Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Sevgili arkadaşlar daha öncede sormuştum ama net bir cevap bir türlü alamadım malasef. Benim başvuru sırasında pasaportum yoktu ve bu yönde bir işaretleme yaptım. Şu an pasaportum geldi ve bugün itibari ile evrak maili de aldım. Bu doğrultuda ben ds260 formunu tekrar açtırıp düzeltmemi yapacağım yoksa mülakata gittiğimde bunu belirtecek miyim ? Eğitim bilgileri kısmında da ufak bir hata yaptım. Yine bunun içinde ds260 formunu yeniden mi açtıracağım yoksa evrak mailini gönderdikten sonra mülakat sırasında bunu belirtecek miyim ? Gerçekten benim için çok önemli ve bir türlü bilgi net ve doğru bir bilgi bulamadım.. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü evrak mailini göndereceğim. Amerikada okulu ayarladım bir sıkıntıdan dolayı gidemezsem gerçekten çok üzüntü yaşarım.. Hatta konsolosluğa bile gidebilirim eğer yardımcı oluyorlarsa.

  • ⭐⭐⭐

    @cemal6, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Sevgili arkadaşlar daha öncede sormuştum ama net bir cevap bir türlü alamadım malasef. Benim başvuru sırasında pasaportum yoktu ve bu yönde bir işaretleme yaptım. Şu an pasaportum geldi ve bugün itibari ile evrak maili de aldım. Bu doğrultuda ben ds260 formunu tekrar açtırıp düzeltmemi yapacağım yoksa mülakata gittiğimde bunu belirtecek miyim ? Eğitim bilgileri kısmında da ufak bir hata yaptım. Yine bunun içinde ds260 formunu yeniden mi açtıracağım yoksa evrak mailini gönderdikten sonra mülakat sırasında bunu belirtecek miyim ? Gerçekten benim için çok önemli ve bir türlü bilgi net ve doğru bir bilgi bulamadım.. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü evrak mailini göndereceğim. Amerikada okulu ayarladım bir sıkıntıdan dolayı gidemezsem gerçekten çok üzüntü yaşarım.. Hatta konsolosluğa bile gidebilirim eğer yardımcı oluyorlarsa.

    Kcc ye mail atarak formunuzu açtırabilirsiniz. Hem pasaport bilgilerinizi hemde eğitim bilgilerinizi güncelleyin. Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra evrak maili gönderin


  • @serpilkocak hayır gerek yok


  • @İrem-Güzel bizde bekliyoruz "Congratulations Records indicate" emaili ni ama bu kadar dar zamanda bu kadar yoğun evrak talep gönderimi sonrasında, KCC ye inceleme konusunda zaman vermek gerekir

    Sanırım bu yüzden, evrak gönderimi sonrasında gelen otamatik e-mailde 3 ila 6 hafta arası bir süre tanınmış

    You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview.


  • @bolatmali Hocam örnek bir mail var mıdır açtırma konusunda ? Bilgileri düzelttikten sonra bana tekrar mail geliyor mu onaylandı vb. gibi ? Yoksa direkt düzelttikten sonra evrak mailini göndereyim mi ?
    Bazı arkadaşlar sorun olmaz ds260 açtırma mülakatta söylersin dedi fakat bu benim aklıma yatmadı gerçekten. Mantıklı olan sizinki ama bh süreci aksatır mı ? Korkum bu.

  • ⭐⭐⭐

    @cemal6, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @bolatmali Hocam örnek bir mail var mıdır açtırma konusunda ? Bilgileri düzelttikten sonra bana tekrar mail geliyor mu onaylandı vb. gibi ? Yoksa direkt düzelttikten sonra evrak mailini göndereyim mi ?
    Bazı arkadaşlar sorun olmaz ds260 açtırma mülakatta söylersin dedi fakat bu benim aklıma yatmadı gerçekten. Mantıklı olan sizinki ama bh süreci aksatır mı ? Korkum bu.

    Süreç sizin süreciniz,
    Bu konuda tercih sizlere kalmış.
    Size göre Mantıklı olanı tercih edip ona göre yönetebilirsiniz sürecinizi
    Dv-2020 sürecin sadece başındayız, bundan dolayı etkileyeceğini sanmıyorum.


  • @cemal6
    Principal Aplicant Name:
    Case Number:
    Date of Birth:
    Preference Category: DV
    DIVERSITY
    Foreign State Chargeability:
    TURKEY
    Post: ANKARA

    Dear Sir/Madam,
    Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions.

    Thank you.
    Yukarıda bulunan şablonu doldurup atabilirsiniz, bende forum vasıtasıyla bu şablonla açtırmıştım.


  • @Muhtaradana ustad evrak listesi hazırladınızmı evrak talep maili gelenler icin. cunku forumda birine hazırladıgınızı soylemistiniz. Eger hazırladıysanız bunu excel tablosuna koysak uygun olurmu ? boylece herkes oradan tek tek inceleyip evrak hazırlayabılır. sadece bir dusunce...guncel olarak emailler geldikce daha fazla sorulacak bu konu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @blackeagle82 mülakat deneyimleri ilk sayfasında açıklayıcı bir şekilde var zaten

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @ayvalik10 ustad sizin dediginiz yer mulakat oncesi hazırlanacak evraklar. son 1 haftadır gelen evrak talep emaillerinden sonra herkes aynı soruları soruyor.
    @Muhtaradana birine cevaben dediki evrak listesi hazırladıgını yazdı. bende hazırsa sayet excele aktarsınki talep emaili alan arkadaslar oradan kontrol edip evraklarını tamamlayabilsinler....

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @blackeagle82 evrak mailine verilen cevap için hazırlanan evrak listesini mi diyorsun

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @blackeagle82 oldu yine bulamazsan diye sana resmini koyuyorum
    re.jpg

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @blackeagle82 bu siteyi çorba gibi bir karıştırsanız her konuda bilgi var zaten sadece karıştırmayı yapmıyorsunuz.


  • @huseyın-d teşekkür ederim. Siz açtırdıktan sonra süreç nasıl işledi hocam ?


  • Herkese merhaba. Evrak istek mailini 16.10.2019 tarihinde aldım. Ailemiz şimdilik 3 kişilik bir aile ve Aralık ayında Allah kısmet ederse bir oğlumuz daha olacak. Şuan tüm bireyler için (3 kişi) evraklarım hazır ve gönderebilecek durumdayım. Evrak mailini şimdi göndermeli miyim yoksa Aralık ayında göndersem geç mi kalmış olurum? Doğacak olan oğlumuzun evraklarını ne zaman göndermeliyim? Doğduktan sonra mı? Mülakat tarihi aldıktan sonra mı? Şimdi evrakları göndersem benim vukuatlı nüfus kayıt örneğim de değişecek. Ne yapacağımı bilemedim. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim. Bu arada case no :EU31XXX daha önce de bu konu ile ilgili @crazycells yorum yapmıştı. Demiştik o zamanki durumunuza göre tekrar değerlendiririz. Şimdiden herkese değerli vaktini ayırdığı için teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @BlackEagle 31k olduğu için hemen sana mülakat gelmez ondan dolayı aralık ayında önce sağlıklı bir doğum olsun ondan sonra 1-2 gün sonra açtırırsın bebeği kayıt edersin ondan dolayı kayıp yaşamazsın


  • @ayvalik10 son 1 haftadır evrak emaili alan arkadaslar aynı soruları soruyor. bu yuzden soyluyorum ustad....

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @blackeagle82 yazdığım kelimeleri sakın üstüne alınma genel olarak yazdığın olayı ben sürekli @crazycells tartışıyorum. Senin dediğin gibi aynı soru aynı olay bak incele 237 sayfanın her bir sayfasında kesin sorulmuştur. Bu sorular 2019 yılında da soruldu 2018 yılında da hiçbir değişiklik yok ama cevap aynı yukarıda büyüteç var yaz oraya bulunacak fakat işte uğraşmak istemiyor kısacası TEMBELLİK yapıyorlar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

69
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum