[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Visa bulletin'de ses seda yok. Bugün yayınlayacaklar mı Sizce ?
-
Pazar bugün calismiyorlar yarina kaldi bulten
-
Cok teşekkürler herkese :)
-
Sizce kaça kadar current olur ?
-
@CanerM 9000 tahmin🤔
-
@alico Biraz fazla iyimser gibi oldu :) İnşAllah olur tabi.
-
9000 kanimca zor. Ben 7000lerdeyim. KCCden Cuma gunu eposta geldi. Benim tahminim 4500-5000.
-
@ybi04 7000lerin kacindasiniz??
-
Arkadaslar merhaba, Kız kardeşim Ekim ayında mülakata girecek. Sağlık muayenesinde daha az ücret ödemek icin asileri devlet hastanesinde yaptırmayi düşünüyor. Bu konuda tecrübesi olan var midir?
-
@Melih-Aktas yerinizde olsam böyle bişey yapmazdım aşıları yakın zamanda yaptırmayın diye unganlar uyarıyor
Siz aşı yapsanız bile unganlar yaşınıza fiziginize bakip gerekli aşıları yapacakdır -
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 cok teşekkür ederim , sadece mülakatlar 2020 eylul e kadar bekleniyor diye bilgim vardi o yuzden sagolasin içim rahatladı
-
@Melih-Aktas @yapay-zeka da dediği gibi Son 1 ay içinde kesinlikle aşı yapılmaması söyleniyor. Sağlınız açısından yaptırmamak daha iyi olacaktır.
-
Bugün de bülten yok sanırım..
-
Merhaba Ekim bülteni yayınlandı mı bilgisi olan var mı?
-
@ismailcanbolat, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba Ekim bülteni yayınlandı mı bilgisi olan var mı?
Henüz yayınlanmadı, birkaç saate yayınlanır umarım
-
@uarman 7000lerin başlarındayım. bugün evrak talebi epostası alan başka 7000lerde eklenmiş. süreç düzgün bir şekilde ilerliyor gördüğüm kadarı ile:)
-
Arkadaşlar merhaba bugünlerde yayınlanması beklenilen visa bulletin dv2020 için ilk visa bulletin mi ?
-
@crazycells imzamı excele girmeme rağmen yazışmalarım altında göremiyorum. excele girdikten sonra ilave bir şey yapmam gerekiyor muydu?
-
@bolatmali Cevabınız için çok teşekkür ediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum