[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Muhtaradana Azerbaycanda Baküde yaşıyorum. İstenilen evrakları hazır etmeye başlıycam da yeminli tercümanı bulmak biraz zor olucak )))) teşekkür ederim cvpladığınız için
-
@AnarH Asan xidmetde tercume eletdirdikde qebul edirler
-
Arkadaşlar iyice kafamı karıştırdınız ya :)
Evrakları gönderirken İngilizce mi olması gerekiyor, Türkçe mi?Bir Türkçe olması lazım, bir İngilizce olması lazım deniliyor
-
@mcivan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar iyice kafamı karıştırdınız ya :)
Evrakları gönderirken İngilizce mi olması gerekiyor, Türkçe mi?Bir Türkçe olması lazım, bir İngilizce olması lazım deniliyor
Türkçe ve ya İngilizce olması lazım. Her ikiside kabul görüyor.
Eğer sabıkanız ve ya boşanma evraklarınız varsa bu evrakları sadece yeminli tercüman aracılığıyla tercüme ettirmeniz gerekebilir.Bu konuda şu linkte bütün sorularınızın cevabı mevcut. Okumanızı tavsiye ederim;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/620?page=1
-
@bolatmali Teşekkür ederim.
-
KCC YE EVRAK HAZIRLIYORUM. ŞU ANDA 8 AYLIK ÇOCUĞUM İÇİN ADLİ SİCİL KAYDI ALMAM GEREKİR Mİ? E-DEVLETTEN ALAMIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ ÇALIŞMALAR..
-
@AnarH Cansel etmelerinin sebebini biliyormusunuz? Eksik veya yanlış evraktan dolayı bir durummu var?
-
Arkadaslar talep edilen evrakları gonderirken email konu ve baslıgına ne yazacağız, direkt KCC'den gelen emaili cevaplayarak gondermemız yeterli mi?
ben email kısmına jpg ve pdflerin sırasıyla uzantısını listeledim aşagıdaki gibi, email su an taslaklarda
email icerigi su sekilde bakar mısınız lütfen. tesekkürler.,
-
@dtkan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
KCC YE EVRAK HAZIRLIYORUM. ŞU ANDA 8 AYLIK ÇOCUĞUM İÇİN ADLİ SİCİL KAYDI ALMAM GEREKİR Mİ? E-DEVLETTEN ALAMIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ ÇALIŞMALAR..
Hayır gerekmiyor.
Vukuatlı nufüs kayıt örneği göndermeniz lazım çocuğunuz için.
Sizin ve ya eşinizin nüfus kayıt örneğini çocuğunuz için alabilirsiniz e-devletten. -
@mkonca, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaslar talep edilen evrakları gonderirken email konu ve baslıgına ne yazacağız, direkt KCC'den gelen emaili cevaplayarak gondermemız yeterli mi?
ben email kısmına jpg ve pdflerin sırasıyla uzantısını listeledim aşagıdaki gibi, email su an taslaklarda
email icerigi su sekilde bakar mısınız lütfen. tesekkürler.,
Şu adrese göndermeniz gerekli;
Dosya isimlendirmelerini yanlış yapmışsınız. Şu sayfayı inceleyin gerekli bütün bilgiler mevcut;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
-
@bolatmali tamamdir, bu 3 dosyanin isimlerini 2020EU0003800x_İsim_Soyisim_Passport.pdf
seklinde duzenledim. tekrardan ekler kısmına ekledim. email baslıgını da 2020EU0003800X olması yeterliymiş. tesekkür ederim -
@bolatmali Çok teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar case numarası 30xxx numaralara evrak istek maili gittiğine dair yazılar okuduğum için bu soruyu sorma ihtiyacı duydum.Bu durum normal mi ? Bilgisi olup aydınlatacak bir üyemiz varmıdır ? Herkese iyi günler
-
@EmreSEL Evrak e-maili şu an itibariyle düzensiz geliyor. Yani rast gele geliyor.
Ancak, mülakat tarihi alabilmek için bu yeterli değil maalesef. Case Number'ımızın Current olmasını beklememiz gerekiyor...
Sabrılı olmak ve beklemek, hepimize düşen şeyler...
-
@EmreSEL Allah nasip ederse, Bulletin bugün yarın çıkacak. Buradan takip edebilirsiniz: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
-
Merhabalar ben ds 260 doldururken üniversiteden mezun olmamıştım şu an mezun oldum ds 260 formunu açtırıp düzeltmeme gerek var mı ?
-
@irem-begum, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar ben ds 260 doldururken üniversiteden mezun olmamıştım şu an mezun oldum ds 260 formunu açtırıp düzeltmeme gerek var mı ?
Mülakat maili aldınız sanırım. Eğer aldıysanız konsolosluğa mail atarak formunuzu açtırıp güncelleyebilirsiniz.
-
Arkadaşlar:
Gondereceginiz emailin konu kismina full dosya numaranizi yazmalisiniz ("2020EU000000001" gibi)
1.Konu kısmına full dosya numarasını yazdık. Gönderdiğimiz dosyaların adlarını sıralamayla konuya yazmamıza gerek var mı?
2.Email baslıgına ne yazacağız? -
Merhabalar ben green card başvurusu yaptım submit ettim ancak siteye ulasilimiyor diyor ne yapmam gerekiyor
Confirmation number gozukmedi -
@mkonca, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar:
Gondereceginiz emailin konu kismina full dosya numaranizi yazmalisiniz ("2020EU000000001" gibi)
1.Konu kısmına full dosya numarasını yazdık. Gönderdiğimiz dosyaların adlarını sıralamayla yazmamıza gerek var mı?
2.Email baslıgına ne yazacağız?Mail içeriğine bir şey yazmayın. Sadece evrakları ek olarak ekleyip gönderimini sağlayın.
Mail başlığı, konu aynı ifade. Case nonuzu yazmanız yeterli sadece.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum