K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Merhaba
K1 vizesine başvurduk 3 gün önce NOA1 aldık ama bugün beklemediğimiz bir şey oldu... Nişanlımı işten çıkarttılar. Başka birinden sponsorluk istesek ama sponsor olacak kişinin petitonerın akrabası olması gerekiyor değil mi? Nişanlım işsizlik maaşına başvuracakmış şimdi. Bir de vizeye başvururken şirket emaili ve telefonunu vermiştik. İşsiz kalınca telefonda emailde gitti haliyle USCIS ile bağlantımız kesildi. Nasıl güncelleriz? Sponsorlukla ilgili ne yapmalıyız? Önerisi olan var mı özellikle @crazycells sizden destek bekliyorum,sevgiler. -
@Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba
K1 vizesine başvurduk 3 gün önce NOA1 aldık ama bugün beklemediğimiz bir şey oldu... Nişanlımı işten çıkarttılar. Başka birinden sponsorluk istesek ama sponsor olacak kişinin petitonerın akrabası olması gerekiyor değil mi? Nişanlım işsizlik maaşına başvuracakmış şimdi. Bir de vizeye başvururken şirket emaili ve telefonunu vermiştik. İşsiz kalınca telefonda emailde gitti haliyle USCIS ile bağlantımız kesildi. Nasıl güncelleriz? Sponsorlukla ilgili ne yapmalıyız? Önerisi olan var mı özellikle @crazycells sizden destek bekliyorum,sevgiler.sponsorun akrabaniz olmasina gerek yok.
basvurudaki adres degisikligini suradan yapabilirsiniz:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do -
Merhaba arkadaşlar. Gectigimis ay K1 nişanlılık vizesiyle Amerika'ya giriş yaptım. Buradaki evlilik işlemlerini hallettik. Şimdi AOS sürecini başlatacağız. Sizlere bir sorum olacak, fee odemesini kredi kartiyla yapabiliyor muyuz, yoksa sadece paycheck olarak mi kabul ediyorlar?
Bu konuda tecrubesi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim -
@crazycells Ankara’daki büyükelçilik başka sponsor kabul ediyor mu? Bazı ülkeler kabul etmiyormuş tam Bilgi bulamadım, forumda başka sponsor kullanan oldu mu hiç?
-
@crazycells Ankara’daki büyükelçilik başka sponsor kabul ediyor mu? Bazı ülkeler kabul etmiyormuş tam Bilgi bulamadım, forumda başka sponsor kullanan oldu mu hiç?
evet, ediyor. Sartlara uydugu surece sorun olmamasi lazim, forumda ayrica bunun konusu mevcut zaten.
-
@Jossie evet kabul ediyor. Çoğu kişi ek sponsor kullanıyor sorun yok.
-
@akhilleus, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar. Gectigimis ay K1 nişanlılık vizesiyle Amerika'ya giriş yaptım. Buradaki evlilik işlemlerini hallettik. Şimdi AOS sürecini başlatacağız. Sizlere bir sorum olacak, fee odemesini kredi kartiyla yapabiliyor muyuz, yoksa sadece paycheck olarak mi kabul ediyorlar?
Bu konuda tecrubesi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirimBahsettiginiz I-485 form fee mi?
-
@graombze @crazycells teşekkür ederim çok rahatladım, beklenmedik anda tam başvurduk noa1 aldık her şey yolunda derken işten çıkartılınca çok üzüldük napıcaz şimdi diye panikledik... nişanlım yinede başka sponsor kullanmama taraftarı biraz gurur yapıyor, iş bulmaya çalışıyor şimdi... işi 2-3 ay sonra bulsa biz noa2 yi almadan arada 2-3 aylık işsizlik dönemi olsa dahi bana sponsorluğunda sorun olur mu sizce? Bu arada bankada 200.000$ ve üstüne 2 ev ve 1 bir araba var,faydası olur mu? Sizce iş bulsa bile arada işsizlik dönemi olduğu için başka sponsor mu kullanalım yoksa maaşı yeterli olduğu sürece kaç ay işsiz kaldığı önemsiz mi? (Biliyorum çok soru sordum ama çok önemli)
-
@crazycells evet
-
@Jossie mülklerini gösterebilir ama yine de ek sponsor göstermesi gerekir diye düşünüyorum.
-
@graombze @crazycells teşekkür ederim çok rahatladım, beklenmedik anda tam başvurduk noa1 aldık her şey yolunda derken işten çıkartılınca çok üzüldük napıcaz şimdi diye panikledik... nişanlım yinede başka sponsor kullanmama taraftarı biraz gurur yapıyor, iş bulmaya çalışıyor şimdi... işi 2-3 ay sonra bulsa biz noa2 yi almadan arada 2-3 aylık işsizlik dönemi olsa dahi bana sponsorluğunda sorun olur mu sizce? Bu arada bankada 200.000$ ve üstüne 2 ev ve 1 bir araba var,faydası olur mu? Sizce iş bulsa bile arada işsizlik dönemi olduğu için başka sponsor mu kullanalım yoksa maaşı yeterli olduğu sürece kaç ay işsiz kaldığı önemsiz mi? (Biliyorum çok soru sordum ama çok önemli)
onemli olan USCIS gorevlisini ikna edebilmeniz. Eger yeni bir is bulursa ve gelir yeterliyse sorun olmama ihtmali yuksek diye dusunuyorum.
-
@akhilleus, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells evet
bu durumda, kredi karti odeme bilgilerini G-1450 formu ile USCIS'e gonderebilirsiniz:
-
@crazycells USCIS görevlisi mi? Sponsorluk evraklarını konsolosluğa mülakatta götürüyoruz diye okumuştum forumda, sponsorluk bilgilerini önceden USCISe göndermek mi lazım? Biz 129f paketine koymamıştık hiç sponsorlukla ilgili bir şey, NOA1 de aldık ama kafam karıştı... :(
-
@crazycells USCIS görevlisi mi? Sponsorluk evraklarını konsolosluğa mülakatta götürüyoruz diye okumuştum forumda, sponsorluk bilgilerini önceden USCISe göndermek mi lazım? Biz 129f paketine koymamıştık hiç sponsorlukla ilgili bir şey, NOA1 de aldık ama kafam karıştı... :(
ben AOS konusuyla karistirdim, o durumda tabii ki USCIS'le degil, konsoloslukla isinizi halledeceksiniz... su konuyu takip etmeniz yeterli:
-
@crazycells tamam teşekkür ederim.
-
@Jossie ben de aos diye düşündüm:))
-
@crazycells tesekkurler Ali
-
Arkadaşlar merhaba
Önümüzdeki hafta Ankarada K1 vize görüşmem var.
I134ü nişanlım buradayken doldurmuştuk ama son anda değiştirmemiz gereken şeyler oldu. Nişanlım yeni formu imzalayıp taratsa ben burda yazdırsam sorun olur mu yoksa ıslak imzalı mı olması gerekiyor? -
@tuchi sahsen ben fotokopisini goturmustum hatta ankara’ya gittigim gece son anda cikarmistim formu. Ankara’da memurun istedigi birkac belgeden biriydi sponsorluk dosyalari ve sorun cikarmamislardi.
-
@tuchi, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar merhaba
Önümüzdeki hafta Ankarada K1 vize görüşmem var.
I134ü nişanlım buradayken doldurmuştuk ama son anda değiştirmemiz gereken şeyler oldu. Nişanlım yeni formu imzalayıp taratsa ben burda yazdırsam sorun olur mu yoksa ıslak imzalı mı olması gerekiyor?islak imza olmasa da, cikti olsa da kabul ediyorlar genelde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum