Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
@crazycells cok tesekkur ederim:)
-
@crazycells merhaba. i130 formunu chicago burosuna gonderdik. Hesabimizdan da para cekiminin yapildigini goruyoruz. Bu ne anlama geliyor? Ve bundan sonra ne yapmaliyiz? Surec nasil isleyecek?
-
@wonder, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells merhaba. i130 formunu chicago burosuna gonderdik. Hesabimizdan da para cekiminin yapildigini goruyoruz. Bu ne anlama geliyor? Ve bundan sonra ne yapmaliyiz? Surec nasil isleyecek?
Formlari kabul etmisler, forumdaki ilgili konulardan sureci takip edebilirsiniz.
-
@crazycells bey, greencardli biri olarak varsayalim. ben 21 yasindan buyuk biri olarak annemi, babami ve kardeslerimi yanima davet edebilir miyim?
Okudugum kadari ile annemi ve babami getirebilirim. Fakat kardeslerimi getirmekte zorlanabilirim. Annemi ve babami getirebilmem uzun yillar gerekebilir.
Kardeslerim 18 yasindan kucukler.Dogru mu anladim?
-
@alidemir27, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells bey, greencardli biri olarak varsayalim. ben 21 yasindan buyuk biri olarak annemi, babami ve kardeslerimi yanima davet edebilir miyim?
Okudugum kadari ile annemi ve babami getirebilirim. Fakat kardeslerimi getirmekte zorlanabilirim. Annemi ve babami getirebilmem uzun yillar gerekebilir.
Kardeslerim 18 yasindan kucukler.Dogru mu anladim?
hayir edemezsiniz maalesef, ilk iletiyi bir daha okuyun isterseniz. Dediginiz durumlar sadece ABD vatandaslarinin basvurabilecegi vize kategorileri. Green Card sahipleri sadece eslerine ve cocuklarina Green Card icin basvuru yapabiliyorlar.
-
Merhaba;
Biraz gec oldu ama bilgiler ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Tasinma yogunlugundan yazamadim.
Bende surecimi anlatayim belki yardimci olur diger arkadaslara.
Ben oklahomada yasiyorum. Bu nedenle butun formlari tek seferde gonderdik. Icinde evliligimiz ile ilgili fotograflar ucuncu kisiler tarafindan yazilmis mektuplarin oldugu duzgun bir paket hazirladik. Bi kac ay icinde parmak izi ve fotograf icin cagirdilar. Onuda gidip verdim. Basvuru yapacak arkadaslara tavsiyem stress yapmadan dogru bilgilerle evraklari doldurmaniz gerisi beklemekten ibaret

Fakat gondermis olmamiza ragmen bir belgenin eksik oldugunu soylediler o da dogum belgesinin orijinali yani vukuatli nufus ornegi gonderikleri mektupta e-devletten alip gonderebilecegimi yaziyor ama pek emin olamadim sizin bu konuda herhangi bir bilginiz varmidir acaba?
-
@Betooo_Can, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhaba;
Biraz gec oldu ama bilgiler ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Tasinma yogunlugundan yazamadim.
Bende surecimi anlatayim belki yardimci olur diger arkadaslara.
Ben oklahomada yasiyorum. Bu nedenle butun formlari tek seferde gonderdik. Icinde evliligimiz ile ilgili fotograflar ucuncu kisiler tarafindan yazilmis mektuplarin oldugu duzgun bir paket hazirladik. Bi kac ay icinde parmak izi ve fotograf icin cagirdilar. Onuda gidip verdim. Basvuru yapacak arkadaslara tavsiyem stress yapmadan dogru bilgilerle evraklari doldurmaniz gerisi beklemekten ibaret

Fakat gondermis olmamiza ragmen bir belgenin eksik oldugunu soylediler o da dogum belgesinin orijinali yani vukuatli nufus ornegi gonderikleri mektupta e-devletten alip gonderebilecegimi yaziyor ama pek emin olamadim sizin bu konuda herhangi bir bilginiz varmidir acaba?
Bu belge yerine ne gondermistiniz? (dogum sertifikasi olarak)
-
Houston konsoloslugundan aldigim vukuatli nufus orneginin hem turkcesini hemde ingilizcesini gondermistim. Gelen mektupta ingilizcesinin ellerinde oldugu fakat turkcesinin olmadigini yazmislar. Yine mektupta bir adres verip orada istedigimiz belgeler yaziyor burdan ogrenin demisler bende e-devlet olayini ordan ogrendim fakat yine de emin olamadim yanlis bir sey gondermekten korkuyorun acikcasi
-
@Betooo_Can, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Houston konsoloslugundan aldigim vukuatli nufus orneginin hem turkcesini hemde ingilizcesini gondermistim. Gelen mektupta ingilizcesinin ellerinde oldugu fakat turkcesinin olmadigini yazmislar. Yine mektupta bir adres verip orada istedigimiz belgeler yaziyor burdan ogrenin demisler bende e-devlet olayini ordan ogrendim fakat yine de emin olamadim yanlis bir sey gondermekten korkuyorun acikcasi
anladim... ilginc olmus, belge kaybolmus olabilir.
e-devlet'ten ya da konsolosluktan alacaginiz turkce belgeyi gonderin isterseniz. Disisleri Bakanligi'nin sitesinde kabul edildigi yaziyor, ama tabii USCIS'in standartlari farkli olabilir.
-
Cok tesekkur ederim

-
@crazycells abi 2019 yili ne kadar sürer
-
@sami-nur, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells abi 2019 yili ne kadar sürer
sorunuzu tam anlamadim maalesef. Tam cumle kurun.
Su an 2019 Kasim'dayiz.
-
@crazycells yani f 4 vizesi süresi ne kadar sürüyor onu demək isdedim
-
@sami-nur, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells yani f 4 vizesi süresi ne kadar sürüyor onu demək isdedim
ilk iletiyi okuyun, orada nasil bakacaginiz yaziyor.
-
Merhaba amerikada iken eşim üzerinden green karta başvuru yaprken sağlık raporu kaç günde ve nasıl veriliyor içeriğinde neler var acaba
-
@psy, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhaba amerikada iken eşim üzerinden green karta başvuru yaprken sağlık raporu kaç günde ve nasıl veriliyor içeriğinde neler var acaba
USCIS'in onayladigi doktorlardan birini secmelisiniz. Fiyat ve sure doktordan doktora farklilik gosterebilir, birkac haftadan daha fazla surmemesi lazim ama yapilacak testlere gore sure uzayabilir de.
-
Merhabalar
Esim benim adima evlilik nedeniyle green carda basvuruyor.
Ayni zamanda annesi icin de green carda basvurabilir mi' ya da ne kadar sureyle basvuru yapabilir?
Sponsorluk icin yillik geliri yetiyor. -
@Duygu-Sayiner, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhabalar
Esim benim adima evlilik nedeniyle green carda basvuruyor.
Ayni zamanda annesi icin de green carda basvurabilir mi' ya da ne kadar sureyle basvuru yapabilir?
Sponsorluk icin yillik geliri yetiyor.yapabilir, bir sorun olmaz.
-
Sayin crazycella acil yardiminiza ihtiyacim var.ocak 7 de mulakatimiz var fakat islemleri avk araciligiyla yapiyordum avktimiz evraklari nvc ye gondermemis ve yogun oldugunu bu dosyayi yapamiyacagini soyledi biz sakin ve caresiz kaldik esime mail uzerinde ankara da ocak 7 de mulakat tarihi gitmis suremiz bitti biz ne yapacagimizi bilmiyoruz lutfen yardim edin

-
Merhabalar Ben green card sahibiyim. Eşim Türkiye de yaşıyor . 10 Aralık 2019 yani 3 gün önce I-130 formunu uscis centera gönderdik . Sizce eşimin yanıma gelmesi ne kadar bir zamanı bulur ? tahminleriniz nelerdir ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum