K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
aaaaaaaa
-
@akhilleus merhaba, neler göndermiştiniz paylaşabilirmisiniz?
-
@ozy75 aslinda bu basligin ilk iletisinde crazycell’in paylastigi gonderide yaziyor ama ben kisaca aklima geldigi kadarini paylasayim: ilk basvuruda nisanlim abd vatandasi oldugunu gosteren belgeler (pasaportun kimlik kismi) turkiyede yasadigini gosteren oturum kartlari, pasaporttaki damgalarin oldugu sayfalarin fotokopisi, ogrenci karti, ikiser adet 5x5 vesikalik, beraber gittigimiz gezilerin bilet hotel vs fotokopileri, yillara yayilan iliskimizi gosteren fotograflar (arkalarina veya yanlarina kisaca olayi ve tarihi yazdik) nisanlandigimizi gosteren belgeler foto vs. benim pasaportumun kimlik kismi, oraya geldigimizde 90 icinde evlenecegimize dair niyet mektubu. Biz sadece kendimize ait niyet mektubu gonderdik ailelerden buna dair herhangi bir mektup almadik. Ama isterseniz alabilirsiniz sinirlama yok. Genel hatlariyka bunlardi aklima gelenler. Zaten bu kisimdaki olayin amaci case’i kabul ettirmek asil agir belgeler ankara surecinde isteniyor ornegin gecin, vergi, saglik vs belgeleri ikinci etapta.
-
@akhilleus TEŞEKÜR EDERİM.
-
@crazycells @Rookie @ MERHABALAR.
2012 YILINDA INGILIZ VATANDAŞI ILKE EVLENDIM 2014 AYRILDIK RESMİ OLARAK GEÇEN HAFTA BOŞANDIK SEBEBI IKIMIZIN FARKLI ULKELERDE OLMASI VE BOŞANMAYI UZATMASI.AYRILDIKTAN SONRA AMERIKAN VADANDAŞI NİŞANLIMLA TANIŞTIK SON BEŞ YILDIR GORUSMEDIGIMIZ GUN OLMADI GİBİ WHATSAPP VE ONLINE GORUSMELERIMIZ DOSYALANDI KANITLARIM VAR.2018 YILINDA TURKIYEDE YUZ YUZE GORUSTUK 2 HAFTALIK TATIL YAPTIK VE NİŞANLANDIK.ARALIKTA TEKRAR BENI GORMEYE GELECEK.BU SUREÇTE YUZ YUZE GÖRUŞTUGUMUZ ZAMANDA RESMİ OLARAK EVLİ OLMAM ONUMUZDEKI HAFTA K1 BASVURU YAPMAMIZDA VE ONAYLANMASINDA BIR SORUN OLUR MU SIZCE? ŞİMDİDEN TEŞEKURLER -
@ozy75 resmi olarak ayrilmadiginiz donemde eski esinizle hic bir araya gelmediginizi kanitlamaya calisin. Ornegin o ingilteredeydi ben hep turkiyedeydim bakin pasaportumda damga yok gibisinden pasaportun tum sayfalarini kopyalayip yollayin. Bu durumun etik kismini sorgulamazlar ama sizi bu durumdan dolayi soru bombardimanina tutarlar gibime geliyor. Onceki esinizin de yabanci oldugunu goz onunde bulunduracaklardir. Biraz mesakkatli bir gorusmeye hazir olun.
-
@akhilleus BU ANKARA DAKI GORUSMEDE GECERLI OLACAKTIR SANIRIM ,ANKARADAKI GORUSMEDE BUNU KANITLAYACAK ARGÜMANLARA SAHIBIM
-
@ozy75 kendinden eminsen sorun yok umarim istedigin gibi sonuclanir basvurun.
Ha ozyy bir de Allah rizasi icin su caps lock’u deaktif et karsimda melih gokcek varmis gibi hissediyorum :) -
@akhilleus :) ahahah ozur dılerım iş geregi herzaman açık , teşekür edrim
-
@ozy75 rica ederim, bol sans
-
Uscis. Ek kanıt bildirimine kaç gün de cevap veriyor tahmini olarak! hiç başından geçen var mı arkadaşlar ?
-
@kubilay_66 2 hafta ile 3 aya kadar değişebiliyor.
-
@graombze arada baya gün farkı varmış :) hayırlısı diyelim o zaman
-
@kubilay_66 Biz RFE yemiştik ve USCIS dosyamızı teslim aldıktan 1 hafta sonra sonuçlamıştı.
-
@Hilalozkrl benim ki 2 günde sonuçlandı. Ne istediklerine bağlı ve de yoğunluğa bazen 3 aya kadar sürdüğü oluyor.
-
@Hilalozkrl Ben den 2 yıl için de yüz yüze gürüşme ek kanıt istediler paşaport girdi çıktısı hotel de ve Türkiye de resimler ve 2 tane ABD vatandaşını noter tastikli şahit gösterdim .
-
@kubilay_66 eğer hepsini kanıtladıysan çok uzun süreceğini sanmam kontrol edip sana sonucu bildirirler
-
@graombze, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@kubilay_66 eğer hepsini kanıtladıysan çok uzun süreceğini sanmam kontrol edip sana sonucu bildirirler
1 ay ile 2 ay arasın da size cevap yolarız diye mail geldi zaman olarak çok uzun geldi bana :) Size de böyle bir bildirim gelmiş miydi?
-
@kubilay_66 biz sormamıştık zaten posta gitti mi diye bakarken onay mektubu geldi. bakıp onay vermişler. Hiç sorun olacağını sanmam eğer kanıtladıysanız yakında dönüş olur. 2 veya 3 ay diye en kötü ihtimalle o kadar sürer diye bilgilendiriyorlar. daha kısa sürede bildirim alirsiniz.
-
@crazycells kendimi yalnış ifade ettiğimi yeni farkettim. Ben evlilik aracılığıyla yeşilkarta müracaat etmiş oldum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum