Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @oprmngr Abinizin yillik gelir durumunu gösteren belge istediler mi (W 2 veya 1040 formu )

• @ori2006 CEAC sistemine abim yukledi bize sormadılar

• @oprmngr hayırlı olsun. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur. Süreç totalde kaç yılı buldu? Bizde hala umutla bekleyelim öi yoksa vaz mı geçelim ondan soruyorum 🤗

• Bu ileti silindi!

• 18 yilin sinunda Ailemizin f4 vizesi onaylandi,
    Bu süreç boyunca forumda yer alan paylaşımlar, tecrübeler ve verilen destek bizim için gerçekten çok kıymetliydi. Sorularımıza zaman ayırıp yanıt veren, deneyimlerini paylaşan ve moral kaynağı olan herkese yürekten teşekkür ederiz.
    Yolu bu forumdan geçen herkesin en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşamasını tüm kalbimizle diliyoruz.

• @oprmngr yeni teslim sisteminde pasaportlarınizi nasil teslim aldiniz veya teslim ettiler

• @ori2006 yeni sistem tam bir kaos iki kez premium delivery odemesi yaptik randevumuzdan iki gun sonra vize basildigi haberi e oosta ile verildi . 8 gun hic bir hareket olmadi attigimiz e postalara zaten cevap hic gelmedi bizde istanbuldan ankaraya gidip adresi yandex navigasyonda bile cikmayan mahall alisveris merkezi giris katindaki mekana gidip teslim aldim.
    Aile fertlerinizin kimliklerinin fotokopilerinin oldugu bir a4 kagida pasaportun kime teslim edilecekse tc kimlik nosu yazip imzalamalilar. evrak da ciktisini almak icin aracla tekrar 10 dk mesafede bir print shop bulup hallettik
    VFS tamami ile umursamaz acemileri girise koymuslar
    Diger ckallr arkada sohbet ve disarida cay sigara ile mesguldu benim gordugum manzara bu idi bol sanslar

• @oprmngr teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı bende oyle bis supheye duztum zaten gidip kendim alacagim

• @oprmngr tek UID numarasina bagli diger aile fertleri pasaportları degilmi

• Evet ayni dosyadaki pasaportlar

• @oprmngr pasaport lari aldiginiz yerin ismi nedir tabelasi nedir aklinizdami, adres var sadece cunku

• @ori2006 Mahal alisveriş merkezi giris kati VFS global ofisi
    Isvicre ile yan yana
    Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bul., No:274/4, Ankara

• @oprmngr aile üyelerinizin yaşları kaç acaba ?

• Amerika’ya girdiği tarihte Çocukların 21 yaş üstünde olup bu vizeden yararlanan var mı ?

• @yusuff28 iki ev;adim var 15 ve 19

• Merhaba umarım herkes için her şey yolundadır. Benim aklımı karşıtıran bir soru var ve yardımcı olmanızı rica ediyorum.
    Görüşeme tarihi geldikten sonra adli sicil belgemizi yenilersek, ceac üzerinden sisteme yeni belgeyi yüklüyor muyuz?
    Teşekkür ederim.

• Merhaba, son ilerlemeden sonrası görüşmeye giden var mı acaba?

• Merhaba gecen sene Amerikan vatandasi oldum, simdi abim ve ablama sponsor olmak istiyorum. Arastirdigim kadariyla; kardeslerimden ayri ayri vukuatli nufus kayit ornegi almam gerekiyormus (tercumeli apostilli, abim evli bir cocugu var.) Istenilen belgeri acik bir sekilde yazarmisiniz lutfen, gunlerdir araştırıyorum bir hata yapmak istemiyorum. Simdiden cok tesekkurler.

• @Edaeda bu sorunun cevabı ✅evet yüklenmesi gerekiyor. Kendim sordum kendim cevapladım ☺

• Merhaba, son bir ay içerisinde ustraveldocs sistemi üzerinden, göçmenlik vize görüşmesi idöküman teslimi için kayıt oluşturan birileri var mı acaba? Biz kayıt oluşturduk ve teslim seçeneğini belirledik fakat kısa bir süre sonra tarafımıza görüşeme tarihini değiştirme( böyle bir talebimiz oladığı halde) talebiniz red cevabı aldık ve döküman teslimi için açılan talebimiz sistem içerisinde kapatıldı. Lütfen eğer siz süreci tamamladıysanız yardımcı olur musunuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |