[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@phozz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Bende evrak maili aldım. bu gün göndermiş olacağım. bu göndereceğim evrakların çıktısını alıp mülakata götürmek yada mülakat öncesi tekrar yenileri almak arasında ikilem yaşıyorum. çünkü evraklar barkod ile doğrulanacak ama evrakların altında 1 ay geçerlidir yazısı var. bugün gönderdiklerim süresi geçtiği için geçersiz sayılacak yeni alacaklarımında barkodu değiştiği için kcc gönderdiklerim ile uyuşmayacak. sizce ne yapacağız mülakata giderken arkadaşlar.
KCC'ye gonderdiginiz belgeleri goturebilirsiniz mulakata.
Bilgilerinizde bir degisiklik mi bekliyorsunuz? Boyle bir durum varsa mulakata guncel olan bilgilerle gitmelisiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
urum varsa mulakata guncel olan bilgilerl
yok bilgilerimde herhangi bir değişiklik olmayacak ama kcc ye attığım belgelerde süresi 1 aydır diye yazı var. ondan sormak istedim
-
@phozz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
urum varsa mulakata guncel olan bilgilerl
yok bilgilerimde herhangi bir değişiklik olmayacak ama kcc ye attığım belgelerde süresi 1 aydır diye yazı var. ondan sormak istedim
problem degil.
-
@crazycells son Ekim 2019 bülteninden sonra sürecin geçen seneye göre biraz daha hızlı ilerleyeceği söyleyebilir miyiz?
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells son Ekim 2019 bülteninden sonra sürecin geçen seneye göre biraz daha hızlı ilerleyeceği söyleyebilir miyiz?
ikisi birbirinden cok farkli yillar olacak, o nedenle direkt bir kiyas yapmayi dogru bulmuyorum.
-
@uarman, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@TheWinner2020 hayir hatta toplami 7 ek 1mb olarak yaziyor... Dogum tarihi isim soyisim gibi bilgiler eklemediniz degil mi yalnizca evraklari yolladiniz siz de ?
sadece eke evraklar (pdf + jpg) koydum konu kısmına da sadece DV2020EU7xxx diye case no yazzdım o kadar
-
@TheWinner2020 ben DV yazmadim o mu sorun acaba ?? @crazycells
-
Merhabalar ben kccye evrak maili attim ancak 17 gundur cevap atmadilar anlamadim sizce ne sorun olmus olabili??
-
@crazycells farklı olması kannatine yakın olmanızın nedenleri bizim için önemli. Paylaşmanız mümkün mü?
-
@tansel hangi adrese yolladiniz ?
-
@uarman bende bilmiyorum danismanim yolladi hangi adrese gitmesi gerekiyor??
-
@tansel merhaba sürecinizi imzanıza taşıyabilirseniz. bizlerde daha rahat yardımcı olabiliriz.
-
@tansel merhaba, danışmanım dediğiniz içn dikkaimi çekti. ds 260 formunu danışman aracılığıyla mı gönderdiniz. danışman ile göndermeyi düşünüyorum da, bilgi verirseniz sevinirim.
-
@uarman, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@TheWinner2020 ben DV yazmadim o mu sorun acaba ?? @crazycells
KCC sadece DV surecine baktigi icin anlayacaklardir.
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells farklı olması kannatine yakın olmanızın nedenleri bizim için önemli. Paylaşmanız mümkün mü?
"Onceden evrak isteme" sistemi DV2019'un basinda yoktu, fakat DV2020 bu sistemle basladi dolayisiyla ozellikle ilk aylarda bulten numaralarinin farkli bir sekilde ilerlemesi beklenilir bir sey ; EU bolgesi icin iki yilda da en yuksek numarada secilen kisiler arasinda fark var (toplam secilen kisi sayisi arasinda fark olmamasina ragmen) bu da dagilimin benzer olmayacagini gosteriyor, dolayisiyla bulten numaralarinin ayni hizda artmasini zaten bekleyemezsiniz.
-
@phozz selam kardeş .bir şey soracam.evrak ları 15 ağustosda taratıp gönderdim.onay mailim kcc den 19 ağustosda geldi.case numaram 14xx bana hala mülakat tarihi ile ilgili mail gelmedi.bu günde 6000 caseler kasım ayı için açıklandı.sizce benim durumum la ilgili ne olabilir.bir cevap yazarsanız çok sevinirim.
-
@Fırat-Şehir danisman yurutuyor evet ancak benim onay mesaji henüz gelmedi mail attik bizde bakalim hayırlısı yorulmamaniz icin evet tavsiye ederim
-
@crazycells mükemmel bir açıklama teşekkürler. Bu da 33. 000 gibi bir takamın geçen seneye göre yüksek olmadığı kanattimi kuvvetlendiriyor.
-
@davut hiç dvlottery.state.gov adresine girip kazandığımız sayfaya girdiniz mi, mülakat tarihi ile ilgili bilgiler kazandığımız sayfada
Eğer mülakatla ilgili bilgiler yoksa belki Kasım ayında mülakat tarihi alacaksınızdır, çünkü ekim için mülakat tarihi ile ilgili email alanlar ağustos sonu aldı ve evraklarını temmuzda göndermişlerdi, siz evrakları biraz geç mi gönderdiniz? -
@Muhtaradana evet evrakları biraz geç gönderdim.o kazandığımız sayfadan girdik.mülakat tarihi yok.bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum