Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 için en isabetli yöntem?

Benzer Başlıklar

• E2 statüsü ile Green Card başvurusu yapmak mümkün mü?

Taşındı Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    Ceren HeraC
    @crazycells yorumunuzdan yola çıkarak EB-2 vizesine kimler başvruabilir diye internete bakayım dedim. Eğitim durumunun dışında "individuals who possess exceptional ability in the sciences, arts, or business."şeklinde yazılmış ama bu exceptional ability'nin açıklaması yapılmamış hiç bir yerde. Buna dair bilginiz var mı acaba? çok ucu açık gibi geldi bu kriter. teşekkürler.
  • 1 Oy
    24 İleti
    3k Bakış
    serelS
    @mojitomango statü değişimi için Amerika içinde bulunmak gerekiyor. Eşinizin turist vizesi yoksa statü değişimi yapamaz, konsolosluktan E2 VİZESİ almanız gerekir.
  • E2 Vize Örnekleri, Yatırım Miktarları ve Şirket Tipleri

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    230
    5 Oy
    230 İleti
    47k Bakış
    KeremtkK
    @murat34 Hayırlı olsun murat bey. Bizde sürecin içerisindeyiz. EİN geldi. Amerika'ya daha giriş yapmadık. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
  • 1 Oy
    360 İleti
    33k Bakış
    hDundarH
    Arkadaslar merhaba, ben dv2025 ile 1.5 senedir Amerika'da yasiyorum. Sorum arkadasimla alakali olacak. Gecmis yanitlari biraz inceledim ama konu biraz farkli. Mart 2026 bir IT firmasi kurdu ve halihazirda aktif ve fiziksel bir ofiside mevcut. Randevulari Ekim 2026'da Turkiye'de. Kafalarina takilan en buyuk soru su, bu ciftin kizi Amerika'da dogdu, yani Amerikan vatandasi. Mevcutta turist vizeleri var. Ama kafalarina takilan soru ki gecenlerde yine Turk bir ciftin Amerikan vatandasi cocuklari ile Turkiye'den E2 mulakatina girmisler, E2 ret oldugu gibi mevcuttaki turist vizelerini de iptal etmisler. Arkadasin en buyuk cekincesi mevcut turist vizelerinden olmak, bu nedenle randevularini iptal etmeyi dusunuyorlar. Bu konudaki gorus, fikirlerinizi merak ediyorum? Green card surecimde gordugum ve ogrendigim kesin bisey var, her dosya birbirinden farkli, yani kesin bir yanit olmayacigini biliyorum, sadece goruslerinizi merak ediyorum, tesekkurler ve selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k