K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Uscis. Ek kanıt bildirimine kaç gün de cevap veriyor tahmini olarak! hiç başından geçen var mı arkadaşlar ?
-
@kubilay_66 2 hafta ile 3 aya kadar değişebiliyor.
-
@graombze arada baya gün farkı varmış :) hayırlısı diyelim o zaman
-
@kubilay_66 Biz RFE yemiştik ve USCIS dosyamızı teslim aldıktan 1 hafta sonra sonuçlamıştı.
-
@Hilalozkrl benim ki 2 günde sonuçlandı. Ne istediklerine bağlı ve de yoğunluğa bazen 3 aya kadar sürdüğü oluyor.
-
@Hilalozkrl Ben den 2 yıl için de yüz yüze gürüşme ek kanıt istediler paşaport girdi çıktısı hotel de ve Türkiye de resimler ve 2 tane ABD vatandaşını noter tastikli şahit gösterdim .
-
@kubilay_66 eğer hepsini kanıtladıysan çok uzun süreceğini sanmam kontrol edip sana sonucu bildirirler
-
@graombze, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@kubilay_66 eğer hepsini kanıtladıysan çok uzun süreceğini sanmam kontrol edip sana sonucu bildirirler
1 ay ile 2 ay arasın da size cevap yolarız diye mail geldi zaman olarak çok uzun geldi bana :) Size de böyle bir bildirim gelmiş miydi?
-
@kubilay_66 biz sormamıştık zaten posta gitti mi diye bakarken onay mektubu geldi. bakıp onay vermişler. Hiç sorun olacağını sanmam eğer kanıtladıysanız yakında dönüş olur. 2 veya 3 ay diye en kötü ihtimalle o kadar sürer diye bilgilendiriyorlar. daha kısa sürede bildirim alirsiniz.
-
@crazycells kendimi yalnış ifade ettiğimi yeni farkettim. Ben evlilik aracılığıyla yeşilkarta müracaat etmiş oldum
-
merhaba arkadaşlar
İlişki geçmişimizi kanıtlarken whatsapp ve mesenger geçmişini screenshot'la mı aldınız yoksa başka basit bir formulu varmıdır?
ekran görüntülerinde tarihleri belirmek gerekıyor. 4 yıldır görüşyorum burada dıkkat etmem gereken bır husus ayrıntı varmıdır.
sayfasar dolusu ekran goruntusu almak ve konuşmalarının özeti çok anlam ıfade etmıyor gıbı parca parca alındıgından!!!
teşekürler. -
@ozy75 hatırladığım kadarıyla yeni başvuru yapıyordunuz. whatsapptan rastgele ekran görüntüsü koymuştuk biz zaten üst tarafta tarihi yazıyor.
-
@130713, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells kendimi yalnış ifade ettiğimi yeni farkettim. Ben evlilik aracılığıyla yeşilkarta müracaat etmiş oldum
Sadece nisanlilik vizesiyle ilgili sorularinizi bu baslikta sorun lutfen.
-
@tuchi evet başvuruyu bıraz askıya aldık herşeye emin olmak adına son 4 yıl rastgele alınmış ekran goruntusu ben yeterlı dıye duşunuyorum .tesekur ederim.
-
@akhilleus acaba K1 işlemleri ne kadar zamanımızı alıyor başvurudan son anına kadar?
-
@syuksek 8 ay civari surdu benimki ama randevu alacagim zaman normalden biraz daha fazla beklemek zorunda kaldim. Siz ona kabaca 7 ay diyebilirsiniz.
-
@syuksek en Erken olursa 6 ay 1 yıla kadar da süren var ...
-
ben amerika’ya gittiğimde direkt green cardim gelecek mi yoksa yine beklemek zorunda mı kalacağım
-
@akhilleus peki direkt turist vizesi alsam gitsem orda evlensem süreç daha mı hızlı ilerler? turist vizesi daha kolay sürüyor
-
Bekleyeceksin evet ama çalışma iznin olur oraya gidip orda evlenmek daha mantıklı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum