Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green card site bağlantı sorunu

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
59 23 7.3k 14

Benzer Başlıklar

  • Polonyada green card başvurusu

    Greencard Loto Başvurusu Soruları
    5
    0 Oy
    5 İleti
    272 Bakış
    crazycellsC
    @eneskanar, içinde söyledi: Polonyada green card başvurusu Ekstra olarak bir şansım varmı yoksa yine Türkiye kontenjanından mı faydalanacağım? Adres olarak Türkiye mi polonya mı göstermeliyim? Polonya'da yasadiginiz icin adres olarak Polonya'yi gostermenizi tavsiye ederim. Turkiye dogumlu oldugunuz icin, cekilise uygunluk ulkeniz (kontenjan) Turkiye olacak.
  • Green Card Pasaport Başvuru Süresi

    Greencard Loto Başvurusu Soruları
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    214 Bakış
    crazycellsC
    @umutdt basvuru icin gecerli olan pasaportunuzu kullanabilirsiniz. Sonraki asamada da gecerli olan pasaportunuzu kullanabilirsiniz.
  • Green Card başvurusundaki bir soru hakkında

    Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    2
    0 Oy
    2 İleti
    293 Bakış
    K
    @ldundar55 Başvurduğunuz gün 21 yaşından gün almamışsa ona göre ekleyin, yanlış beyanda bulunmuyorsunuz.
  • Green Card Çift Başvuru İptali

    Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    2
    0 Oy
    2 İleti
    681 Bakış
    crazycellsC
    @osslemm Maalesef iki basvuru yapilmissa yapabileceginiz hicbir sey yok. Cekilis basvurusuyla ilgili sorularinizi su konularda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum