[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
son tahminim 25700
-
@superdem22 gerçekten çok farklı artmış hahahahahaha 2.600 case :D
-
abi 24 bin falan olacaksa biz tezgahı toplayalım. 27 28 olsun artık
-
32bin geliyor arkadaşlar hazırmısınız. Eylülde de Current olacak...
Trump'la konuştum ben, abicim yap şu işimizi gelince seni görürüz dedim, sıkıntı olmaz dedi :) Eğer işimizi halletmez ise bende Robert De Niro gibi söylemlerde bulunacağım, hahahaha...
-
çok çok düşük açıklanırsa oy birliğiyle karar verelim serbest atış küfür sayfası açalım içimizi boşaltalım :))
-
@yekta mantıklı :))
-
@efeser ahaha :) beklentim daha yüksek aslında. Ama önceki aylarda çok düşük arttı. Bu ay 24500 altı gelmez bence. Bir de update edilen kotalar var. 26500 - 28500 arası beklentim var :) iyice çorap söküğüne döndü. :)
-
33 bindeki arkadaşlar tahmin yürütmeyin ya 25 bin diyorsunuz size de sıra gelmiyor farkındaysanız😁
-
Bu ay current olursam herkese benden çay.:) tabiki olmayacak
-
@yekta dedigin gibi bi aglama duvari konusu acalim
-
Ne cayı ben yemek ısmarlıyorum ya
-
@arnblt abi senin tahminin var mi
-
@superdem22 21.999 açıklanmış 9 case arttırmışlar bence gayet iyi bu ay için :Ddd
-
@efeser abi saka deme ? Yapma gozunu seveyim kalp krizi geciricem
-
@efeser şunu demek istiyorum. Öncrki ay 20300'den 21900'e arttı bunu unnutnamk gerekir. Yani tempoyu düşük tuttu adamlar. Bu tempoda 24500'e gelmiyor. Ben de diyorumki bu ay en az o kadar gelir.
-
Benim tahminim 25300. Hayırlısı bakalım. Ama bugün açıklanacağı hakkında kesin bir bilgimiz yok. Gereksiz heyecan yapmayalım
-
@arnblt Upcoming Visa Bulletin yaziyor o yüzden bugun %90 olabilir
-
Current yapacaklarsa son aya birakmazlar. Response rateler cok yuksek olduguna gore son 1 aya sıkıstirmazlar heralde. Bu ay current olmazsa bence son vb'de hic current olmaz. Ha eger 27-28binlerde bir rakam aciklarlarsa o zaman bi ihtimal current olabilir son ay. Yok eger 24-25bin falan olursa ekimi bekleyip 2020 icin basvuru yapalim. Belki yine cikar.
-
@yekta o gecen haftada yaziyordu.
-
Ayın 1 inde otomatik olarak o yazıyı yazıyor @yekta .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum