[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sicil kayt belgesinisi almam 2 ay surecek kcc ne gibi mazeret gosterebiliriz bunla ilgili teşekurler
-
@muratozbek_91 siz belgenizi şimdiden almaya çalışın, evrak talep emaili gelse bile, evraklarınız tamamlandığında gönderirsiniz
-
@muratozbek_91, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sicil kayt belgesinisi almam 2 ay surecek kcc ne gibi mazeret gosterebiliriz bunla ilgili teşekurler
Mazeret göstermenize gerek yok. Ne zaman alırsanız sicil kaydınızı o zaman gönderimini sağlarsınız.
-
@dilek çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
-
@Muhtaradana Türkmemistan vatandaşiyim türkmenistandan almak uzur suryor
-
@bolatmali yani diğer evraklari göndere bilyormiyim sicil kaydinidi aldiktan sonrami gönderecem
-
@bolatmali Eşimi eklemeden evrak e-mail aldım şimdi ne yapmalıyım sizce? Form açtırıp eşimi ekleyip eşimin ve kendimin evrakları e-mail atmalımıyım? Yoksa sadece kendi evraklarımı e-mail atmalımıyım evlilik cüzdanım dahil?
-
15 Ekim mail alan case no.lar
14xxx 3 kişi
15xxx 1 kişi
16xxx 1 kişi
19xxx 1 kişi
20xxx 2 kişi
27xxx 1 kişi
30xxx 3 kişi
33xxx 5 kişi
47xxx 2 kişi
49xxx 1 kişitoplamda 20 kişi 15 ekim tarihinde evrak talep maili almıştır.
-
Merhaba, bugün Further DV Documents Required diye bir mail geldi ve bazı evraklar istiyor. Kafamı karıştıran konu şu oldu yani loto kısmını aşmış mı oldum neden böyle bir mail geldi
-
@mcivan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba, bugün Further DV Documents Required diye bir mail geldi ve bazı evraklar istiyor. Kafamı karıştıran konu şu oldu yani loto kısmını aşmış mı oldum neden böyle bir mail geldi
Loto kısmından kastetmek istediğiniz?
Sizler talihlimisiniz? -
@muratozbek_91 Hepsini tamamladiktan sonra gönderiniz
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Sizler talihlimisiniz?Evet talihliyim. 2020EU00029xxx
Loto kısmı benim kafamı karıştıran nokta zaten. Lotadan anladığım sıralama 29xxxx 'e geldiğinde bana mail gelecek ya da mülakata çağırılacağım. Biraz bu kısım kafamda oturmadı yani kusura bakmayın çözmeye çalışıyorum, bi de mail gelince iyice kafam karıştı :) -
@mcivan siz zaten loto kismini talihli olarak gecmis bulunuyorsunuz. Bu yil evraklar case numbera göre gelmiyor. Bir düzensizlik var. Hayirli olsun evrak talebi maili almışsınız.
-
@Muhtaradana abi youtube video .ok yardimci oldu bana kalan surecin video cekersen sevinrim tesekurler
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Sizler talihlimisiniz?Evet talihliyim. 2020EU00029xxx
Loto kısmı benim kafamı karıştıran nokta zaten. Lotadan anladığım sıralama 29xxxx 'e geldiğinde bana mail gelecek ya da mülakata çağırılacağım. Biraz bu kısım kafamda oturmadı yani kusura bakmayın çözmeye çalışıyorum, bi de mail gelince iyice kafam karıştı :)Hayırlı olsun, tebrik ederim :)
Bu aşamadan sonra yapmanız gereken evraklarınızı hazırlayıp mail olarak göndermek ve KCC den mülakat mailinizi beklemek. Evrakların nasıl gönderileceği ve diğer aşamadaki bilgilendirmeler için şu linki inceleyin;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
Bu arada sizlere daha iyi yardımcı olabilmemiz için sürecinizi imzaya taşıyın. Nasıl yapılacağı;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
@Muhtaradana selam kardeş.benim kasımın ilk haftası mülakatım var.konsolosluktan mülakat mailim ne zaman gelir.daha gelmedi.teşekkür ederim.
-
@davut, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Muhtaradana selam kardeş.benim kasımın ilk haftası mülakatım var.konsolosluktan mülakat mailim ne zaman gelir.daha gelmedi.teşekkür ederim.
Ais kaydını gerçekleştirdiniz mi?
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali Eşimi eklemeden evrak e-mail aldım şimdi ne yapmalıyım sizce? Form açtırıp eşimi ekleyip eşimin ve kendimin evrakları e-mail atmalımıyım? Yoksa sadece kendi evraklarımı e-mail atmalımıyım evlilik cüzdanım dahil?
-
?? @bolatmali ?
-
@bolatmali evet kaydımı oluşturdum hastane randevumuda aldım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum