Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • bir sorum olacak.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Diyelim temmuzda current olduk.(numaramıza göre öyle gibi gözüküyor) temmuz sonu basvurduk hersey iyi gitti. aralikta giris yapsak 10 15 gun gecirip greencardlari teslim alsak. teslim aldiktan sonra erteletme talebinde bulunabiliyor muyuz yoksa teslim almadan mi? bir de bizim green kart eşimin adına çıktı.

    benim de bugunlerde Almanya'da calisma ve oturma izni almam sozkonusu. fakat esim soyle birsey diyebilir mi? esimin isi dolayisiyla erteleme talebinde bulunmak istiyorum diyebilir mi? Başvuru ekinde de Almanya'daki çalışma izninin evraklarını sunabiliriz.

    Bulunabilirse 1 senelik mi ertelemeye basvurabiliyor 2 senelik mi?

    Çünkü Almanyadaki calisma izni sureli(1-2 yıl max) olabilecek cunku surekli oturuma donusebilen bir kategoride firma basvurduk ve red aldik.simdi firmanin basvuracagi statu 2 senelik sureli oturum. sonrasinda kisacasi Almanya bize 2 sene sonra hadi memleketinize diyebilir. o zamana kadar greencardi elde tutmanin bir yolu olur mu? Almanya tecrübesi sonrasi gecis yapabilmek icin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ruzgars Kartların birkaç haftada gelme ihtimali çok düşük. Ama birisi teslim alıp size gönderebilir. Reentry Permit almak yerine 6-9 ayda bir, birkaç defa giriş çıkış yaparak zaman kazanabilirsiniz. Uçak bileti ücreti ile reentry permit masrafı kafa kafaya geliyor bence.

    Reentry Permit iki yıllığına veriliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Re-entry permit konusundaki sorularinizi su konuda sorabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131

    Ayni konuya ait sorularin farkli sayfalarda yer almasi daha sonradan bilgiye ulasmaya calisan kisilere zorluk yaratacaktir.

    Green Card'inizi ABD'de yasama ve calisma niyetiyle aldiginizi unutmamalisiniz. Baska bir ulkede yasama ya da calisma niyetiyle erteleme yapmaniz cok uygun olmaz, bu ertelemelerin amaci eski ulkenizdeki isleri/baglantilari azaltip ya da yoluna sokup, kendinizi ABD'deki yasaminiza hazirlamak olmali. Nedenlerinizi buna gore belirlemelisiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum