IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
this comment is disabled
-
@crazycells ptt kaydını nerden, nasıl yapıyoruz?
-
@crazycells Merhaba,
Aynen dediğiniz gibi oldu. Tam 21 gun sonra randevu tarihini bildirdiler.
tam tamina 6 hafta sonrasına da randevuyu.
Umarım hersey sorunsuzca biter. Çok teşekkür ederim desteginiz, bilgilendirmeleriniz icin. -
@Nursen-Nursen, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells ptt kaydını nerden, nasıl yapıyoruz?
Suradan yapabilirsiniz:
-
@crazycells buradan yapamadım, hata veriyor.( iş not ready for an appointment)
-
@crazycells 25 ekimde mülakatım var, fakat ptt kayıt ve doktor randevusunu oluşturamadım
-
@Nursen-Nursen, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells 25 ekimde mülakatım var, fakat ptt kayıt ve doktor randevusunu oluşturamadım
25 Ekim'e 1 aydan fazla sure var. Birkac hafta bekledikten sonra kayit islemlerini yapmalisiniz, o zaman dosyaniz konsolosluga ulasmis olur. Acele etmenize gerek yok.
-
@crazycells Neredeyse 3 hafta oldu hala dogum belgemi onaylamadilar. NVC Timeline da 2 agustos da gonderilen formlari inceliyoruz demisler. Biz 30 agustos da dogru olan dogum belgesini gonderdik. Timeline a gore 1 ay daha mi bekliyecegiz anlamina geliyor? Tesekkurler.
-
@Elif-Chavez, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells Neredeyse 3 hafta oldu hala dogum belgemi onaylamadilar. NVC Timeline da 2 agustos da gonderilen formlari inceliyoruz demisler. Biz 30 agustos da dogru olan dogum belgesini gonderdik. Timeline a gore 1 ay daha mi bekliyecegiz anlamina geliyor? Tesekkurler.
Asil basvuru daha once yapildigindan bu kadar sure beklemek zorunda kalmayabilirsiniz. Bu sureclere etki etmeniz mumkun degil, o nedenle haber beklemek en iyisi.
-
@crazycells cok tesekkurler cevabiniz icin
-
@Elif-Chavez benim tekrar yolladigim belgeyi gozden gecirmeleri 4 hafta 1 gun surmustu 3 haftayi geciyor artik rfe bile olsa. Sonra documentarily qualified maili yolladilar.
-
@crazycells çok teşekkür ederim.🙏
-
@nativity tesekkurler cok stress olduk insallah yakinda goz atarlar... Sizin Interview date'ini belgeyi gozden gecirdikten ne kadar sonra yolladilar acaba? Acaba bizim gorusme tarihimiz 2020ye kayar mi?
-
@Elif-Chavez belgelere bakmalariyla tarih almamiz asagi yukari 1 ay, tarih de 1 ay sonrasinaydi yani toplam 2 ay sonra mulakat olduk
-
Merhaba,
GC surecimize baslamak icin ilk adimda yapilacak IR1/CR1 USCIS odemesi ile ilgili bir sorum olacak. Odemeyi ($535) dosyaya eklemek uzere esim Amerikada'ki sirketinden bos bir cek istedi. Cek elimize ulasti ancak basvuru ben ve iki cocugum icin yapilacak, bu durumda ceki $1605 dolar olarak imzalayip gondermesi yeterli olur mu? Cover letter'da dosya icinde bulunan cekin uc kisilik basvuru ucreti oldugunu yazmayi dusunuyoruz. yoksa her bir basvuru icin ayri cekler mi yazilmali sizce?
Tesekkurler.
-
Merhaba,
Vize onaylandi. Oncelikle herkese, ozellikle crazycells'e cok tesekkur ederim yardimlari icin.
USCIS immigrant fee'yi odedim ben kartin basilmasi icin. Fakat kartin basilip basilmadigini ve postaya verilip verilmedigini nereden takip edecegiz acaba? Onu bulamadim bir turlu. ceac'dan mi yoksa baska bir yer var mi takip etmek icin?
Tesekkurler
-
@Nihan, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba,
GC surecimize baslamak icin ilk adimda yapilacak IR1/CR1 USCIS odemesi ile ilgili bir sorum olacak. Odemeyi ($535) dosyaya eklemek uzere esim Amerikada'ki sirketinden bos bir cek istedi. Cek elimize ulasti ancak basvuru ben ve iki cocugum icin yapilacak, bu durumda ceki $1605 dolar olarak imzalayip gondermesi yeterli olur mu? Cover letter'da dosya icinde bulunan cekin uc kisilik basvuru ucreti oldugunu yazmayi dusunuyoruz. yoksa her bir basvuru icin ayri cekler mi yazilmali sizce?
Tesekkurler.
Ayni postada gonderiyorsaniz toplu sekilde gonderebilirsiniz. USCIS'in bunu sorun ettigini su ana kadar gormedim.
-
@xyz, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba,
Vize onaylandi. Oncelikle herkese, ozellikle crazycells'e cok tesekkur ederim yardimlari icin.
USCIS immigrant fee'yi odedim ben kartin basilmasi icin. Fakat kartin basilip basilmadigini ve postaya verilip verilmedigini nereden takip edecegiz acaba? Onu bulamadim bir turlu. ceac'dan mi yoksa baska bir yer var mi takip etmek icin?
Tesekkurler
Bundan sonraki sureclerde bol sanslar.
Suradan takip edebilirsiniz: https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
-
@crazycells cok tesekkurler.
tam simdi ben de bulmustum burayi. Megersem isi daha da zorlastirmisim bambaska yerlere girip uscis'de.
odemeyi yaptiktan sonra verdigi case numarasi daha once uscis surecinde iken aldigimiz case number'dan farkli. o da aklimi karistirdi herhalde. normal degil mi bu? yani sirf bunun icin yeni bir case number veriyorlar sanirim?
-
@xyz, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells cok tesekkurler.
tam simdi ben de bulmustum burayi. Megersem isi daha da zorlastirmisim bambaska yerlere girip uscis'de.
odemeyi yaptiktan sonra verdigi case numarasi daha once uscis surecinde iken aldigimiz case number'dan farkli. o da aklimi karistirdi herhalde. normal degil mi bu? yani sirf bunun icin yeni bir case number veriyorlar sanirim?
siteden aldiginiz receipt number degil mi? dosya no olarak mi yazmislar?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum