Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • salamlar.dv-2019 idari islem hale bitmemis...9 ay.....mail atiyorum cevap vermiyorlar..ocak ayindan hale bekliyorum..boyle lottery olur??


  • Ruslan Merhaba, siz ceac status girdiğinizde ne çıkıyor durumunuz? Teşekkürler.


  • @cavedo Merhaba...Administrative processing cikiyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ruslan, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )

    salamlar.dv-2019 idari islem hale bitmemis...9 ay.....mail atiyorum cevap vermiyorlar..ocak ayindan hale bekliyorum..boyle lottery olur??

    Maalesef idari islemler konusunda konsoloslugun yapabilecegi bir sey yok. Cekilisten secilmis olmaniz size Green Card garanti etmiyor, tum gereken islemleri tamamlayarak ancak Green Card alabilirsiniz.
    Siz yine de haber bekleyin, son haftalarda cok fazla idari islem tamamlaniyor, eger sizinki de tamamlanirsa hizli hareket etmeniz lazim.


  • @Ruslan bir gelişme varmı durumunuzla ilgili


  • @bsk yok hec bir gelisme yok((


  • @crazycells tesekkur ederim cevapladiginiz uchun


  • Bu ileti silindi!

  • @sfkts Merhaba öncelikle gözünüzaydın. Vizenizi almışsınız. Tebrikler. Pasaportunuzu gönderdikten sonra ne zaman sizin elinize geçti? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @umitcapkin, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )

    Merhaba herkese 4 aylık bekleme sonunda bu cevabı aldım .

    Birkaç sorum olacak

    Artık %100 olarak vize onaylandı mı yoksa bi ihtimal pasaport yokladıktan sonra olmama ihtimali varmı ?

    Pasaport yanında neden ds formu isteniyor ?

    Mr. Capkin,

    The administrative processing for your case is complete.
    Please send the items listed below to the U.S. Embassy Ankara via PTT Turkish Post.

    Requested documents:
    Your passport(s)
    Confirmation Page (DS-160)
    To send the documents free of charge, please sign-in to your account at https://ais.usvisa-info.com/ and print the Courier-In Authorization Certificate for each family member, if applicable.

    Derivative family members will not be issued a visa before the principal applicant’s visa is issued. For example: F2, J2, L2 and H4 visas will not be issued until the respective F1, J1, L1 and H1B visas have been issued.

    Once you submit the required documents to PTT, it will take approximately 10 business days to process your visa application.

    If everything is in order, your visa will be prepared and sent to your selected PTT office. If you encounter issues with your passport delivery, please contact us via https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv/information/contact_us or call: +90 850 3902884.

    If a third party will pick-up the passports from the selected PTT office, the individual must present letter of consent signed by the applicant in front of a Turkish Notary Public. Please visit https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv/information/courier for details.

    Regards,

    Non-Immigrant Visa Unit

    gozunuz aydin, surec tamamlanmis. Dosyadaki dogru eslesme icin istiyorlardir, barkodlu sayfayi gondermeniz yeterli.


  • @cavedo Valla bende Ceac'da Administrative Processing yazıyor.
    Fakat bana DS-5535'i yolladıktan sonra Mail ile Complated döndüler sonra istenilen evrakları hemen yolladım en son ayın 16'sın da mailleştik belgelerim ulaştı mı diye ulaşmadı dediler. Sonra Postaneye göre ulaşmıştı onu bildirdim x kişi almış postamı dedim sonrasında şuan elimize ulaştı dediler ve 5 gün içinde size dönüş sağlayacağız dediler. Bende bekliyorum şuan,Siz ne kadar süre beklediniz acaba belgeleri yolladıktan sonra Ready olmasını?

  • ⭐⭐⭐

    @umitcapkin tebrik ederim hayırlı olsun 🙂


  • Ali1990 Evet bende sizinle aynı durumdayım. Ben durumumu kontrol ettiğimde Ready çıkıyor. Pasaportumu 2 Eylül de gönderdim. Pasaportumu aldıklarına dair Embassy den 10 Eylül tarihinde e-mail aldım. Hala haber yok. Ali Cihan Bey, konsolosluğun çok yoğun olduğunu söylüyor. O yüzden bekliyorum. Beklemek de çok stresli. İnşallah iyi haberler alırız. Teşekkürler.


  • @Ali1990 Ali1990 Evet bende sizinle aynı durumdayım. Ben durumumu kontrol ettiğimde Ready çıkıyor. Pasaportumu 2 Eylül de gönderdim. Pasaportumu aldıklarına dair Embassy den 10 Eylül tarihinde e-mail aldım. Hala haber yok. Ali Cihan Bey, konsolosluğun çok yoğun olduğunu söylüyor. O yüzden bekliyorum. Beklemek de çok stresli. İnşallah iyi haberler alırız. Benim durumum 13 Eylül de Ready oldu. Benim vize görüşmem 22 Ağustos idi. İdari işlemlere kaldım, fakat benden herhangi bir sosyal medya hesabı ile ilgili bir form istemediler. 28 Ağustos da idari işlemler tamamlandı. İdari işlemlerim tamamlandıiğında CEAC'de durumum Administarive Processing yazıyordu. 13 Eylül de Ready yazmaya başladı. Hala öyle yazıyor.Teşekkürler.


  • @cavedo Hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde ben bu hafta tekrar mail atmayı düşünmüyorum ama haftaya son haftaya giriyoruz biraz darlarım ve ondan sonraki hafta pazartesi ayın 30'u ne ara dönecekler bilmiyorum mecbur bekleyeceğiz artık son haftalar kısmetse diyorum artık kendime


  • @Ali1990 Ben bugün attım. Bekliyorum. Benim kategorim IR5. Sizin ki çekiliş sanırım. Merak etmeyin verirler size vize.


  • @Ali1990 U.S. Department of State
    IMMIGRANT VISA APPLICATION
    Ready
    Immigrant Visa Case Number: ANK2019XXXX01 ANK
    Case Created: 09-Jan-2019
    Case Last Updated: 19-Sep-2019

    Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://nvc.state.gov/interview
    For more information, please visit U.S. Embassy Ankara.


  • @Ali1990 Benim ki yine bugün güncellenmiş. Aynı Ready. Senin ki?


  • @cavedo benim ki bu gün Congratulations oldu. Postaya verilmiş. Posta kodu verilmiş. Darısı bütün bekleyenlere ihşallah


  • @Ali1990 Çok sevindim. Tebrikler.Benim ki hala Congrulations olmadı. Bilmiyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum