[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@mesuthhh 6000'den sonra 8600 yayınlandı ya işte o demek. Yani 2600 artırıyoruz değilde, son current nosu 8600 gibi... Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin...
-
Yeni bülten vatana, millete, sizlere, bizlere, hayırlı, uğurlu olsun arkadaşlar...
Endişe eden arkadaşlar: Lütfen endişe etmeyin, Allah'ın izniyle ve @phozz'un dediği gibi herkese sıra gelecek, inşallah...
Daha uzuuun bir süre, süreç ve yolculuk var...
-
Tüm arkadaşlara en hayırlı zamanda sıra gelir ve en hayırlı şekilde, en hayırlı yerlere yerleşirler inşallah. Merak etmeyin. Birazcık sabır... Bu yan gelip yatın manasında değil, tabi ki herkes elinden geleni de yapsın "kendi durumu" ile alakalı olarak...
-
@İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Ben anlamadım zaten evrak istediler yolladık mail geldi 3-6 hafta içinde mail gelicek size 6 hafta sonra gelmezse bizimle irtibata geçin evraklarınızı aldığımıza dair emin olun ve mülakata hazır olduğunuzu söyleyin gibi birşey tamam otomatik mailde current yapmıcaklarından evrak istemeleri imkansız geliyor eninde sonunda tüm evrak istediklerini current yapmaları lazım
Endişelenmeyin daha sürecin çok başındayız. Şuan bile geçen yılın 1 bülten önüne geçtik. Geçen yıl kasım ayında açıklanan bülten bu rakamlardaydı. Yeni geçilen mail sistemiyle birlikte süreç çok daha hızlı ilerleyecektir önümüzdeki bültenlerde.
-
@bolatmali benzer durum Bulgaristan için de bizde oldu ve ne yazık ki daha önce bulgaristan olarak böyle bir zorunluluğumuz olmayacağı söylenmişti ama kcc eksik evrakımızı tamamlamamızı istedi,10 yıl önce bulgaristan da eğitim alınan dönem için polis belgesi istendi ve bulgar konsolosluğu burdan yardımcı olmadı eşim mecburen bulgaristana gitmek durumunda kaldı,ordan da çok zor şartlarda aldık,umarım siz çok daha kolay alabilirsiniz
-
@mcivan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar iyice kafamı karıştırdınız ya

Evrakları gönderirken İngilizce mi olması gerekiyor, Türkçe mi?Bir Türkçe olması lazım, bir İngilizce olması lazım deniliyor
asamalar ve mulakat deneyimlerini konusunun ilk iletilerini okumalisiniz, lutfen bu iki iletiyi okumadan soru sormayin.
-
@irem-begum, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar ben ds 260 doldururken üniversiteden mezun olmamıştım şu an mezun oldum ds 260 formunu açtırıp düzeltmeme gerek var mı ?
hayir, bu sekilde guncellemeler yapmaniza gerek yok.
-
@ismailcanbolat, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Bizden istenen evraklar da doğum belgesi isteniyor hastaneden aldığımız doğum belgesinimi gönderelim yoksa e Devlet'ten aldığımız nüfus kayıt örneğini gönderirim sizce
Forumun su konusunu takip etmelisiniz, forumu takip etmediginiz belli, nereyi takip ediyorsaniz yanlis bilgi aliyorsunuz, bilginize:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
-
@İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Ben anlamadım zaten evrak istediler yolladık mail geldi 3-6 hafta içinde mail gelicek size 6 hafta sonra gelmezse bizimle irtibata geçin evraklarınızı aldığımıza dair emin olun ve mülakata hazır olduğunuzu söyleyin gibi birşey tamam otomatik mailde current yapmıcaklarından evrak istemeleri imkansız geliyor eninde sonunda tüm evrak istediklerini current yapmaları lazım
son cumleye istinaden...
oyle bir zorunluluklari oldugunu sanmiyorum
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali benzer durum Bulgaristan için de bizde oldu ve ne yazık ki daha önce bulgaristan olarak böyle bir zorunluluğumuz olmayacağı söylenmişti ama kcc eksik evrakımızı tamamlamamızı istedi,10 yıl önce bulgaristan da eğitim alınan dönem için polis belgesi istendi ve bulgar konsolosluğu burdan yardımcı olmadı eşim mecburen bulgaristana gitmek durumunda kaldı,ordan da çok zor şartlarda aldık,umarım siz çok daha kolay alabilirsiniz
Peki KCC'ye bu belgenin Bulgaristan'dan alinamadigi bilgisini verdiniz mi?
Biraz daha deneyiminizi ayrintilabilirseniz harika olur.
-
Dv2020 için case no: 2020euxxxxx için Kentucky den evrak maili geldi tüm bekleyen arkadaşlara başarılar. Akşam maili detaylı inceleyip gerekli evrakları hazırlayacağım.
-
@yigitsagun, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Dv2020 için case no: 2020euxxxxx için Kentucky den evrak maili geldi tüm bekleyen arkadaşlara başarılar. Akşam maili detaylı inceleyip gerekli evrakları hazırlayacağım.
Tebrik ederim, hayırlı olsun

Gerekli bilgileri şurada bulabilirsiniz;https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
-
@yigitsagun Tebrikler, kolay gelsin

-
Arkadaşlar,
Ekim 2020 Visa Bulletin cut off numarasının 8600 olması sizce de biraz düşük değil mi? Şahsen 10k civarı bir sayı bekliyordum. Umarım yıl sonuna kadar 20k aşılır. -
@turcouz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar,
Ekim 2020 Visa Bulletin cut off numarasının 8600 olması sizce de biraz düşük değil mi? Şahsen 10k civarı bir sayı bekliyordum. Umarım yıl sonuna kadar 20k aşılır.Kast ettiğiniz yıl sonu hangi yıl sonu? 8600 zaten Aralık ayı için
-
@crazycells evet verdik bize sınırlı visa kontenjanı olduğu için tüm evraklarınızı acilen tamamlayın diye döndüler biz de panik olduk apar topar bulgaristana gitti ve ordan da böyle bir evrak veremeyeceklerini söylediler yalvar yakar aldık
-
Merhaba, ds260 formumu doldurup gönderdikten sonra işimden ayrıldım fakat formda değişiklik yapamadım. Şimdi yeni bir işe gireceğim ve adresimi de değiştirmem gerekli. KCC evrak için mail attı evraklarımı da gönderdim bu aşamada ne yapmam gerekli. formu açtırmalı mıyım?
-
Bu ileti silindi! -
merhaba @crazycells DV2020 Mulakat Deneyimleri başlık altında aşamaları okudum ancak bir şey kafama takıldı.Biz KKC nin istediği belgeleri yolladıktan sonra sağlık kontrollerine girmemiz gerekiyor değil mi ? Mulakat esnasında elimizde olması yeterli yani
-
@erdemdmrl, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba @crazycells DV2020 Mulakat Deneyimleri başlık altında aşamaları okudum ancak bir şey kafama takıldı.Biz KKC nin istediği belgeleri yolladıktan sonra sağlık kontrollerine girmemiz gerekiyor değil mi ? Mulakat esnasında elimizde olması yeterli yani
Mülakat maili aldıktan sonra sağlık randevusu alabiliyorsunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.