Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

santa barbara olanlar ses verebilir mi

Gündem ve Sohbet
5 5 234 4

Benzer Başlıklar

  • birisi sebebini açıklayabilir mi

    Gündem ve Sohbet
    6
    5
    7 Oy
    6 İleti
    428 Bakış
    Manwe6265M
    Burası kendi akrabalarımdan bile daha samimi herkes bi yardım etme gayretinde ve vize onayı alanları görünce yine hep beraber seviniyoruz :)
  • Ben bir yalan uydurdum yardım eder misiniz

    Gündem ve Sohbet
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    zehrayoZ
    Görüşmeye gelene kadar evraklarınız doldurulacak ve Amerikan vatandaşı olarak eşin imzalayacak o evrakları, tabi ki imzalamadan önce bakması gerekiyor. Üniversite mezunu yazarsanız ve imzalarsa müstakbel eşiniz yalan beyan vermiş olur, onu çok zor duruma sokarsınız. Zaten yanlış hatırlamıyorsam diploma kopyasını da eklemeniz gerekiyor. Yanlış hatırlıyorsam da bir noktada çıkacak o yalan, ama siz evlendikten sonra eğer eşiniz bunu öğrenirse bu çok kötü olur. Sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünebilir. Ama öncesinden söylerseniz, en azından ona bu konu ile ilgili kendi kararını vermesine zaman tanımış ve fırsat vermiş olursunuz. Yalanla başlayan bir evlilikte eşinizin mutlu olabileceğini düşünmeyin bile. Sizle evli kalsa bile size güveni sarsılacak ve aklının bir köşesinde bu olacak. Doğruyu söyleyin, olabilir bir hata yapmış olabilirsiniz, ama açın kalbinizi ve güzelce anlatın, bunu neden yaptığınızı da anlatın, hemen bunu kabul etmesini beklemeyin, ama kabul edebilir de etmeyebilir de. Ayrıca ne üniversite mezunları var elinde meslek yok, ne lise ortaokul hatta ilkokul mezunları var, işini gücünü kurmuş hatta yanında insan çalıştırıyor. Yani önemli olan sizin kendinize güveniniz. Ve o güveni müstakbel eşinize iletebilmeniz. Eğer siz tuttuğunu koparan biriyseniz, bence yalan söylemenize kızabilir ama affedebilir. Eğer tuttuğunu koparan biri değilseniz de öyle olmak ve geçiminizi sağlamak için ne tür bir planınız var bunların üzerine yoğunlaşın ve karşınızdakine aktarın. Diploma önemli bir şey ama her şey değil.
  • Abur cubur yemeği durdurmak ister misiniz?

    Gündem ve Sohbet
    1
    3 Oy
    1 İleti
    227 Bakış
    RüzgarR
    Bir alıntıdır... Gece geç saatlerde neden bu kadar umutsuzca abur cubur yemek istediğinizi bulamıyorsanız, bu yeni araştırma.................. Devamı için linklere bakınız..... İngilizce Yazının devamı için sitesine bakınız: https://www.goodnewsnetwork.org/stop-eating-junk-food-by-getting-more-sleep/ Türkçe Translate çevirisi Yazının devamı için sitesine bakınız:https://translate.google.com/translate?source=gtx&sl=en&tl=tr&u=https%3A%2F%2Fwww.goodnewsnetwork.org%2Fstop-eating-junk-food-by-getting-more-sleep%2F
  • 🤔 Facebook'u silelim mi? - Psikografik Propaganda Teknikleri ve Cambridge Analytica

    Gündem ve Sohbet
    7
    3 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    caglarorC
    Bilgilerimizin paylaşılması sürecinde bireyler olarak özelimizi webte herhangi bir yere göndermenin de bizim sorumsuzluğumuz olduğunu düşünmemle birlikte, gelecekte anonimliğin kişiselliğin önemli olmaması ile eş anlamlı olduğunu düşünüyorum. Teknolojideki başat firmalar ile yalın tüketiciler olarak bizim edilgen kalmaktan başka şansımız yok. Herhangi bir online sözleşmeyi onaylarken (zaten tersi mümkün değil) "Next" "Next" yapıp ilerlemekten başka şansımız yok ki. Gezdiğimiz her online kaynak, fareyi/imleci her gezdirmemiz, ekrandaki belirli bir yeri ne kadar uzun ekranda tuttuğumuz, kamera açıksa göz hareketlerimiz, aramalar, sesler, txt mesajları, epostalar, alışverişlerimiz, fantazilerimiz, meraklarımız hepsinden mamul bir sanal biz zaten şirketlerin envanterindeki bir sanal profilde duruyor. Artık özelimiz çoktan anonim oldu. Bundan kaçmak da anlamsız. Tersine belki de bu iyi bir şeydir ;) İşin felsefesi bir yana, hedef gözeterek ateş eden facebook gibi araçları kullanmayı ben de önermiyorum, ama siz kullanmasanız bile aslında oralarda varsınız? Yüz tanıma API'leri artık bozulmuş görüntülerden bile sizi yüksek başarı ile tespit ediyor. Yaşasın "anonymous" diyerek aforizmalarıma ara veriyorum ;)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum