledik. 21 Ekimde Ceac sistemine gelen mesajlarda tekrar ek evrak talep edildi, ancak ertesi gün (22 Ekim), bir gün önce gelen mesajları gözardı etmem gerektiği yazıyordu. Ayrıca bir diğer mesajda ise I-130 başvurusunda göndermiş olmama rağmen ikamet belgesini tekrardan istediler ve aynı gün içerisinde yükledik. Her yeni yükleme sonrasında time frames deki tarihin gelmesini bekliyoruz, dolayısıyla sürecimiz çok uzadı. Öncelik tarihimiz de 2019 yılı olmasına rağmen herhangi bir öncelik verilmedi. Şu anda da eşim hamile ve bu sebeple expedite isteği yaptık, 45. günde expedite reddi geldi, sebep belirtilmemişti. NVC ile görüştüğümüzde submit team onaylamadan evraklara bakamadıklarını söylediler. NVC submit team ile iletişim kurma şansım var mı? En geç Aralık ayı başında giriş yapmam gerekiyor ve bizim sürecimiz oldukça uzadı. Bu durumları göz önüne aldığımızda yapabileceğimiz birşey var mı? Teşekkürler. Sayın @money-money-money , NVC ile temasa geçmek gibi bir seçenek bulunuyor. Bunu bir avukat sizin adınıza daha kolay yapar. Sizin yerinize bir avukata daha çabuk donuş yapacaklardır. Eğer başka eksikleriniz var ise onları siz tamamlamadan görüşmeyi vermezler. O yüzden bütün evraklarınız tamamlanmış olması önemli olacaktır. NVC ile bir expedite istemek, NVC ile iletişime geçmek ve bütün evraklarınızın tam olması yapabileceğiniz şeylerdir. İşiniz acil ise, en iyisi bir avukatla çalışmanız olacaktır. Teşekkürler.
  • Başvurudan sonra yeni bir çocuğum oldu.

2
    0 Oy
    2 İleti
    180 Bakış
    RhonsterR
    @Cihangir-Namlı forumda zaten cevabı olan soruları buraya soramazsınız lütfen sorularınızı aşağıdaki başlıklardan birinde sorun. https://yesilkartforum.com/forum/topic/3430/dv2022-bekleme-odası/6326 https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır/1055 Muslu hukuk bürosuna sorunuz varsa da bu başlığı inceleyip ona göre sormanız gerek https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız?_=1608972427222
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k