Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

South Carolina’da 200 Yıllık Türk Göçmen Ailesi

Gündem ve Sohbet
10 6 1.5k 2

Benzer Başlıklar

• Türk pasaportunu itibarsizlastiranlarin Allah belalarını versin

Taşındı Gündem ve Sohbet gri pasaport
    38
    4 Oy
    38 İleti
    2k Bakış
    Uçan hollandalıU
    2023 yılından bildiriyorum, durum daha vahim dostlar. K*çı kırık Bulgaristan'a bile girmek istediğiniz zaman kırk takla attırıyorlar. Başlığı açan arkadaşa söylemek istediğim tek şey "amin"...
  • Texas yeni göçmen almayacağını duyurdu.

Gündem ve Sohbet
    12
    1 Oy
    12 İleti
    830 Bakış
    CalibraturboC
    Re entryi ilk gittiginde yapicaktin evet uc ay kadar suruyor ve bu surede ulkede kalman gerekiyor. Gorunen oki artik sana gecmisolsun hakkini kaybettin
  • 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti

Gündem ve Sohbet
    5
    8 Oy
    5 İleti
    394 Bakış
    mehmet.JSM
    @Oktay-İbiş, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @mehmet-JS, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @ayvalik10 paylasim icin tesekkurker. Turkiyede haftada 7 gun calisiyorum, Yillik 1 hafta tatil yapiyorum, Computer Science alaninda master planliyorum. Adama gore sartlara uygunum. Tek eksigim green card. ALLAH gönlünüze göre verir inşallah. Hepimiz icin insallah 🙏
  • Komşu'da ki Ortodoks Türkler

Gündem ve Sohbet
    16
    4 Oy
    16 İleti
    1k Bakış
    CalibraturboC
    moldovada gagavuzlar var onlar da kuzey türküdür ve christiandır
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k