Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kisisel isim ve adres bilgilerini internetten silmek

Bireysel ve Siber Güvenlik
1 1 282 1

Benzer Başlıklar

• Sanal Kredi Kartı Uygulamaları

Bireysel ve Siber Güvenlik
    25
    1
    8 Oy
    25 İleti
    4k Bakış
    ?
    sanal kart kullanarak istediginiz kadar bilgilerinizi guvenli tutmaya calisin; eninde sonunda ummadiginiz bir yerden butun bilgileriniz(SSN dahil) siziyor. ornegin bir cogunuzun kullandigi Bank of America.
  • 4 Oy
    45 İleti
    3k Bakış
    mamma miaM
    Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama bu fırsattan bahsetmeliyim Hotspot Shield VPN üyeliği alırsanız 1password yanında bedava veriliyor. Aylık ücreti 20 TL hem 5 bilgisayara kadar VPN alıyorsunuz hem de 1password bireysel üyeliği. Not: Burada bana 1password öneren tüm kişilere teşekkür ederim baya yararlı :D
  • İstenmeyen (spam) telefon aramalarını önlemek

Taşındı Bireysel ve Siber Güvenlik
    15
    15 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    RhonsterR
    @MySea, içinde söyledi: Istenmeyen (spam) telefon aramalarini onlemek Ben spam veya telemarketing aramalar geldigini farkettigimde, hemen "Bu gorusme kayit edilmektedir ve gerekirse polis arastirmasi veya mahkemede kullanilabilir" diyorum, aninda "sak" diye kapatiyorlar. :) şak diye vurmuşsun abi yüzlerine :D
  • Veri, veri yine veri... (2 dolara bana tüm bilgilerini verir misin?)

Taşındı Bireysel ve Siber Güvenlik
    7
    4 Oy
    7 İleti
    921 Bakış
    knnrnK
    Bana da birkaç defa geldi, paralar sahte değil. Genelde çok büyük firmalar giriyor böyle işlere. Bize gelen ankette satın aldığımız arabalarla ilgili memnuniyeti soruyorlardı. Gelen mektupta link de vardı, oradan online doldurdum. Şimdilerde bana focus grup teklifleri geliyor. Amazon ve BofA focus gruplarına katılmamı istiyorlar. Çok da cazip hediyeler veriyorlar (yağlı müşteri olarak gördüler herhalde). Ama çalışma saatlerim yüzünden katılamıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k