Green Card basvurusudaki hata
-
Neehabalar
Ben yeşil karta başvururken eşimin ve çoçuğunun resimlerini ( biyometrik olmasına rağmen) ne yaptıysam yükleyemedim.
7 saat gibi bir uğraş verdim.
Kendim başvuru sırasında Amerika’da idim.
Önceden 3’müzde biyometrik resimlerimizi çekmiştik.
Ama ben hariç eşimin ve çoçuğunun resimlerini yükleyemedim.
Bende kendimi bekar olarak başvurumu tamaladım.
Sorun şu;
Şayet bana green kart çıkarsa bu durumda ne yapmam lazım
Cevabınız çok önem arzediyor
Çok teşekkür ederim -
@oktayjenny basvuru formunda medeni durumunuz hakkinda yalan bilgi vermeniz -eger secilirseniz- mulakatta elenmenize neden olacak, bilginize.
-
@oktayjenny geçmiş olsun elendiniz bile... Seneye artık kısmetse son güne bırakmadan bu forumu iyice okuyarak hata yapmadan başvurunuzu tamamlarsınız. Veya löseve 30 tl bağış yapın, makbuzunu crazycell e gönderip bilgilerinizi doğru biçimde girmesini sağlayabilirsiniz. Umarım eşiniz içinde başvuru yapmışsınızdır. O sizi ve çocuğunuzu eklediyse umarım eşiniz üzerinden kazanırsınız.
Edit: onlarada resim yükleyememişsiniz. 😟
-
Bu ileti silindi! -
@uysalkedi bu ne şimdi kime cevap yazdınız 4 yıl sonra
-
@ayvalik10 😊kusura bakmayin. Baslik seciminde dogru baslik olmasini istedim.Hatali giris olarak bunu buldum. En alta da sorunumu yazdim. Ama 4 til onceki sorunun cevabi gibi olmus. Aksam duzgun sekilde takrar yazacagim. 👍🏽
-
@uysalkedi, içinde söyledi: Green Card basvurusudaki hata
@ayvalik10 😊kusura bakmayin. Baslik seciminde dogru baslik olmasini istedim.Hatali giris olarak bunu buldum. En alta da sorunumu yazdim. Ama 4 til onceki sorunun cevabi gibi olmus. Aksam duzgun sekilde takrar yazacagim. 👍🏽
Basvuru formuna yazdiginiz bilgileri degistiremezsiniz.
Kesinlikle yeni bir basvuru yapmayin, cunku yeniden basvuru yapmaniz diskalifiye olmaniza neden olacak; ama basvuru formundaki masum hatalar cogunlukla konsoloslar tarafindan hos goruluyor.
-
Merhaba Admin benim eşime GreenCard bundan 8 ay önce çıktı ben işkazası geçirdiğim için eşimde o telaşla iptal etti ne yapmamız gerekiyor
-
@Kerim-Kurt talihli miydiniz? 2022 mali yılı bittiği icin 2022 yılı kazananıysanız hakkınız yandı. 2023 kazananı iseniz ds260 formunu doldurun.
-
@Kerim-Kurt, içinde söyledi: Green Card basvurusudaki hata
Merhaba Admin benim eşime GreenCard bundan 8 ay önce çıktı ben işkazası geçirdiğim için eşimde o telaşla iptal etti ne yapmamız gerekiyor
gecmis olsun. Mayis 2022'de mi talihli oldu esiniz? iptal etti derken ne demek istediniz acaba? nasil bir islem yapti esiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum