Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yolculuk
4.1k 789 550.4k 685

• @ZaferY hoş geldiniz. Bol şanslar.

• @arnblt çok teşekkürler. Benim kızım da burada yaşadığından şu anda herhangi bir sıkıntımız olmadı. Colombia Heights'da kalıyoruz. Şimdilik adapte olmaya çalışıyoruz. Geçen gün bir arkadaşımızı görmeye gittik Fairfax'ta yaşıyor. Oralarını çok beğendik. Umarım bir zaman diliminde görüşüruz. Selam ve sevgiler.

• Merhabalar, kısmetse Aralık 2019 ta Amerikaya giriş yapacağız. ilk süreç te giriş yaptıktan sonra adım adım nerelere başvurmamız, hangi işlemleri yapmamız gerektiği gibi bir işlem listesi yapmış olan varsa paylaşır mı lütfen

• @aysegul çok teşekkür ederim

• Slm lar herkese..Benim de ilk girisim Marta kadar olacak..sorum su; girdikten sonra sari zarflari havaalaninda verecegiz orda is.bitecek mi?? daha sonra greencard arkadasimin evine postalanacak vs. Ben zarflari verip kac gun abd de kalmaliyim? Cocugun okulu icin turkiyeye hemen geri donecegiz..giris yaptigim eyalette gocmen ofisine vs ugramam gerekiyor mu? Tsk ler

• @Zeyna ssn numaranızı beklemeyeceksenix ofise gidip kayıt oluşturun verecekler numarayı onsuz banka hesabı ehliyet başvurusu olmuyor yerinizde olsam greencartı bekleyip dönerim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Zeyna, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

Slm lar herkese..Benim de ilk girisim Marta kadar olacak..sorum su; girdikten sonra sari zarflari havaalaninda verecegiz orda is.bitecek mi?? daha sonra greencard arkadasimin evine postalanacak vs. Ben zarflari verip kac gun abd de kalmaliyim? Cocugun okulu icin turkiyeye hemen geri donecegiz..giris yaptigim eyalette gocmen ofisine vs ugramam gerekiyor mu? Tsk ler

Hayır, hiçbir yere gitmeniz gerekmiyor. Girişten sonra beklemek zorunda da değilsiniz. Normal şartlarda kartlar verdiğiniz adrese gönderilecek.

• @pistolstar, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

Merhaba, pasaportuma basılı vizenin 1 yıl boyunca yeşil kart olarak geçeceği yazılmış. Bu sayede ABD’ye giriş yaptığımın ertesi günü yeşil kartım fiziki olarak elime ulaşmamasına rağmen çalışmaya başlayabilir miyim? SSN’im 2017’de çıkarıldı.

Benden diğer arkadaşlara da küçük bir referans olsun. SSN kartınız yani üzerindeki numara olduğu sürece çalışabiliyorsunuz. Pasaporttaki vizede de zaten çalışma durumunuzla ilgili gerekli açıklama var. İşvereni numaradan başka bir şey ilgilendirmedi. En azından benim için öyle oldu. 2 farklı yerde çalıştım ikisi de zincirleri olan büyük kurumsal firmalardı. Yine de değişen statünüz gereği yenilemeniz iyi olur ancak bu şekilde de çalışılabiliyor

• Merhabalar, benim de bir sorum olacak ; Çocuklar Kanada da okuyor, biz Kanadaya çocukların yanına gidip çocuklarla beraber Niagara'dan arabayla giriş yapmayı planlıyoruz. Giriş işlemleri ve sarı zarf işini halledip geri Toronto ya döneceğiz. Sizce bunda bir mahsur var mı. Normalde mülakatta verdiğimiz adres Los Angeles ama ilk girişi böyle planladık, bir sıkıntı olur mu ? bir de giriş işlemini hafta sonu yapmakta sakınca var mı ?

• Merhaba,
    Frankfurt aktarmalı JFK havaalanından giriş yaptım. Sağlık raporu veya herhangi bir evrağı istemedi görevliler. Sadece pasaport ile giriş yaptım. İşlemler 30dk sürdü ortalama. Görevli pasaporttaki damganın bir yıl greencard yerine geçeceğini söyledi. Giriş yaptıktan bir hafta sonra geri döndüm Türkiye'ye.

• @Roger-Solagan, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

Merhabalar, benim de bir sorum olacak ; Çocuklar Kanada da okuyor, biz Kanadaya çocukların yanına gidip çocuklarla beraber Niagara'dan arabayla giriş yapmayı planlıyoruz. Giriş işlemleri ve sarı zarf işini halledip geri Toronto ya döneceğiz. Sizce bunda bir mahsur var mı. Normalde mülakatta verdiğimiz adres Los Angeles ama ilk girişi böyle planladık, bir sıkıntı olur mu ? bir de giriş işlemini hafta sonu yapmakta sakınca var mı ?

Hayır, bir sakınca yok. Girişi istediğiniz şekilde, istediğiniz yerden ve istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

• @Roger-Solagan, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

Merhabalar, benim de bir sorum olacak ; Çocuklar Kanada da okuyor, biz Kanadaya çocukların yanına gidip çocuklarla beraber Niagara'dan arabayla giriş yapmayı planlıyoruz. Giriş işlemleri ve sarı zarf işini halledip geri Toronto ya döneceğiz. Sizce bunda bir mahsur var mı. Normalde mülakatta verdiğimiz adres Los Angeles ama ilk girişi böyle planladık, bir sıkıntı olur mu ? bir de giriş işlemini hafta sonu yapmakta sakınca var mı ?

Toronto'ya donecegiz derken? Eger ABD'de yasama gibi bir isteginiz yoksa o durumda sorun cikabilir.

• Pasaporttaki damgaya çok fazla güvenmeyin, giriş yapıp geri dönecekler USCIS e uğrayıp ayrıca I551 damgası vurdurularsa daha garanti olur, eşime burda girişte kızıma da hollanda çıkışta sorun yarttılar tarih gorunmuyormuş yok o damga eyetli değilmiş falan diye , sonunda girdiler ama en garantilisi USCIS ten I551 istemek

• Selamlar , dün JFK sen giriş yaptık, uçağımız 20 dk takside bekleyince sırada en sona kaldık, 1 saat kadar bekledim, sarı zarfları açtı, kontrol ederek girişimizi congrat.. Diyerek yaptı, taksiyle otelimize geçtik, yoğun trafiğe rağmen 65 USD tuttu, yattık kalktık, bugün telefon ve banka işlerini yapıp Manhattan gezeceğiz, hava da güzel, herkese teşekkürler bu forumda paylaşarak çoğalmanın farkında olan, hepinize serüvenlerinizde başarılar...

• @arkben Tebrik ederim bundan sonraki hayatınızda da basarilar. Darısı bizim basimiza. Tecrübelerinizi kesinlikle bekliyoruz

• @arkben forumda çok yeniyim , bu tip mesajları okumak insana heyecan veriyor. Sizler için iyi dileklerde bulunuyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

• @dmrtkn çok teşekkürler, dilekleriniz hepimize gelsin , sabırla koruk helva olur derler 🙂 siz süreçte üzerinize düşenleri yaptıktan sonra tek yapacağınız beklemek...

• @hbmurat iyi dilekler hepimize gelsin, forumu takip edin, her arkadaşın deneyimi , bazı şeyler aynı da olsa, özel de farklı bunu hiç unutmayın...dil konusu en önemli şey, mutlaka halletmiş olun, sizi özgür kılar...

• @crazycells Merhaba, 26.10.2019 tarihinde THY ile yaklaşık 13 saat süren yolculuk sonunda Los Angeles havalimanından ABD'ye giriş yaptık.Sorunsuz bir şekilde çok kısa süren pasaport kontrolünden sonra (bizde sarı zarf yoktu raporlar dijital ortamda gönderildiği ve vizemize IV DOCS IN CCD ibaresi yazıldığı için sormadılar) valizlerimizi alıp bizi karşılamaya gelen eşimin kardeşi ile buluşarak yeni hayatımıza merhaba dedik.Bu süreçte desteğini esirgemeyen crazycells'e sonsuz teşekkür ederiz.

Benzer Başlıklar

• ABD pasaportu ile Turkiye’ye gitmek

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    345 Bakış
    ATS16A
    @eire Geçerli ABD pasaportunuz ve Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanınız varsa Türkiye’ye sorunsuz bir şekilde giriş yapabilir, herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın Türkiye’de kalabilir ve Türkiye’den çıkış yaparken ABD pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz.
  • ABD ye giderken Frankfurt aktarması yapmak

Kilitli Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    mutlukurt0534M
    @hayallerabd teşekkürler
  • GC Vizesi ile ilk ABD girişi

Yolculuk
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    Tayfun YildirimT
    GC ile Türkiye'ye seyahat ederken hangi belgelerin olması gerekir. Yada sadece gc yeterlimi detaylı bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler.
  • ABD Türkiye'ye Dönüşte Aktarmalarda Vize Almak Gerekiyor mu?

Taşındı Yolculuk
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    Su konuda yazilanlari inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/335/abd-ye-uçak-bileti-hangi-ulkeler-transit-vize-gerektiriyor/2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k