E2 için en isabetli yöntem?
-
@periturk çok daha detaylı bilgi alabileceğin iletileri bir incele istersen https://yesilkartforum.com/forum/topic/300/e2-vize-ornekleri-yatirim-miktarlari-ve-sirket-tipleri/28
https://yesilkartforum.com/forum/topic/99/e1-e2-tüccar-ve-yatırımcı-vizeleri/2 -
@ayvalik tesekkurler cevabin icin.inceledim o lnkleri ama e1 vizesi vardi ya da abd den basvuranlar vardi genelde.benim merak ettigim turkiye den basvuru yapip basarili olan kisiler ve sektor v.s. gibi detaylar o kisileri bulamiyorum :(
-
-
@ayvalik te;ekk]r ederim
-
@periturk avukat olarak en başta muslu hukuk bürosuna soru sorun linki var oraya bir yazın
-
@ayvalik10 tesekkur ederim
-
E2 ile ilgili telegram kanalı kurdum. İlgilenenler gelsin.
-
Merhaba ben şunu merak ediyorum ben turist vizesi ile gidip kafamdaki işi kursam ve bir süre turist ile gel git yapıp eleman çalıştırıp bir miktar kara geçirsem illaki işi kurup yerleşmem mi lazım git gel yapsam iş sahibi olarak önümü görsem iş tutarsa e2 ye başvursam daha mantıklı değilmi iş kurabilmem için ssn vs mi gerekiyor yada başka şartlarmı var gidip iş kurmak zormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
-
@Ata-Toprak, içinde söyledi: E2 için en isabetli yöntem?
yardımcı olu
Turist vizesiyle gidip iş kurabilirsiniz. İşiniz oturduktan sonra E2 için gerekli dökumanları hazırlayıp Amerika içinde statü değişikliği (2 yıllık, 2 yılda bir uzatılabilen ve giriş çıkış olmayan) ve ya Türkiyeye dönüp E2 ye başvurabilirsiniz (5 yıllık, 5 ylda bir uzatlan ve giriş çıkış olanağı olan). Önemli olan ne iş yapacaksınız?
-
Berber dükkanı açarak da E2 yatırımcı vizesi alinabiliyormus. YouTube da alan kişi izledim.
-
@mexido bilmediğiniz sektöre ve başkasına muhtaç olacağınız bir işe sakın girmeyin derim.
-
@mexido bahsettin kişi bu kişi mi bizim forumdan zaten. @tolunay eğer uğrarsa sana cevap yazar
https://www.youtube.com/channel/UCgUjjzLUQE2YdIaJEki2QGQ/featured
-
@mexido ikinci bir seçenek e2 vizesi için
-
@denizci10, içinde söyledi: E2 için en isabetli yöntem?
@mexido bilmediğiniz sektöre ve başkasına muhtaç olacağınız bir işe sakın girmeyin derim.
Yok hcam sadece berber dükkanı açarak da E2 yatırımci vizesi alan var demek istedim. Genelde soruluyor nasıl E2 yatırımcı vizesi alırız diye. Farklı sektörlerde de alanların olduğunu vurgulamak adına paylaştım. :)
-
@ayvalik10 tolunay green card kazanarak geldi , e2 ile degil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum