Acemi Şansı
-
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katıldım. Tavsiye üzerine başvuru yaptım. Unutmuşum. Tavsiye eden kişi hatırlattı tekrar. Ya tutarsa 😉
-
@penaber Acemi Şansı içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katıldım. Tavsiye üzerine başvuru yaptım. Unutmuşum. Tavsiye eden kişi hatırlattı tekrar. Ya tutarsa 😉
hosgeldiniz. Su konuya bekleriz sizi :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/151/dv2019-bekleme-odası/ -
@penaber merhaba, hoşgeldin. Tavsiye edene de, sana da çıkar inşallah :))
-
@paw-of-eagle teşekkür ederim. Umarım çıkar. Bu konularda pek şanslı olduğumu düşünmüyorum. ☺
-
Kesin çıkar merak etme genelde başvurup unutanlara çıkıyor.
-
aynen genelde unutanlara cıkıyor galiba hep aynı muhabbet donuyor cunku malesef ben unutamayanlardanım...
-
Dv2018 başvuru bitiş gününden beri hergun hayal kurup plan yapıyorum eğer bana çıkarsa bu düşüncenin yanlış olduğunu takip edenede çıktığını burada haykırmak istiyorum
-
Ama unutamıyorum abi 😁
@arrow Acemi Şansı içinde söyledi:
aynen genelde unutanlara cıkıyor galiba hep aynı muhabbet donuyor cunku malesef ben unutamayanlardanım...
-
@likable bu sefer bana cıkacak ve sonunda unutamayanlarada cıktıgını kanıtlayacağım umarım bu sefer her sey iyi olacak ve adımı mülakat sayfasına yazdıracam 😁😁
-
Başvuru yapıp unutmayı bırakın, başvurduğum günden beri aklımdan bile çıkmıyor. Her boş vaktimde, sanki dv2018'i kazanmışım da birkaç ay içinde Amerika'ya yerleşecekmişim gibi ev, araba, iş, eyalet araştırıyorum. Demek ki benim de hiç şansım yok :)
-
@guropeth gerçekler bu biz hayal kurarız acemi şansı olanlar hayallerimiz yaşar.
-
Umarim gelmek isteyen herkese cikar... Laf olsun diye o kadar cok basvuran oluyor ki bu lotoya... Bizim donemimizde 2200 kazandi tekil olarak...
Ailerle bilikte toplam vize alan sayisi 1400! Normalde 220 kisi kazaninca, yancilarla beraber (benim gibi) 3500u rahat asmasi lazimdi...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum