Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

South Carolina’da 200 Yıllık Türk Göçmen Ailesi

Gündem ve Sohbet
10 6 1.5k 2

Benzer Başlıklar

  • Neden ABD'de Türk Göçmenlerin kurduğu büyük şirketler yok?

    Gündem ve Sohbet
    32
    1 Oy
    32 İleti
    1k Bakış
    M
    @OffGuard Elinize sağlık, çok güzel açıklamışsınız. Sıfırdan holding'e giden bir şirketler yaratmak istiyorum lakin, eninde sonunda ya birinin, birilerinin veyahut devletin el koyacağını bildiğim için tüm maddi manevi varlığımı yurtdışına taşımaya odakladım. Amerika. Şirketler, ticaretler hepsi bu ülkede olacak ve Amerika'da büyük bir şirketin önderi olacağım. Hayal değil, gerçek. kafayı bununla bozdum sanırım.
  • 3 Oy
    354 İleti
    20k Bakış
    S
    ....desenize adamlari kapidan kovuyorlar,bacadan iceri giriyorlar, buyuk rakkamlarla deportlar yapilmis,bir zamanlar 11 milyon illegal gocmen var diye duymustum,her yil 100 bin atsalar kolay kolay temizliyemezler,eh koca amerikada bazi isleri yapacak elemanlarda lazim onuda kacaklar yapiyorlardir.
  • Texas yeni göçmen almayacağını duyurdu.

    Gündem ve Sohbet
    12
    1 Oy
    12 İleti
    830 Bakış
    CalibraturboC
    Re entryi ilk gittiginde yapicaktin evet uc ay kadar suruyor ve bu surede ulkede kalman gerekiyor. Gorunen oki artik sana gecmisolsun hakkini kaybettin
  • USA-TURK.com ve Forumuna Ne Oldu?

    Gündem ve Sohbet
    13
    0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    RaskolnikovR
    @MySea, içinde söyledi: USA-TURK.com ve Forumuna Ne Oldu? Eskiden birde Mezun Forum vardi. Ona ne oldu bilgisi olan var mi? Benim green card başvurumu onlar yapmışlardı 10 dolar ücret alarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum