[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
İyi Günler. Başvurumu gerçekleştirmek istiyorum.Ancak bir konuda takıldım.Pasaportun verildiği ülke kısmında ikileme düştüm.Ben amerikadayken TC Houston BK den yani konsolosluktan pasaportumu uzattırdım 2023 e kadar şimdi ben pasaportun verildiği ülke kısmına Amerika mı yoksa Türkiye mi yazmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
-
@ayvalik10 @VolkanU @Muhtaradana çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
-
-
@ozan350, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Geç cevap gelince "today" ibaresinden dolayı Türkiye olarak işaretledim. Adresinide burası olarak girdim. Artık kazanırsa Türkiye'den devam eder artık karışıklık olmaması için... Bu arada aklıma gelmişken sorayım, eğer talihli olursa ds260 kısmındaki 6 aydan uzun süre yaşadığı yerlere, Türkiye'ye gelip burada girerse örnek veriyorum, geleli 2 hafta olduysa oradaki adresleri yeniden eskiye doğru yazmamız gerekiyor demiştiniz videoda, ve 6 aydan uzun süreli kaldığımız yerleri yazmamız gerektiğini... Oradaki tarihleri nasıl sıralamamız gerekecek? Mülakata burada girecek ve eskidende burada 6 aydan uzun süre kaldı sonuç olarak, O zaman geldiğinde o anda Türkiye'de olduğu için 1-Türkiye 2-İtalya olarak mı yazmalıyız?
sorunuz sorduktan 10 saat sonra cevaplanmis. Siz kac saniye icinde cevaplanmasini umuyordunuz?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, 2 yıllık meslek yüksek okulu bitirdim, daha sonra 4 yıllığa geçtim, 4 yıllıktan atıldım, hangisini seçmeliyim?
- Meslek yüksekokulu, (5) Üniversite terk,
(4) Vocational school - yüksekokul diploması
(5) Some university courses - üniversite terk ya da üniversite öğrencisi -
daha deneyimliler cevap verirse daha doğru olur bu benim uzun zamandır ilk başvurum, ama durumundan anladığım, meslek yüksek okulu daha doğru olur? çünkü kazanırsan ve çıkarsa elinde diploman var, kanıtlayabilecegin ??
-
@Aman-Aman 2 seçenekte size uygun, problem olmaz.
-
@Burak-10 Deneyimden kasıt ne ? Sorununuz nedir ? Silinmiş bir iletiniz var üstte.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Burak-10 Deneyimden kasıt ne ? Sorununuz nedir ? Silinmiş bir iletiniz var üstte.
sanirim sayin @Burak-10 , sayin @Aman-Aman 'in sorusuna cevap vermis, ama emin olmadigini belirtmis.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
kesinlikle bende forumdan okuyup öğrendiğim kadarıyla cevapladım ama bu benimde ilk başvurum olduğu için yanlış yönlendirmemek adına, bunuda belirttim, deneyimli olanlar cevaplarsa daha doğru olur diye, teşekkürler crazycells :)
-
pasaportu dün gidip aldım, bugün de başvurumu yaptım. artık kısmette varsa olur.
-
@desperado bol şanss :)
-
@Nothing-Man teşekkürler :) sana da bol şans.
-
@desperado tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@Muhtaradana teşekkürler hocam, bakalım bu defa ne çıkacak. resim için ayrı özendik, pasaport için ayrı özendik.
-
@enverarat Buraya "Türkiye" yazmalısınız. Pasaportu hangi ülkenin size sağladığı önemlidir.
-
Merhaba 2 senelik bankacılık mezunuyum. Başvuru formunda eğitim durumuyla alakalı bölümü "university degree" olarak işaretledim fakat bugün öğrendiğim kadarıyla "vocataible school" olarak işaretlemem gerekiyormuş. Bu hata herhangi bir sorun oluşturur mu?
-
@Grodd, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba 2 senelik bankacılık mezunuyum. Başvuru formunda eğitim durumuyla alakalı bölümü "university degree" olarak işaretledim fakat bugün öğrendiğim kadarıyla "vocataible school" olarak işaretlemem gerekiyormuş. Bu hata herhangi bir sorun oluşturur mu?
sorun olmaz.
-
@crazycells merhabalar adres 1 kısmına sığmayan ''camlibel evleri'' adlı özel isim için ''vleri'' kısmını 2. adres2 kısmına yazabilirmiyiz. özel isimden ayrılması sorun teşkil eder mi??
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum