Green card site bağlantı sorunu
-
Confirtion numarasini aldim baska birsey gerekiyor mu
-
@cahit4 Evet fotoyu küçülterek hallettim. Chrome kullanıyorum.
-
@Shaimaa oldu mu simdi confintion numarsini aldin mi
-
@cahit4 Evet almıştım zaten. İyi şanslar hepimize...:-))
-
@Shaimaa peki bundan sonra yapilacak bisi var mi bana 2. Adimda numarayi verdi 3. Adima gerek kalmadi
-
@cahit4 Sadece bekleyeceğiz ve 5 Mayıs 2020'de sonucu öğrenmek için yükleneceğiz.
-
@cahit4 confirmation number i kaydet başka bişey yok
-
3 yere kaydettim
-
@cahit4 aynen iyi yapmışsın bol şanslar
-
@Mrfirat sanada ve simdi digerlerine yardimci olmakta
-
@cahit4 arlkadaşlar kayıt problemi hala devam ediyor ne yapmalıyım?
-
@Lokman-Efe yandex tarayıcı indir virüs programını kapat fotoğrafın boyutunu dvlottery.state.gov adresinden düzgünce ayarla fotoğrafın isminde noktalama ve türkçe karakter olmasın hata verirse davamlı geri gel tekrar next page yap eninde sonunda kabul ediyor
-
@Mrfirat biraz önce başardım...teşekkür ederim..hepimize bol şans...
-
@Lokman-Efe rica ederiz
-
Herkese merhaba, bende başvuru yaparken diğer arkadaşlarla aynı sıkıntıyı yaşadım ve önerilenleri denedim yine de olmadı.Sonunda Iphone safariden denedim ve başvuru gerçekleşti. Başvurusunu yapamayan varsa ıphone safariden yapabilir. bol şanslar..
-
Çok şükür sonunda bitirebildim kaydı. Confirmation number'ı kaydedebileceğim her yere kaydettim heyecanla ;)
Şimdi sıra nasıl yaptığımda. Öncelikle Şunu söylemek isterim ki tamamen şansınıza bağlı. Çünkü Sabahtan bu yana denemediğim yol kalmadı. Extra bir vpn vs tarzı program kullanmadan standart bir chrome sekmesiyle ve yine Başladığım yer olan google chrome'dan bitirdim. Tabi yaklaşık 5-6 kez ileri geri yaptım sayfalar arası geçişte. Bu yüzden, Sayfa Form göndermeyi iptal ettiğinde kapatmayın lütfen. Resimlerin 5×5 boyutunda olduğundan eminseniz hangi karakterle kayıt ettiğinizin bir önemi yok. Denendi onaylandı. Herkese bol şanslar dilerim...
-
........
-
merhaba ilk safyadaki bilgileri doldurduktan sonra submite basınca hata alıyorum. bu sorunu nasıl cozebilrim.
-
@aaperissia Önceki post'larda herkes kendi tecrübesini yazdı, o bilgiler yardımcı olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum