Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
-
@Orhan-Macit siz yinede bir @crazycells ile iletişime geçmeye çalışın mutlaka yardımcı olacaktır, eğer zamanı varsa mesleğiniz belki yeterli görülecek meslek tanımına uyuyordur
-
@crazycells sayın ali cihan bey bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim mümkünse sizden ricam.
-
@caglar41, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Herkeze merhaba benim birçok sorum olacak. Ben lise terkim ve uzun zaman önce şans eseri girdiğim televziyon sektörüne kameraman, reji tarzında işler yaptım ve yapmaktayım yalnız elimde bu işi yaptığıma dair bir diploma, belge yok durum böyle olunca green card çekilişinde veya mülakatlarda red yeme oranım yüzde kaçtır? Birde online başvurudaki fotoğrafım ile pasaporttaki fotoğraf aynımı olmalı (eski pasaportumun bitimine 4ay var) yeni pasaport çıkartacığım bununla ilgili online başvuruda pasaport bilgisi istiyorlarmı? Bu yüzden gerekiyorsa ivedi şekilde çıkartacağım. Şimdiden herkeze teşekkür ediyorum..
Calistiginiz yerlerden buna dair belge alamiyor musunuz?
-
@Orhan-Macit, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Herkese merhabalar
Bir sorum var tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim..
Ben ilköğretim mezunuyum aynı zamanda bir elektrik tesisat ustasıyım kalfalık belgem var ama yeni 2 yıllık tecrübe istiyorlar yanlız suda var ben bu mesleği 2006 dan beri yapıyorum bunu ssk kayıtlarımda kanıtlayabilirim bunun bir avantajı olur mu ?
Arti olarak mal varlığım var o konuda sıkıntı yok 3 tane ev bir arsa ve iki araba var adıma bunu artı olarak görüp vize mi onaylarlar mi bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
Amacım şu eğer ki bu olanaklar ile vize mi onaylamazlar ise hiç başkasının hakkına girmeyip çekilişe katılmayı düşünmüyorum
Yok eğer şansını dene diyorsanız da yine de yorumunuzu beklerim.Suradaki ilk iletiyi okumalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartlarıSizin soylediginizden cok daha ayrintili bir tanimi var uygun mesleklerin, sadece 2 yil is deneyimi yeterli olmuyor.
-
@crazycells çalıştığım yerlerden belge alabilirim elektrik işinde çalışmış diye.
Diğer bir konu da 2006 yılında bayindirliktan geçici ustalık belgesi almıştım yararlı olur mu kabul edip vize verirler mi
-
@crazycells çalıştığım yerlerden belge alabilirim elektrik işinde çalışmış diye.
Diğer bir konu da 2006 yılında bayindirliktan geçici ustalık belgesi almıştım yararlı olur mu kabul edip vize verirler mi
Bu mesleklerin sartlari saglayip saglamadigini kontrol ettiniz mi?
-
@crazycells evet abim malesef 6.0 ve 7.0 diye görülüyor
-
Ben oto lastik tamircisi yim sVp puanı 4 ile 6 yeterli midir
-
@crazycells evet abim malesef 6.0 ve 7.0 diye görülüyor
Maalesef bu durumda meslek istenilen sartlari saglamiyor demektir, benzer mesleklere baktiniz mi? 7.0 ile 8.0 arasinda olan var mi diye?
Sartlari saglayan bir meslekte, son 5 yilin en az 2 yili calismalisiniz.
-
@Heri-Branda 7.0 veya üstü olması gerek
-
@Heri-Branda, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Ben oto lastik tamircisi yim sVp puanı 4 ile 6 yeterli midir
Maalesef yeterli degil, istenilen meslegin puani minimum 7.0 olmali.
-
@crazycells evet baktım karşılayanlar zaten lise mezunları
-
Foto konusunda dikkatli olmaniz lazim yani yeni resimlerle başvuru yapin daha önceki yillarda başvuru yaptiğınız fotoları kullanmayın Gürcistandan bi çok insan consolosluktan cancel almiş bu yıl. Foto konusu bu yıldan ciddi araşdırılıyo qaliba
-
Azerbaycandan bir kaç talihliyi cancel etmişler bu yıl Gürcistan consolosluğundan
-
Merhaba dostlar.Bu sene pasaport şartı konulmuştu fakat pasaport bilgileri kısmında pasaportu olmayanlar için 3 seçenek mevcut.
1-vatansız olanlar
2-komünist ülkede yaşayıp pasaport alamayanlar
3-devlet tarafından pasaport verilmeyenler/alması engellenenlerBen khk ile ihraç olduğum için pasaport alamıyorum şuanda.Sizce 3.seçenek ile başvuru yapabilmemde bir sakınca var mıdır.
Ve oldu ki loto çıktı pasaportumuz olmadan nasıl vize işlemleri yapacağız.Bu seçeneklerii koymalarındaki sebep ne olabilir o zaman anlamadım açıkcası.Yardımcı olursanız cok sevinirim hocam.Şimdiden sağolun..
-
Yeni video yayınlandı, muhtemelen izlemişsinizdir ama belki gözden kaçıranlar vardır, bunun için burada da kalsın
Gerçekten isteyen, bu uğurda mücadele edecek herkese inşaallah bu sene çıkar, tüm arkadaşlarıma bol şans -
@crazycells evet baktım karşılayanlar zaten lise mezunları
O durumda size tavsiyem acik ogretim lise diplomasi almaniz.
-
@Hypocondriacs-Atalay, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Merhaba dostlar.Bu sene pasaport şartı konulmuştu fakat pasaport bilgileri kısmında pasaportu olmayanlar için 3 seçenek mevcut.
1-vatansız olanlar
2-komünist ülkede yaşayıp pasaport alamayanlar
3-devlet tarafından pasaport verilmeyenler/alması engellenenlerBen khk ile ihraç olduğum için pasaport alamıyorum şuanda.Sizce 3.seçenek ile başvuru yapabilmemde bir sakınca var mıdır.
Ve oldu ki loto çıktı pasaportumuz olmadan nasıl vize işlemleri yapacağız.Bu seçeneklerii koymalarındaki sebep ne olabilir o zaman anlamadım açıkcası.Yardımcı olursanız cok sevinirim hocam.Şimdiden sağolun..
- secenegin Turkce'sini yanlis yazmissiniz :) sizin yazdiginizla aslinda cok alakasi yok. O secenek sizi ilgilendirmiyor.
Maalesef su anki sekilde sizin basvuru yapmanizin onu kapali. Ancak bir pasaport sahibi olduktan sonra basvuru yapabilirsiniz.
-
Merhaba, uzun yıllar sonra tekrar greencard a başvurmayı ve şansımı denemeyi düşünüyorum,biraz araştırdım ama hala ögrenmek istediğim bir kaç nokta var? anlayabildiğim kadarıyla başvurunun en önemli adımlarından birisi sanırım fotoğraf, normal vesikalık fotoğraf kabul olmuyor sanırım ?biyometrik fotoğraf mı olması gerekiyor yükleyeceğimiz fotoğrafın? yada fotoğrafçıya gidince,fotoğraf çekilirken dikkat etmemiz gereken noktalar varmı ?
bir de sanırım çalışma durumuda artık etkili eğer kazanırsak, herhangi bir işte çalışıyor olmak yeterlimi?
birde bilginiz varmı hiç yaşın etkisi varmı greencard çekilişlerinde? şimdiden cevap veren herkese teşekkürler -
@Burak-10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Merhaba, uzun yıllar sonra tekrar greencard a başvurmayı ve şansımı denemeyi düşünüyorum,biraz araştırdım ama hala ögrenmek istediğim bir kaç nokta var? anlayabildiğim kadarıyla başvurunun en önemli adımlarından birisi sanırım fotoğraf, normal vesikalık fotoğraf kabul olmuyor sanırım ?biyometrik fotoğraf mı olması gerekiyor yükleyeceğimiz fotoğrafın? yada fotoğrafçıya gidince,fotoğraf çekilirken dikkat etmemiz gereken noktalar varmı ?
bir de sanırım çalışma durumuda artık etkili eğer kazanırsak, herhangi bir işte çalışıyor olmak yeterlimi?
birde bilginiz varmı hiç yaşın etkisi varmı greencard çekilişlerinde? şimdiden cevap veren herkese teşekkürlerHayir, tam tersi biyometrik olmamali.
Su sayfayi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-fotografi-nasil-olmalidir/
Cekilis sartlari icin ilk iletiyi inceleyebilirsiniz, egitim veya meslek sartindan birini sagliyor olmaniz yeterli. Yasin bir etkisi yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum