ABD Yolunda Evlilik
-
@nesli, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhaba @crazycells bir sorum olacak.
Bir bayan olarak greencard başvurumun olumlu olduğunu öğrendikten sonra eşimle evlenip ds260 formunu öyle göndermek istedim. Başvurum kızlık soyismi ile olduğu için evlilik sonrası soyismini ds260 formunda nerede belirtmeliyim forma ilk girdiğimde personal1 bölümünde ilk kutucuk olan Surname kısmında kızlık soyismi yazılı olarak geldi ancak burayı silerek değiştirebiliyorum. bu soyismi değişikliğini buradaymı yoksa bundan sonraki 4.kutucuk olan; Have you ever used other names? Kısmında mı göstermeliyim.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.En uste en guncel ve resmi olan yani evlendikten sonraki isminizi ve soyisminizi yazmalisiniz, onun asagisinda da "other names" kismina onceki isimlerinizi yazabilirsiniz.
-
@crazycells ilk boş olan kutucuğa kızlık soyismini yazdığımda diğer kutucuğu kaldır dememe rağmen kutucuk orada kalıyo ve kalkmıyo. Bu kutuyuda doldurmam gerekiyo. 2. kutucuğada ismimi yazsam olur mu acaba? -
@nesli maalesef hizliresim linkleri Turkiye disindan gorunmuyor. Forumun kendi image upload ozelligini kullanip yuklemenizi oneririm.
-
-
@nesli, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Butun isim ve soyisim kombinasyonlarini yazmalisiniz oraya... Daha once kullandiginiz isimler Michael Jackson ve Donald Trump ise, oraya isimler bolumune Michael, Donald... soyisim bolumune de Trump, Jackson yazamazsiniz! Bu isimleri ayri ayri eklemeniz gerekiyor. Daha once kullandiginiz isim ve soyisim kombinasyonunu yazip, eger daha farkli kombinasyonlar varsa bunlari da "+" isareti ile yeni kutucuklara ayri ayri eklemeniz gerekiyor.
-
Merhaba Turist vizesi ile Amerikadayim eski okul arkadasimla evlendim fakat evlilik islemlerine 1 yil sonra baslamak istiyorum Turkiye ye donup 8 ay sonra tekrar gelecegim bu durum bir sorun teskil edermi?Dondugumde temelli Amerikada yasayacagim tesekkur ederim.
-
Bu ileti silindi! -
@sngl72, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhaba Turist vizesi ile Amerikadayim eski okul arkadasimla evlendim fakat evlilik islemlerine 1 yil sonra baslamak istiyorum Turkiye ye donup 8 ay sonra tekrar gelecegim bu durum bir sorun teskil edermi?Dondugumde temelli Amerikada yasayacagim tesekkur ederim.
Turist vizesini bir sonraki girisinizde "ABD'de gocmen olmak amaci" gudeceginiz icin problem yasama ihtimaliniz var. Maalesef turist vizesini "ABD'de gocmenlik islemlerine baslamak" amaciyla kullanip ABD'ye giremezsiniz.
-
Merhaba,
Daha önce de konuyla ilgili @crazycells 'den yardım almıştım, teşekkür ederim, bilgileri tazelemek adına yine 1-2 sorum olacak.
DS260 formunu 16.05.2019 tarihinde single olarak doldurdum ve gönderdim, sonrasında 7 Eylül'de evlendim. Yarın (1.10.2019) kimlik, pasaport, ehliyet, hepsini yenileyeceğiz, yani bu hafta sonuna kadar tüm belgelerimizde evli olduğumuz yazacak. Belgeler elimize ulaştıktan sonra hemen KCC'ye e-mail atarak evlendiğimi ve eşim için de başvuru yapmak istediğimi, evlilik cüzdanı görselleriyle birlikte ileteceğim. Benim DS260 formum güncelleme için tekrar açılacak ve eşim için de ayrıca bir DS260 formu aktif edilecek, ikisini birlikte doldurup tekrar submit edeceğiz.
1- E-mail atacağımız adres [email protected] doğru mudur?
2- Son kez DS260'ları submit ettiğimizde benim single olarak submit ettiğim tarihin bir önemi kalır mı, yoksa son submit edilen tarihe göre mi işlem görürüz. Yani sıramızı kaybetmiş, gecikmiş olur muyuz?
3- KCC'den evrak talep e-mail'i aldığımızda eşime ayrı, bana ayrı e-mail mi gelir, yoksa asil talihliye gelen e-mail'e cevap olarak eşimin evraklarını da göndermeli miyim?
-
@Alper-Kocatepe
1)formu açtırmak için evet2)şu anda gözlemlediğimiz eskisi gibi ds260 formunu erken submit etmiş olmak o kadar da önemli değil, önemli olan case numberınız ve evrak talep email ine ne kadar erken geri dönüş yaptığınız, bu konuda sayın @crazycells in görüşleri daha doğru ve önemli olur
3)Asil talihliye gelir tek email, siz esinizin bilgilerinide ekleyip gönderebilirsiniz
-
@Alper-Kocatepe, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhaba,
Daha önce de konuyla ilgili @crazycells 'den yardım almıştım, teşekkür ederim, bilgileri tazelemek adına yine 1-2 sorum olacak.
DS260 formunu 16.05.2019 tarihinde single olarak doldurdum ve gönderdim, sonrasında 7 Eylül'de evlendim. Yarın (1.10.2019) kimlik, pasaport, ehliyet, hepsini yenileyeceğiz, yani bu hafta sonuna kadar tüm belgelerimizde evli olduğumuz yazacak. Belgeler elimize ulaştıktan sonra hemen KCC'ye e-mail atarak evlendiğimi ve eşim için de başvuru yapmak istediğimi, evlilik cüzdanı görselleriyle birlikte ileteceğim. Benim DS260 formum güncelleme için tekrar açılacak ve eşim için de ayrıca bir DS260 formu aktif edilecek, ikisini birlikte doldurup tekrar submit edeceğiz.
1- E-mail atacağımız adres [email protected] doğru mudur?
2- Son kez DS260'ları submit ettiğimizde benim single olarak submit ettiğim tarihin bir önemi kalır mı, yoksa son submit edilen tarihe göre mi işlem görürüz. Yani sıramızı kaybetmiş, gecikmiş olur muyuz?
3- KCC'den evrak talep e-mail'i aldığımızda eşime ayrı, bana ayrı e-mail mi gelir, yoksa asil talihliye gelen e-mail'e cevap olarak eşimin evraklarını da göndermeli miyim?
Dosya numaranizi goz onunde bulundurursak herhangi bir gecikme yasamamaniz lazim. Hizli bir sekilde formlari doldurup gonderin.
-
Değerli arkadaşlar, green card sahibiyim. Evlenmem durumunda eşimle Amerika'da boşanırsak kendisi haklarını kaybediyor mu? Buralarda çok aradım ama kayboldum. İşin özü suistimal edilmekten çekiniyorum. Teşekkürler.
-
@aydin1980, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Değerli arkadaşlar, green card sahibiyim. Evlenmem durumunda eşimle Amerika'da boşanırsak kendisi haklarını kaybediyor mu? Buralarda çok aradım ama kayboldum. İşin özü suistimal edilmekten çekiniyorum. Teşekkürler.
O durumda evliligin ne amacla yapildigi onemli. Eger daha sonra evlilik iyi niyetle yapilmadigina kanaat getirirlerse o durumda sorun yasayabilir esiniz.
-
@crazycells @Muhtaradana Yeni kimlik ve pasaportlarımız geldi, Bu akşam KCC mesai saatleri içindeyken e-mail göndereceğim. E-mail gönderirken nelere dikkat etmeliyiz? En başta "You have been randomly selected" yazan sayfanın altında, KCC ile iletişime geçerken aşağıdaki gibi adınızı soyadınızı dosya numaranızı ve ek olarak doğum tarihinizi belirtin diyor (If you need to contact the Kentucky Consular Center (KCC) about your case, you may write to
[email protected]. When writing to KCC, you must always include your name and case number as they
appear below. You must also include your complete date of birth as stated on your original entry.)Fakat e-mail başlığı olarak ne yazacağımız konusunda bir yönlendirme yapmıyor. E-mail başlığında dosya numarası ve ad soyad yazmamız yeterli mi yoksa farklı bir formatı var mıdır? Daha önce KCC ile iletişime geçmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
-
@crazycells @Muhtaradana Yeni kimlik ve pasaportlarımız geldi, Bu akşam KCC mesai saatleri içindeyken e-mail göndereceğim. E-mail gönderirken nelere dikkat etmeliyiz? En başta "You have been randomly selected" yazan sayfanın altında, KCC ile iletişime geçerken aşağıdaki gibi adınızı soyadınızı dosya numaranızı ve ek olarak doğum tarihinizi belirtin diyor (If you need to contact the Kentucky Consular Center (KCC) about your case, you may write to
[email protected]. When writing to KCC, you must always include your name and case number as they
appear below. You must also include your complete date of birth as stated on your original entry.)Fakat e-mail başlığı olarak ne yazacağımız konusunda bir yönlendirme yapmıyor. E-mail başlığında dosya numarası ve ad soyad yazmamız yeterli mi yoksa farklı bir formatı var mıdır? Daha önce KCC ile iletişime geçmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
sorulari vize kategorinizin basliginda sormalisiniz.
-
@crazycells Amerikan Vizeleri ana başlığı altında Çeşitlilik Göçmen Vizesi'ni bulamadım, yönlendirebilir misiniz?
-
@crazycells Amerikan Vizeleri ana başlığı altında Çeşitlilik Göçmen Vizesi'ni bulamadım, yönlendirebilir misiniz?
Gocmenlik bolumu surada:
https://yesilkartforum.com/forum/category/2/yeşilkart-greencard-ve-göçmenlik -
Tekrardan merhaba,
KCC'ye evlendiğime dair mail attım ve eşim için de DS260 açılmasını istedim, bugün cevap geldi, DS260ları doldurmak için girdik fakat sadece benim DS260 formum açılmış eşim için ayrı bir form görünmüyor. Bir hata mı var yoksa ben bilgileri düzelttikten sonra mı eşim için de açılacak?
Bilgi verebilirseniz sevinirim @crazycells @Muhtaradana
-
Tekrardan merhaba,
KCC'ye evlendiğime dair mail attım ve eşim için de DS260 açılmasını istedim, bugün cevap geldi, DS260ları doldurmak için girdik fakat sadece benim DS260 formum açılmış eşim için ayrı bir form görünmüyor. Bir hata mı var yoksa ben bilgileri düzelttikten sonra mı eşim için de açılacak?
Bilgi verebilirseniz sevinirim @crazycells @Muhtaradana
ilk sayfadan "add applicant" ile yeni form ekleyebiliyor musunuz? forum video'sunda gorunuyor olmasi lazim...
-
@crazycells Evet şimdi gördüm ben de. Valla elim ayağıma dolaşıyor yanlış bir şey yapacağım diye bildiğimi de unutuyorum :) Çok teşekkürler tekrar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum