@nypd dediğim gibidir.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@selmander Fotoğraf olası (teorik) eleme kriteri olarak elimizdeki tek yüklenebileceğimiz bilgi. Ama emin olun iki fotoğraf arasında varsayılan eleme kriterleri açısından oluşan fark sizin rasgele kuradan çıkma ihtimalinizle karşılaştırıldığında devenin kulağındaki kıl bile olamaz. Demek istediğim sorun olacağını hiç sanmıyorum. Şansınız bol olsun.
-
Çekilişte seçilen arkadaşlar nasıl bir fotoğrafla katıldıklarını yazabilirler mi? Çekilişte çıkmayınca zaman zaman acaba fotoğrafımda bir problem var mıydı diye düşünmeden edemiyorum.
Fotoğrafçıda çekindiğiniz vesikalık fotoğraf ile mi katıldınız yoksa evde kendiniz mi çektiniz? Kendiniz çektiyseniz nasıl bir cihaz kullandınız (netlik durumu açısından soruyorum)? Yüzünüzde gölge veya ışık(aydınlık/karanlık) farkı, arka planda olmasa daha iyi olurdu dediğiniz ufak tefek hatalar/ayrıntılar var mıydı? Bu iletiye istinaden yazılanlar dv2020 ve öncesini kapsayacaktır, önümüzdeki çekilişler için geçerli olmayabilir ama hazır insanlar çekiliş sonuçlarını paylaşıyorken sormak istedim. -
@azuleverde Ben 2018 kazananiyim normal vesikalik fotomu masaya Koyup telefon kamerasiyla cekip eklemistim . Sifir ozen gosterdim yani ve kazanmistim . Bence fotograf okadar da etkilemiyor cok absurt bisey olmadiktan sonra
-
@azuleverde Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Çekilişte seçilen arkadaşlar nasıl bir fotoğrafla katıldıklarını yazabilirler mi? Çekilişte çıkmayınca zaman zaman acaba fotoğrafımda bir problem var mıydı diye düşünmeden edemiyorum.
Fotoğrafçıda çekindiğiniz vesikalık fotoğraf ile mi katıldınız yoksa evde kendiniz mi çektiniz? Kendiniz çektiyseniz nasıl bir cihaz kullandınız (netlik durumu açısından soruyorum)? Yüzünüzde gölge veya ışık(aydınlık/karanlık) farkı, arka planda olmasa daha iyi olurdu dediğiniz ufak tefek hatalar/ayrıntılar var mıydı? Bu iletiye istinaden yazılanlar dv2020 ve öncesini kapsayacaktır, önümüzdeki çekilişler için geçerli olmayabilir ama hazır insanlar çekiliş sonuçlarını paylaşıyorken sormak istedim.bunun bir onemi yok, bilginize.
-
Merhaba
DV2020 talihlisiyim başvuru yaparken fotografım 500x500 pixel ölçülerinde fakat 600x600 olması gerekiyormuş sorun yaratır mı elenir miyim sizce -
@erhan1997 8 mayıs 2019 tarihinde kazandım diyer sonuç açıklandıktan sonra sana evrak toplaman için mail gelecek yani artık resimle ilgili hiçbir şey yok ki geçti bunun pazarı kazandın ya boşver gitsin ya
-
Facebook grubundan sordum. Aynı soruyu burada da sorupp cevap gelirse burada kalsın, faydalanan olabilir. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkkür ederim.
Fotoğraf konusunda kafam karıştı. Evde uğraşmak bana riskli geliyor. Fotoğrafçıya gideceğim. Tekrar düzenlemeyle uğraşmadan yüklemek istiyorum. Biyometrik çektirip 600x600 pixel dijital halini mi, yoksa vesikalık çektirip 600x600 pixel dijital halini mi istemeliyim? -
@ahmetaydin, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Facebook grubundan sordum. Aynı soruyu burada da sorupp cevap gelirse burada kalsın, faydalanan olabilir. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkkür ederim.
Fotoğraf konusunda kafam karıştı. Evde uğraşmak bana riskli geliyor. Fotoğrafçıya gideceğim. Tekrar düzenlemeyle uğraşmadan yüklemek istiyorum. Biyometrik çektirip 600x600 pixel dijital halini mi, yoksa vesikalık çektirip 600x600 pixel dijital halini mi istemeliyim?genelde fotografcılar konsolosluk için dediğinizde hangi konsolosluk diye sorup ona gore cekiyorlar ve size e-mail atıyorlar.
-
@ahmetaydin pasaport yada ehliyet için biometrik yani kafa ve boyun gözükecek. Greencard için de baş + boyun + omuzlar yani kısacası vesikalık çektir olsun sonra kırparsın.
-
@ahmetaydin, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Fotoğraf konusunda kafam karıştı. Evde uğraşmak bana riskli geliyor. Fotoğrafçıya gideceğim. Tekrar düzenlemeyle uğraşmadan yüklemek istiyorum. Biyometrik çektirip 600x600 pixel dijital halini mi, yoksa vesikalık çektirip 600x600 pixel dijital halini mi istemeliyim?biyometrik olmamasi gerekiyor.
-
Merhabalar istinyedeki amerikan konsolosluğunun karşısındaki fotoğrafçılarda greencard fotoğrafı çektiren oldu mu daha önce? Hem olaya daha hakim olmaları hem de evime yakın olmaları cazip geldi bana baya. İlk başvurum olacağından biraz telaş biraz hata yapma korkusu var şu fotoğraf işinde.
-
@Pickles Pendik Kurtköy'de çektirdiğimiz fotoğraflarla katıldığımız çekilişte çıkmıştı bize. O yüzden çok da telaş yapmayın bence

-
fotoğraf olayı milli mesele olmaya başladı
gölgeydi , ışıktı , kontrasttı aydınlıktı karanlıktı felan cidden meşakkatli bir iş
... ben şahsen hem kimlik , hem ehliyet değişimi için gittiğimde pasaport içinde aynı gün başvurucam ve resim çektirip fotoğrafcıya GC başvurusu için mail attırıp öyle halletmeyi düşünüyorum. -
Resimlerin 610x610 pixcel olması sorun olur mu?
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim -
@Pikria-Aslan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Resimlerin 610x610 pixcel olması sorun olur mu?
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederimsorun olmaz, 600 x 600 ile 1200 x 1200 arasi bir boyutta olabilir, onemli olan kare olmasi.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
Geçen senede bakmıştım "Ankara Konsolosluğu ilgili sayfası" linkine ve sitede aşağıya doğru inince benim adresimden hemen 800 metre aşağıda olan bir stüdyonun adresi olduğunu gördüm ve çok şaşırdım ardından aradım ve fiyatlandırmayı sordum kişi başı 50 TL dedi onlar başvururlarsa 300 TL'ymiş
sonra telefonu kapattım bu yazımı bitirdikten sonra fotoğrafı kendim çekeceğim 
-
2020 talihlisiyim. Örnek videodaki gibi kendim evde çekim yaptım.kapiya beyaz çarşaf gerdim. Arkadan ışık aydınlatması yapip cep telefonuyla da çekimi gerceklestirdim.
-
arkadaşlar neden riske atıyorsunuz.bence fotoğraçıda halledin. sütüdyo ortamında çekilen fotoğrafta sıkıntı olacağını sanmam.sonuçta fotoğraf çekimi riske atacak kadar çok pahalı değil.
-
@riderman Aynen öyle bende kendim çekeceğim

Benzer Başlıklar
145
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k