Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhabalar, ben bir yıldır Amerika'da yaşıyorum ve çalışıyorum. Kariyerimde değişiklik yapma ihtiyacını duyduğum ve arayışta olduğum bir dönemdeyim. Ekşisözlük, reddit vs gibi forumlardan ve buradaki bazı yorumlardan da gördüğüm üzere yazılım sektöründe işler yüz güldüren cinsten değil ama hala bir şans olabileceğini düşünerek fikir almak için yazacağım. Yazılımdan ziyade veri bilimi alanındaki bootcamplerle ilgileniyorum. Türkiyedeki tecrübelerim yazılım dışı (marketing). Veri bilimi, bilişim alanında sanıyorum ki diğer alanlara göre en zorlayıcı iş alanı. En azından benim ilk algım o şekilde oldu. Kendimi ücretsiz kurslarla geliştirmeye çalışıyorum, fakat bunlar yeterli olmuyor. Aslında beni ölçecek ve ilerlememi değerlendirecek bir mentör ihtiyacım olduğu için bootcamp arıyorum. İş bulma konusunda pastanın daralmış olmasından dolayı da o kadar parayı ilk başta bootcamplere yatırmak istemiyorum. Açıkçası ve kısacası çıkmazdayım. Yorumlarınızı beklerim.

• @baharg Faydali bir site:

Benzer Başlıklar

• 12
  • 22
  • 32
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |