Yaz Okulu Tavsiyeleri
-
Merhaba herkese, sanirim bu konuda yazılmış bir başlık yok. Hem gelecekte bilgi arayanlara güzel bir kaynak olması açısından hem de kendi adıma öğrenmek adına bu konuyu açmak isterim.
Oğlum 9 yaşında ve yazın gidebileceği spor ya da doğa faaliyetleri içeren uygun fiyatlı bir yaz okulu arıyorum. Maksat Türkiye’de devlet okulunda okuduğu için Ingilizcesini geliştirebilmek açıkçası. Malumunuz burada yaz okulları fiyatları uçmuş durumda, bu nedenle rotayı oraya çevirmek istedim.
Daha önce gelip kaldığımız için tercihimiz Boston’dan yana fakat öneriler ve deneyimler doğrultusunda farklı eyalet ve şehirler de olabilir.
YouTube’da bu konuda deneyim videosu paylaşan var mı diye baktım ama göremedim. Söz konusu İngiltere olunca içerik çok fazla fakat ne yazık ki Amerika için nedense bu konu nezdinde çok kaynak bulunmuyor.
Umarım benim gibi arayışta olan herkes için güzel bilgi paylaşımı ve tavsiye içeren bir başlık olur.
Şimdiden teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum