F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
@Ali-Kartal, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
8-11 yıl arası
@Zeyno, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@Ali-Kartal şimdi dosyanızı onaylanmasını bekliyeceksiniz
bekleme süresi @crazycells söylediği 8-11 yıl arası sizde bu süreyi söylüyorsunuz değil mi?
Bu süre geçip dosyanın onaylandığını belirten 2. mektup gelene kadar hiç bir işlem yapmadan bekliyorum doğru mu?
Sorularım saçma gelirse ne olur kusura bakmayın. Bir şeyi kaçırmamak için soruyorum .
evet, mektup gelene kadar hicbir islem yapmiyorsunuz.
-
@Ali-Kartal, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@crazycells, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@denizbilmez F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri) içinde söyledi:
selam,doktor randevumuz sorunsuz geçti.Son 2 gün kaldı,7 aydır bekliyoduk bu zamanı.İnsan zaman yaklaştıkca bir tedirgin oluyor ya vermezlerse diye.Umarım sıkıntısız geçer,herkesin gönlüne göre olur.Salı günü güzel haberle gelmek dileğiyle..
Merak etmeyin, dosyanizda problem olabilecek bir sey yok kanimca :slight_smile: Bol sanslar simdiden, mutlu haberlerinizi bekliyoruz...
Merhaba @crazycells
Biliyorsunuz Ben sürece yeni başladım. Fakat benim kafamda bir soru var. Allah ömür verir bir aksilik olmazsa bu sürecin sonunda (azami 10-12 yıl) Vize randevusuna gideceğimiz gün gelecek. Ondan önce bir doktor randevusu var.
Benim 1 yaşındaki kızımın genetik bir rahatsızlığı çıktı ve ömür boyu bu hastalığı taşıyacak.Kızımın bu hastalığı Tüm ailenin Göçmen vizesi reddine neden olur mu?
Bu konuda tecrübeleriniz ne diyor?
@denizbilmez sizinde bu konuda bilginiz ve fikriniz var mı?
cok gecmis olsun, bulasici olmayan hastaliklar hicbir problem yaratmiyor. Dolayisiyla vize konusunda telaslanmaniza gerek yok.
-
@Ali-Kartal guncel bekleme surelerini size verdigim linkten takip edebilirsiniz. Yillardan yillara farkliliklar olabilir, o nedenle birebir karsilastirmak dogru olmayabilir.
-
@Ali-Kartal makbuz onayı başvurunuzu aldıklarına inceleyeceklerine dair bir bildirim. Böyle açıklamak doğru olur sanırım. Dava onayı ise gerekli incelemelerini yaptıktan sonra tamam evet kardeşlerine Green card vereceğiz. Kabul ettik. Dosyanın nvc ye gönderiyoruz artık sıranı bekliyeceksin gibi.
Bizim davanı da onaylanmış olması kesin doğru. Direk randevu alıp görüştü uscisle bilgileri aldı. Çünkü. Uzun yıllar geçtiği için biz unutmuştuk herşeyi -
Merhabalar. Bu ayın vize bülteni hala yayınlanmadı. Ayın 15 ini hiç geçmemişti. Bir sıkıntı mı var. Bilgisi olan var mı?
-
@Zeyno Ben de takip ediyorum. İlk kez bu kadar gecikti. Yurtdışı forumlarda da son 10 yıldır en geç yayınlanan bülten diyorlar.
-
Yakinda aciklanir, 3-5 gun once, 3-5 gun sonra aciklanmasi pek bir sey degistirmeyecek :)
-
@Zeyno yayınlandı hocam. 15 mayıs 2007'ye geldi başvuru sırası.
-
@eeken evet ben de şimdi gördüm:) 30 Nisan bizim. Artık çok az kaldı.
-
@Zeyno Belki ekimde başvuru maili gelir size. Haber verirsiniz, değil mi? Ben de sizin tarihleri örnek alarak takip edeceğim :)
-
@eeken Tabii ki her aşamada yazarım. Takıldığımız yerler de olacaktır diye düşünüyorum. Bu forumdan fazla uzak duramam herhalde🙂
-
Merhaba @crazycells
ABD ye geleli 1 hafta oldu. State id almak için başvuru yaptık. Ancak adımıza kayıtlı bir fatura olması gerektiğini söyleyerek id vermediler.
F4 vizesi ile geldiğimiz için sponsor olan abimin evinde kalıyoruz. Bu durumda adımıza bir fatura olmaması çok normal.
Oturduğumuz adresi ispat edecek fatura dışında başka bir belge var mı? ABD de ikamet belgesi diye birşey var mı?
Id yi almak için nasıl bir yol izlemeliyiz? Teşekkürler... -
@ashley, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Merhaba @crazycells
ABD ye geleli 1 hafta oldu. State id almak için başvuru yaptık. Ancak adımıza kayıtlı bir fatura olması gerektiğini söyleyerek id vermediler.
F4 vizesi ile geldiğimiz için sponsor olan abimin evinde kalıyoruz. Bu durumda adımıza bir fatura olmaması çok normal.
Oturduğumuz adresi ispat edecek fatura dışında başka bir belge var mı? ABD de ikamet belgesi diye birşey var mı?
Id yi almak için nasıl bir yol izlemeliyiz? Teşekkürler...Kabul edilebilecek belgelerin listesi olmasi lazim, oradan bakmalisiniz. Adiniza gonderilen postalari vs. kullanabilirsiniz diye dusunuyorum.
-
@crazycells ssn ve green card ın zarflarını adres beyanı için kabul ettiler. Bugün aldık ID leri. Kimse zarfları atmasın :)
-
merhaba
Kardeş nedeniyle F4 başvurum var. Dosya nvc de. 2 sorum olacak. 1 Ds 260 formu bu süreçte doldurulacakmı? 2-Eğer doldurulacaksa invoice number dediği numara nedir?
Başvuru tarihim 2015 dir.Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment. This includes submitting to NVC various fees, forms and documents. Once NVC has received all the required items, they will let you know if anything is missing or incomplete. You can also find these instructions online at http://nvc.state.gov (English) and http://nvc.state.gov/espanol (Spanish). You will find contact information for NVC at http://nvc.state.gov/ask.
-
@amadeus_123321 Merhaba. Ds formu size nvc'den talep geldiğinde doldurulacak. Invoice number da o mail'de yer alacak. Priority date 2015se daha uzun bir süre var demektir, yaklaşık 7-8 sene tahminimce.
-
@eeken cevabınız için teşekkür ederim. Bu arada adreslerimiz değişti. Kardeşim usa geri döndü vs. Şimdi adres değişikliği doldurmamız gerekiyor mu? online bildirim alabilmek icin G-1145 formunu doldurmuştuk. O maile gerekli şeyler vakti gelince ulaşır mı?
-
Tekrar selamlar, bugün wellcome Letter ı aldık. Bundan sonraki işlemlere bakıyoruz artıl
-
@Zeyno Çok tebrik ederim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur 😊 Ben de bu ayki bülteni bekliyorum merakla 😄
-
@amadeus_123321, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@eeken cevabınız için teşekkür ederim. Bu arada adreslerimiz değişti. Kardeşim usa geri döndü vs. Şimdi adres değişikliği doldurmamız gerekiyor mu? online bildirim alabilmek icin G-1145 formunu doldurmuştuk. O maile gerekli şeyler vakti gelince ulaşır mı?
AR-11'i online olarak doldurup USCIS'e gonderebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum