DV2020 bekleme odası
-
@honesthope abim yapmıştı başvuruyu.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@hudaverdi007
O zaman lise mezunu olduğunu kanıtlayacak tüm evrakları getirmenizi tavsiye ederim, sayın @crazycells Afganistan lise diplomasını yeminli tercümanla ingilizceye mi çevirtmek lazım ve denklik almak gerekiyor mu?
Sorun yaşanmaması için başka ne tür önlemler alınabilir?Diplomanin cevirisi yeterli olacaktir diye dusunuyorum.
Zaten boyle durumlarda konsolosluk emin olmazsa, belgeyi Afganistan'daki ABD konsolosluklarina gonderip onlarin fikrini aliyor. Dolayisiyla belgenin gecerli oldugu oyle ya da boyle anlasilabilir.
-
@miralam, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@hudaverdi007, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@Muhtaradana Cevabınız için çok teşekkür ederim.. eşim yabancı ( Afghanistan uyruklu ) ve kendi ülkesinde lise mezun belgesini getirtsek burda tercüme ettirsek, denklik belgesi alsak sağlıklı olurmu ? kafamı kurcalayıp duruyor... bir umut bizede sıra yeter diye :) 46xxx
Afganistan lise diplomasi farsce ve inglizce olarak veriliyor, hic bir yerde tercumesi gerekmiyor.
evet, eger ingilizce yaziyorsa o durumda ceviriye gerek yok.
-
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım ds-260'ı doldurduğundaki pasaportunun süresi bitmiş. Şu anda yeni pasaportu var. Değişikliği nasıl yapması gerekiyor ? Mülakatta değiştirmesi yeterli olur mu ?
-
@mustafabayram, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım ds-260'ı doldurduğundaki pasaportunun süresi bitmiş. Şu anda yeni pasaportu var. Değişikliği nasıl yapması gerekiyor ? Mülakatta değiştirmesi yeterli olur mu ?
Yeterli olur.
-
Herkese merhaba. Talihli benim. Mülakat zamanında yeterli maddi paramız hesabınızda olacak zaten. Mülakatta ikimizinde işsiz olması sorun teşkil eder mi.? @crazycells
-
@esranboylu, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Herkese merhaba. Talihli benim. Mülakat zamanında yeterli maddi paramız hesabınızda olacak zaten. Mülakatta ikimizinde işsiz olması sorun teşkil eder mi.? @crazycells
sorun olmaz.
-
herkese selamlar excel dosyamızda evrak talep mail için 10 k larda sanırım 5 haneli rakamlara ulaştık
hepimize hayırlı olsun ve hızla devam edilmesi güzel -
10 binlerde olan bir kişiye evrak talep maili gelmiş sanırım, bana henüz gelmedi. Diğer 10 binlerde durum ne, gelen var mı arkadaşlar?
-
@ozN sizede muhtemelen bu haftalarda evrak talep maili gelecektir.DS 260'ı gönderme tarihiniz ciddi anlamda farketmektedir. :)
-
Merhaba. Bu sene hızlı mı gidiyor? 34xxx lerdeyiz umut var mı bizim için? :)
-
@crazycells @Muhtaradana ikinizede ayrı ayrı bilgilendirme için teşekkür ederim. inşallah hepimize sıra yetecek gibi bu sene. case numaramız yüksek.
-
Herkese Merhaba
Bugün Ptt'den pasaportumu aldım. Eşimin kendisi oğlumun kimliği olmadığı için dosyalarını vermediler. Mevcut turist vizemi iptal etmişler. Bir aksilik olmazsa 2 ay içinde gitmeyi planlıyoruz. -
@revab hayırlı olsun demek eşimiz de yanımızda olmalı pasaportu teslim alırken. bilgi için teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle herkese hayırlı greencardlar diliyorum. Eşim yabancı ülke vatandaşı. Greencard çekilişini o kazandı. Büyük ihtimal Rusya'dan belgeler getirmesi gerecek. Mülakat eğer olursa tabi bu belgeler çeviri ve noter tasdikli olmak zorunda mı? Bir de aşı kartı olayı nasıl çözülür?
-
@revab, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Herkese Merhaba
Bugün Ptt'den pasaportumu aldım. Eşimin kendisi oğlumun kimliği olmadığı için dosyalarını vermediler. Mevcut turist vizemi iptal etmişler. Bir aksilik olmazsa 2 ay içinde gitmeyi planlıyoruz.Hayırlı olsun, umarım her şey tam istediğiniz gibi olur. Turist vizesi ile en son ABD'ye ne zaman gitmiştiniz ?
-
@aaktas29 eğer mülakata Ankarada girecekseniz, evrakların yeminli tercümanla ingilizceye çevrilmesi lazım @bezdarniy
-
@aaktas29 Merhabalar, Rusya'dan getirteceğiniz bütün evrakların ingilizce yeminli tercüman çevirisi yeterli olacak, noter onayı ve apostile gerek yok.
-
@revab Tebrikler, hayırlı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum