El Chapo Guzman'ın oğlunun tutuklanması ve sonucunda olanlar!
-
@bolatmali cartel orda aynı anlama geliyor onlar için 2. videodaki manzaraya bakınsana
-
tek suçlu siysetçisi askeri polisi sınır güvenlikçileri istihabaratı bana göre. o insanlar silahlanana kadar neredeydiler rüşvet kadın kız tatil gezmelerde. olan gariban halka oluyor birde silah lobileri cebini iyi dolduruyor.
-
Tüm bu olanların asıl sebebini söyleyeyim: Ben dün gece Meksika için uçak biletlerimizi aldım :) Böyle de şansı açık bir aileyizdir.
-
@knnrn, içinde söyledi: El Chapo Guzman'ın oğlunun tutuklanması ve sonucunda olanlar!
Tüm bu olanların asıl sebebini söyleyeyim: Ben dün gece Meksika için uçak biletlerimizi aldım :) Böyle de şansı açık bir aileyizdir.
niye meksikaya bunu yaptın abi bi anlatsana :D
-
@knnrn, içinde söyledi: El Chapo Guzman'ın oğlunun tutuklanması ve sonucunda olanlar!
Seyahat planlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Hani bizlerde ona göre plan yapalım :) -
@bolatmali, içinde söyledi: El Chapo Guzman'ın oğlunun tutuklanması ve sonucunda olanlar!
Hani bizlerde ona göre plan yapalım :)Şükran günü haftasında Mexico City'ye gitmeyi planlıyoruz. O zamana kadar her şey yatışır diye umuyorum. Gezi ile ilgili deneyimlerimizi de paylaşırım.
-
@bolatmali, içinde söyledi: El Chapo Guzman'ın oğlunun tutuklanması ve sonucunda olanlar!
Hani bizlerde ona göre plan yapalım :)Şükran günü haftasında Mexico City'ye gitmeyi planlıyoruz. O zamana kadar her şey yatışır diye umuyorum. Gezi ile ilgili deneyimlerimizi de paylaşırım.
Umarım yatışır, şimdiden iyi tailler dilerim size ve ailenize
-
burdaki mafyayla bir alakası varmı bu adamın: https://emoji.com.tr/al-capone/
-
@yapay-zeka hayir
-
Bahamalari da dusunmus muydun dogru soyle. Kasirgadan yerle bir oldu. Benim de zamaninda antebe tayinim cikmisti iyi dedim oralari hic gormedim suriyeyide gorururum suriyede savas patladi gidemedik. Porto riko plani yaptim kasirga vurdu. Neyse bahamalar daha iyi dedim porto rico dan beter oldu 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
62
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum