Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 için en isabetli yöntem?

Benzer Başlıklar

• i797 formu ile Türkiye’yi ziyaret etmek, e2 vize başvuruları

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    662 Bakış
    orhanozbekkO
    @yigitcolorado Yigit bey merhaba; yazimi detayli okursaniz sayet net birsey yazmadim asla. Kendi arastirmalarim ve cevremdeki benzer ornekleri dile getirdim. Risk aldiginizin altini da cizmistim. Cevremdeki diger milletlerden kisilerin bu sekilde vize bastigini biliyorum. Calisma vizelerinde de I-797 belgesi aldigimizdan dolayi calisma vizesi ile benzerligi olmasindan kaynakli risk alinip denenebilir belki diye konuya aciklik getirmek istedim. Elbette son karar sizlerin.
  • E2 yatirimci vizesi veya statu degisikligi

82
    0 Oy
    82 İleti
    7k Bakış
    M
    E2 ye uygun Atlanta da güzel bir lokasyonda devren tesettür giyim mağazası bulunuyor ilgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz
  • E2 Vize Örnekleri, Yatırım Miktarları ve Şirket Tipleri

230
    5 Oy
    230 İleti
    46k Bakış
    KeremtkK
    @murat34 Hayırlı olsun murat bey. Bizde sürecin içerisindeyiz. EİN geldi. Amerika'ya daha giriş yapmadık. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
  • 1 Oy
    359 İleti
    32k Bakış
    orhanozbekkO
    @utkuakaevren maalesef E2 vize randevulari cok sinirli kontenjanlarla aciliyor. ozellikle yogun basvuru donemlerinden gecerken, istanbul konsoloslugu manuel olarak dahi randevu vermiyor. sahsi hesaplamam E2 randevuari ortalama 2-3 aylik periyodlarda daha sık aciliyor. nisan ayinda slot acilmisti. en son persembe gunu mart 2027 yilina acilma oldu. umarim daha fazla slot acilmalari olur diye temenni ediyoruz. *ANLIK E2 randevusu [image: 1783749334421-42d15301-f2ca-4e82-9222-97c0f18a9df2-image-resized.jpeg] *Persembe gunu acilan slot [image: 1783749423124-820a3169-a424-4d8f-96e3-454646dc79d2-screen-shot-resized.jpeg]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k