Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• 10 binlerde olan bir kişiye evrak talep maili gelmiş sanırım, bana henüz gelmedi. Diğer 10 binlerde durum ne, gelen var mı arkadaşlar?

• @ozN sizede muhtemelen bu haftalarda evrak talep maili gelecektir.DS 260'ı gönderme tarihiniz ciddi anlamda farketmektedir. :)

• Merhaba. Bu sene hızlı mı gidiyor? 34xxx lerdeyiz umut var mı bizim için? :)

• @crazycells @Muhtaradana ikinizede ayrı ayrı bilgilendirme için teşekkür ederim. inşallah hepimize sıra yetecek gibi bu sene. case numaramız yüksek.

• Herkese Merhaba
    Bugün Ptt'den pasaportumu aldım. Eşimin kendisi oğlumun kimliği olmadığı için dosyalarını vermediler. Mevcut turist vizemi iptal etmişler. Bir aksilik olmazsa 2 ay içinde gitmeyi planlıyoruz.

• @revab hayırlı olsun demek eşimiz de yanımızda olmalı pasaportu teslim alırken. bilgi için teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle herkese hayırlı greencardlar diliyorum. Eşim yabancı ülke vatandaşı. Greencard çekilişini o kazandı. Büyük ihtimal Rusya'dan belgeler getirmesi gerecek. Mülakat eğer olursa tabi bu belgeler çeviri ve noter tasdikli olmak zorunda mı? Bir de aşı kartı olayı nasıl çözülür?

• @revab, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

Herkese Merhaba
    Bugün Ptt'den pasaportumu aldım. Eşimin kendisi oğlumun kimliği olmadığı için dosyalarını vermediler. Mevcut turist vizemi iptal etmişler. Bir aksilik olmazsa 2 ay içinde gitmeyi planlıyoruz.

Hayırlı olsun, umarım her şey tam istediğiniz gibi olur. Turist vizesi ile en son ABD'ye ne zaman gitmiştiniz ?

• @aaktas29 eğer mülakata Ankarada girecekseniz, evrakların yeminli tercümanla ingilizceye çevrilmesi lazım @bezdarniy

• @aaktas29 Merhabalar, Rusya'dan getirteceğiniz bütün evrakların ingilizce yeminli tercüman çevirisi yeterli olacak, noter onayı ve apostile gerek yok.

• @revab Tebrikler, hayırlı olsun.

• merhabalar benim sorum finansal yeterlilik için mevcut 15.000 usd ve 30.000 tl ve birde 50.000 tl edicek aracım var. aracı finansal kaynak göstermek için nasıl yol izelemek gerekiyor.. yanı ruhsatın yeteceğini düşünmüyorum.. kasko evrağında ise rayic bedel yazıyor.. nasıl yapıcaz anlamadım..?????

• merhabalar benim sorum finansal yeterlilik için mevcut 15.000 usd ve 30.000 tl ve birde 50.000 tl edicek aracım var. aracı finansal kaynak göstermek için nasıl yol izelemek gerekiyor.. yanı ruhsatın yeteceğini düşünmüyorum.. kasko evrağında ise rayic bedel yazıyor meblağ yok?.. nasıl yapıcaz anlamadım..?????

• @harikeyn sayın @ayvalik10 nasıl bir yöntem izlenmeli, araç bedeli hangi yöntemle daha sağlıklı gösterilir

• @Muhtaradana https://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631
    sitesinden araca ait bilgileri bularak çıktı alınabilir.

• @Alex
    Teşekkürler. Geçen sene mayısın başında giriş yaptık. Yaklaşık 10 gün kaldık

• @revab yani GC çekilişinde kazanan olduğunuzu öğrendiğinizde zaten oradaydınız ? Bende şunu hep merak etmişimdir, usa'ya mevcutta bir turist vizesinin olması veya yakın zamanda usa'ya gitmiş olmanız kurada seçilmenize etkisi olmuş mudur acaba diye merak etmiştim

• @Alex Çekiliş tamamen bilgisayar tarafından rastgele yapılır

• @Alex
    Kazanan olduğumuzu bu sene öğrendik yani ben Amerika dan döndükten sonra başvuruyu yaptım. Bence etkileyen bir şey yok

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k