Okula ilk kayıt
-
Sayın @Mr-Hakan anladığım kadarıyla aşağıdaki yöntemlerden birisini kullandınız.. Başkada bir yol gözükmemekte en azından benim bulabildiğim.
Arkadaşlar bazı araştırmalar yaptım, bir çoğunuz biliyordur belki 7 adet madde bulabildim. Sizlerle de paylaşayım istedim. Başlıkları veriyorum detaylarını alttaki linkten sitesinden öğrene bilirsiniz.
ABD’de Green Card Almanın Yolları Nelerdir?
Amerika’da Green Card sahibi olmanın en bilinen yolları piyango (lottery) veya evlilik yoluyladır. Oysaki bu iki yöntemin dışında Green Card almanın başka yolları da bulunmaktadır.- 1. Yatırım yolu ile Green Card
- 2. Akrabalık yoluyla Green Card
- 3. Çalışma yoluyla Green Card
- 4. Evlilik yoluyla Green Card
- 5. Çekiliş (lottery) yoluyla Green Card
- 6. Sığınma veya mültecilik yolu ile Green Card
- 7. Özel göçmenler için Green Card
Maddelerin Açıklamaları için sitesine tıklayın :http://nycturk.com/abdde-green-card-almanin-yollari-nelerdir/
-
@Rüzgar hocam tam olarak belirttiğiniz yollardan biri ile başvuruda bulundum arkadaşları aydınlattığınız için teşekkürler
-
@Mr-Hakan Önemli değil anlatmak istememeniz den az çok hangisi olduğunu tahmin edebiliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
-
-
@knnrn Okula ilk kayıt içinde söyledi:
@rüzgar Sayın @Mr-Hakan "DV2020 ile geleceğim kesin" yazdığı için bir kavram karmaşası olmuş, tartışma da oradan çıktı. Çekiliş dışında alınan Green card'lar DV olarak adlandırılmaz. Kendisi "Green card alacağım kesin" diye ifade ederse karışıklık ortadan kalkar.
Sayın @knnrn Benimde kafam karıştığı için araştırma içine girdim. Söylememe nedeni az çok belli saygı duyuyorum. Burada bu kadar insan piyango beklerken böyle bir çıkış herkes de kafa karışıklığı yarattı haklısınız.
-
bir deli bir kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış durum aynen bu. amerika hiç bir dünyalıya 100 de 100 green cart verme gibi bir ritüeli yok iltica desem amerikada olmalısın veya eşin amerikada iltica statüsü alıp aile birleşimine gitmeli oda değil anlaşılan bence siz iyi niyetlisiniz fakat sizin iyi biyetinizi bazıları suistimal ediyorlar.
-
@ayvalik10 Okula ilk kayıt içinde söyledi:
un de
haklısın ben direkt çekilişe odaklanmışım ondan
yoksa green card göçmen statüsü iş kurma evlilik yatırım gibi seçeneklerde var :)
ne diyelim hayırlı uğurlu olsun -
@mr-hakan
hayırlısı hadi mutlu haberleri buradan paylaş -
@sadikcagan tabi hocam
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum