Online Çiçek Siparişi
-
Arkadaşlar Amerika'da online ödeme yapıp orada bir adrese çiçek sipariş edebileceğim yer biliyor musunuz buradan bağlanti ile çok pahalı olduğunu düşünüyorum da
-
-
@emirgenco https://www.sendflowers.com/ birdebu var
-
@Semra-Haliloglu çok sağol harikasın
-
@emirgenco eger kisi buyuk bir sehirde yasiyorsa google maps'ten hemen cevresindeki "flower shop"lara bakmaniz iyi olabilir. Lokal dukkanlardaki cicekler daha taze oluyor kanimca (en azindan New York icin benim deneyimim oyle oldu)...
Eger yoksa sayin @Semra-Haliloglu 'nun dediklerine ek olarak su da var:
-
@crazycells üstadım çok sağolsun her zaman yardımcı oluyorsun Allah razı olsun
-
Local shoplari arastir. Mevsime gore ellerinde cicekler degisir baglantiya gecersen yardimci olurlar.
-
Bence de local shoplar daha iyi olabilir. Hem daha taze cicekler oluyor ellerinde hemde local ekonomi kazansin!
-
@MySea abi local shoplar kredi kartı ile nasıl ödeme alacak,? Bı bilgin var mi
-
@emirgenco Websitelerini bulursaniz, online kredi karti ile odeme alirlar. Benzinci bile online odeme aliyor. :)
-
@emirgenco hemen hemen hepsi online odeme aliyor. Hangi sehirde gonderecekseniz google veya yelp yorumlarini okuyun, mail yada telefon ile iletisime gecin. Boylelikle icinize sinene bir cicek gonderebilirisiniz.
-
@MySea çok sağol abım
-
@sigmoidalmammal bakalım becerebilecekmiyim üstadım sağolsun insallah bulurum yerel bı çiçekçi online ödemeli ve New jerseyde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum