-
merhaba aranızda lufthansayla frankfurt aktarmalı giden arkadaşım var mı
-
Lütfen sormak istediğiniz konuya göre linklerden devam ediniz
Abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1966/abd-ye-giderken-hangi-havayolu-tercih-edilmeli-neden?page=1
ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/335/abd-ye-uçak-bileti-hangi-ulkeler-transit-vize-gerektiriyor?page=1 -
@dvlot2020 bir ay bekle çünkü yolculuk yapacak birisi var o yazar tecrübelerini
-
Evet. Frankfurt aktarmali Chicago’ya ucmustum.
-
Bu ileti silindi! -
@rüzgar hayırdır kardeşim adminmisin
-
@edelweiss selam özelden yazdım size
-
@Dvlot2020 Admin olmasına gerek yok, sizi doğru konuya yönlendirmeye çalışıyor, forumu da gereksiz başlıklardan korumaya. Ben daha önce görseydim konuyu bende aynı şekilde davranırdım.
-
@yalta ismailim sen bir şey deme lütfen
-
@Dvlot2020 Why?
-
@dvlot2020 Benimle ilgili bir sıkıntınız var sanırım komik bilgi kirliliği olmaması ve insanların ortak sorunlarını sorduğu bazı mevcut konular bulunmakta bu gibi konuların altından sorularınızı sormanız hem sizin daha hızlı cevap almanıza hemde diğer insanlara daha faydalı olacaktır.
Neyse üslubunuzdan bunu anlayabilecek bir kapasite beklemek zaten benim için anlamsız sadece komiksiniz... :)
-
@Dvlot2020
Herkese saygili bir uslupla cevap vermeniz gerekiyor.
Konu kilitlenmistir, bilgilendirme icin ikinci iletiye bakabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum