Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 için en isabetli yöntem?

Benzer Başlıklar

• Florida'da daha once E2 almis dukkan

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    647 Bakış
    hasan ugur CanH
    @CVera Merhaba bilgi rica edebilir miyim? [email protected]
  • E2 Vizesi ile franchise olarak iş kurmak

6
    1 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    C
    @BERKE-Güngöroğlu e2'yi elçilikten almanızı şiddetle öneririm. 5 sene verilir ve istediğiniz gibi ülke dışına çıkabilirsiniz. Statü değişikliğiyle çıkamazsınız. 5 senelik vize bittiğinde tekrar başvurmanız gerekir elçiliğe -ki verginizi vs. veriyorsanız bir sıkıntı çıkmaz-. E2 vize sahibinin eşi istediği yerde çalışabilir(work authorisation alacaksınız ama). Lakin şirket green card için sponsor olur mu bilmem. Çok şirket yapmıyor bunu. e2 vizesiyle vatandaşlık almanın tek yolu bu vizeyi bir şekilde greencard'a çevirmektir. Yatırımla green card'a çevrilebilir(işleriniz iyi giderse x milyon dolar ile yatırımcı green cardına çevirirsiniz), ya loto çıkar, ya da eşiniz sponsor bulur green carda çevirir, siz oradan alırsınız lakin çok uzun bir bekleme süresi var bunun.
  • i797 formu ile Türkiye’yi ziyaret etmek, e2 vize başvuruları

5
    0 Oy
    5 İleti
    662 Bakış
    orhanozbekkO
    @yigitcolorado Yigit bey merhaba; yazimi detayli okursaniz sayet net birsey yazmadim asla. Kendi arastirmalarim ve cevremdeki benzer ornekleri dile getirdim. Risk aldiginizin altini da cizmistim. Cevremdeki diger milletlerden kisilerin bu sekilde vize bastigini biliyorum. Calisma vizelerinde de I-797 belgesi aldigimizdan dolayi calisma vizesi ile benzerligi olmasindan kaynakli risk alinip denenebilir belki diye konuya aciklik getirmek istedim. Elbette son karar sizlerin.
  • E2 Vizesi İçin Ortalama Gider ve Eyaletler

Kilitli Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    2
    1 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    I
    Forumda bulunan E2 vizesi başlığında bir takım örnekler bulabilirsiniz. Orada tekrar sorarsanız bir çok yanıtın tek başlık altında kalması açısından faydalı olur. Ben de bir takım cevaplar, araştırmalarım neticesinde elde ettiğim bir takım verileri paylaşabilirim. E2 vizesi alabileceğiniz işletmeleri arayabileceğiniz bir kaç portal bilgisi verebilirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k