Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Erteleme hakkında


  • bir sorum olacak.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Diyelim temmuzda current olduk.(numaramıza göre öyle gibi gözüküyor) temmuz sonu basvurduk hersey iyi gitti. aralikta giris yapsak 10 15 gun gecirip greencardlari teslim alsak. teslim aldiktan sonra erteletme talebinde bulunabiliyor muyuz yoksa teslim almadan mi? bir de bizim green kart eşimin adına çıktı.

    benim de bugunlerde Almanya'da calisma ve oturma izni almam sozkonusu. fakat esim soyle birsey diyebilir mi? esimin isi dolayisiyla erteleme talebinde bulunmak istiyorum diyebilir mi? Başvuru ekinde de Almanya'daki çalışma izninin evraklarını sunabiliriz.

    Bulunabilirse 1 senelik mi ertelemeye basvurabiliyor 2 senelik mi?

    Çünkü Almanyadaki calisma izni sureli(1-2 yıl max) olabilecek cunku surekli oturuma donusebilen bir kategoride firma basvurduk ve red aldik.simdi firmanin basvuracagi statu 2 senelik sureli oturum. sonrasinda kisacasi Almanya bize 2 sene sonra hadi memleketinize diyebilir. o zamana kadar greencardi elde tutmanin bir yolu olur mu? Almanya tecrübesi sonrasi gecis yapabilmek icin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ruzgars Kartların birkaç haftada gelme ihtimali çok düşük. Ama birisi teslim alıp size gönderebilir. Reentry Permit almak yerine 6-9 ayda bir, birkaç defa giriş çıkış yaparak zaman kazanabilirsiniz. Uçak bileti ücreti ile reentry permit masrafı kafa kafaya geliyor bence.

    Reentry Permit iki yıllığına veriliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Re-entry permit konusundaki sorularinizi su konuda sorabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131

    Ayni konuya ait sorularin farkli sayfalarda yer almasi daha sonradan bilgiye ulasmaya calisan kisilere zorluk yaratacaktir.

    Green Card'inizi ABD'de yasama ve calisma niyetiyle aldiginizi unutmamalisiniz. Baska bir ulkede yasama ya da calisma niyetiyle erteleme yapmaniz cok uygun olmaz, bu ertelemelerin amaci eski ulkenizdeki isleri/baglantilari azaltip ya da yoluna sokup, kendinizi ABD'deki yasaminiza hazirlamak olmali. Nedenlerinizi buna gore belirlemelisiniz.


Benzer Başlıklar

  • Suresi dolmus greencard hakkında

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    262 Bakış
    crazycellsC
    @berel yukarida sayin @keysnambır 'in gonderdigi linkin yaninda su konuyu da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
  • YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    574 Bakış
    crazycellsC
    @hitomi78 YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru içinde söyledi: Soruma cevap nasil bulacagim Size yazdigim konularda sorunuzu sormaniz yeterli, oradan cevap yazarim size. Cekilisle ilgili her konu ya da ayrinti icin ayri bir baslik acilmasina karsiyim :) o nedenle o konularin disinda ayri basliklarda sorulan sorulari ben sahsen cevaplamayacagim.
  • Yeşil kart basvuru hakkinda

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    entelmanE
    @leningrad Fotoğraf mutlaka güncel olmalı. Uygun olmayan fotoğraf ve çekiliş formunu yanlış doldurma nedeniyle pek çok kişi diskalifiye oluyor.
  • Green kart çekilişi hakkında

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    920 Bakış
    crazycellsC
    @byte81 Green kart hakkında içinde söyledi: Merhaba sizlere iki sorum olacak 1-Bu ekim ayında da green kart çekilişi olacak mı ? 2-Daha önce ki çekilişte kullandığımız fotoğrafı kullanabiliyormuyuz ? duzeltme yapayim. Sorunuz green card hakkinda degil, green card cekilisi hakkinda :) ikisi farkli. Su anki yasalara gore hala olacak. Bu hususta hicbir yasa degisikligi olmadi henuz. Bu konudaki gelismeleri su konudan takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/333/cesitlilik-vizesinin-green-card-lotosu-kaldirilmasi-ile-ilgili-yasalar-ve-durumlari Hayir, farkli bir fotograf kullanmalisiniz. Fotografi kendiniz evde cekip ayarlayabilirsiniz. Ayrintilar icin su konuyu okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum