Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @allenwilliams sen de az gezmedin abi...🤣🤣


  • @denizci10 döndüğünüzde tüm deneyimlerinizi merakla bekliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun.


  • @denizci10 abi kusura bakma yeni gördüm mesajını, Hyatt Regency Clearwater Beach’te çalışıyorum. Her zaman beklerim

  • ⭐⭐⭐⭐

    @sezerrenderr estağfurullah. Biz houston a geçtik. İnşallah eylül de geldiğimizde seni bekleriz. Görüşmek üzere


  • Arkadaşlar merhaba, Eylül ayının ortalarına doğru Tampa'ya geleceğim. B1/B2 vizem mevcut. Biraz uzun süreli bir kalış olacak, kalacak yer olarak ilk etapta airbnb'den ( citrus park, lutz bölgelerine odaklandım) başka bir seçenek yok gibi görünüyor. Dil sorunum yok, ana dil seviyesinde konuşabiliyorum. İlk başta kalacak yer konusunda, daha sonra da aklınıza gelen konularda tecrübelerinizi, özellikle dikkat etmem konuları paylaşır mısınız? Telefon hattı konusunda ne tavsiye edersiniz? Ayrıca Miami'den Tapma'ya trenle gelmek nasıl bir fikir sizce? Eziyet olur mu? Daha önce deneyimleyen oldu mu? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız ve ayırdığınız zaman için.


  • @skywagon merhabalar biz tampada yasiyoruz, lutz citrus park merkeze 30dk uzaklikta olan yerler yani aslinda suburb diyebiliriz biraz daha uzakta kaliyor.otobus ile miamiden tampaya gelen arkadaslarimz vardi pek guzel tecrube etmemisler fakat tren nasil olur bilemedim.size tavsiyem airbnb icin su olacak ev sahibi kendi evini kiraliyorsa yani airbnb yapan sirket olup coklu evlerle ilgilenmiyorsa , konusup elden uzun donem parasini odemeyi teklif edin cok daha ucuza gelir


  • @skywagon telefon hatti icin de walmartta satilan hatlar var ultra mobile vs gibi onlardan alabilirisniz herhangi bir sorun yasamadik


  • @bamboo Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Airbnb ( evsahibi ) opsiyonunu denedim birkaç evsahibi ile, sanırım airbnb ile daha çok kazandıkları için reddettiler tekliflerimi. UltraMobile seçeneğine bakmamıştım, onu da kontrol edeceğim. Tren seçeneği şu an daha cazip geliyor, uçaklar için biraz geç kaldım ayrıca valizler de cabası. Tekrar teşekkür ederim,sağolun. Geldiğimde tecrübelerimi yine yazacağım.


  • Herkese yeniden merhaba, 12 Eylül tarihi itibari ile ABD'ye Miami Uluslararası Havalimanı'ndan giriş yaptım. Ancak daha girişte CBP Memuruna iki ay kalacağım dediğimde, seni içeri almayacağım dedi ve beni farklı odalara ve prosedürlere yönlendirdi. Neyse ki diğer gümrük memurları olumlu cevap verdiler ve ben de onaylanıp giriş yapabildim. Gelecek arkadaşların bu konuya dikkat etmesini tavsiye ederim, yanınızda kalış sürenize uygun nakit para getirmenizi ve yakın tarihli bir dönüş bileti almanızı tavsiye ederim. Benim buradaki kalış sürem değişkenlik göstereceği için dönüş biletimi almamıştım. Miami'nin ikinci dilinin İngilizce olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü bana soru soranlar hep İspanyolca soruyorlar sorularını.
    Miami Havalima'nından Tampa'ya RedCoah otobüsü ile geldim. Interneti / Wifi hizmeti yol boyunca çalıştı bir sıkıntı yaşatmadı. İki adet valiz ve bir carryona izin var, ücret talep etmiyorlar. Genel değerlendirme olarak : Temizlik 5 / 10 , Zamanlama 8 / 10 , Koltuk Rahatlığı 8 / 10 , Fiyat Performans 9 / 10 . Tampa'da USF içinde kampüste bırakıyorlar. Şimdilik Citrus Park bölgesinde bir arkadaşın evinde kalıyorum. Gerçekten çok nemli bir havası var.


  • Buraya da paylasayim:



  • Merhaba herkese, Kasım başında Tampa'ya General Hospital'e doğuma geleceğiz nasipse. Fakat uygun bütçeli konaklama konusunda takıldık. Airbnb'ye baktık fakat bütçemizi zorlayan fiyatlar gördük. 2 aylık kısa süreli kiralama yapan, eşyalı, ufak çaplı (1 yatak odası + 1 banyo) bir daire bakıyoruz. Lokasyon olarak Tampa çevresi de olabilir. (Lutz, Brandon, Clearwater, Largo...)

    Bütçe olarak 2 aylık her şey dahil 3000-3500 USD ayırabildik.

    Bu konu ile ilgili bilgisi olan var ise veya yönlendirebileceği emlak firması vs. yardımcı olabilirse çok seviniriz.
    Teşekkürler


  • Merhaba foruma yeni üye oldum bir buçuk yıllığına Tampa sarasota bölgesinde ailem ile kalacağım . Sarasota da önerebileceğiniz konaklama yerleri ve elementary okul önerisi var mı ?
    Sarasota bölgesinde bulunan iletişim kurabileceğim birileri var mı ?


  • @nagisim, içinde söyledi: Tampa ve Tampa Bay Area

    Merhaba foruma yeni üye oldum bir buçuk yıllığına Tampa sarasota bölgesinde ailem ile kalacağım . Sarasota da önerebileceğiniz konaklama yerleri ve elementary okul önerisi var mı ?
    Sarasota bölgesinde bulunan iletişim kurabileceğim birileri var mı ?

    Hangi tür vize ile gidip 1,5 yıl kalacaksınız ? İş için mi ? Sarasotayi tercih nedeniniz nedir ? boca raton u düşünmediniz mi ?


  • @vermaynen j1 vizesi ile gideceğiz. Sarasota işe daha yakın olduğu için seçtik.


  • Merhaba nasılsınız
    Size bir sorum olacak
    Greencard beklerken baba kart ile Amerika hayalimiz başlıyor sanırım 🙂
    Florida greencard çıkarsada gitmeyi düşündüğümüz yerdi ama iş dolayısıyla gideceğimiz için hiç araştırmadığımız yerden geldi iş teklifi
    Eşimin Tampa Clearwater da işe kabul edildi 3 ay içinde oraya geleceğiz
    Orta1 ve Lise1 giden oğlum var okul için bana yardımcı olabilecek biri var mı? okula göre ev bakmamız gerektiğini biliyorum
    Sanırım en sancılı kısmı okul kısmı olacak bizim için
    Şimdiden teşekkürler

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Rhonster Rhonster 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

118
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum