Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese merhabalar öncelikle. Ds-260 formunu doldururken pasaportum bulunmuyordu ve diğer seyahat kartı seçeneğini belirtmiştim. Şu an pasaportum yine yok. KCC'nin istediği belgeleri görünce pasaport bilgilerininde istendiğini gördüm. Bu durumda mail geldiği zaman pasaportum henüz olmadığı için bu belgeyi gönderemeyeceğim bu bir sorun oluşturur mu ? Ben mülakat tarihine kadar pasaport çıkartırım demiştim fakat KCC'nin istediği evrakları görünce biraz tedirgin oldum. Şu an pasaport çıkarsam bile ds-260 formuna farklı bir seçenek belirttim bu durumu nasıl değiştirebiliriz bir sıkıntı olur mu ? Case numaram 53 binlerde ve ds-260 formunu yeni gönderdim. Mailin gelme süresi ne kadarı bulur ? Yeni başvurular başlayacak çünkü eğer sıra gelmeme gibi bir durum olursa ben yeni bir başvuru yaparsam sorun olur mu ? Çok teşekkürler şimdiden.


  • @cemal6 pasaportunuzu mülakat tarihine kadar çıkarmış ve mülakata gitmeden konsolosluğa bildirmeniz gerekli , şu an rahat olabilirsiniz sıra numaranız yüksek olduğu için önümüzde ki yaza kadar zamanınız olabilir pasaportu çıkarmak için. Kcc mail i size geldiğinde -ki buna uzun süreniz var gibi gözüküyor- pasaport bilgilerinizi girmeme hakkınız yine var eksik belge olarak geçeceksiniz mülakat tarihinizden önce bildirmeniz gerekecek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Bir şeyi merak ediyorum
    Her kıtaya case numaraları verirken, farklı bir seri numarası veriyorlar yoksa
    Şu şekilde mi
    2020EU0002 daha sonra 2020AS0003 şeklinde mi ilerliyor @crazycells

    hepsi icin ayri bir liste var... EU icin 1, 2, 3... AS icin 1, 2, 3.... diye giden...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cemal6 sureci buradan takip edebilirsiniz:

    KCC istediginde, pasaportunuzun fotokopisini gondermenizi oneririm. Zaten mulakat tarihi almak uzeresiniz, o zamana kadar pasaport cikartmis olmaniz daha dogru olur.


  • @magnesia sizin daha çok var. Biz 7xxx'deyiz daha dün evrak maili aldık. Sanırım Kasım gibi size gelebilir.


  • @TheWinner2020 Dosya numaramiz 12.000 kusur degil 1.200 . Benim icin acelesi yok.


  • @crazycells teşekkür ederim


  • @magnesia oyle mi? ben yanlış görmüşüm. O zaman siz DS-260 ı geç gönderdiniz herhalde. Yoksa şimdiye kadar evrak maili almış olmanız gerrekirdi.


  • @magnesia, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @davut bizim numaramiz da 12xx lerde ve biz de mail almadik. mayisin sonunda da evraklari gondermistik. benim aklima sadece iki olasilik geldi onay mailinin gecikmesi ile ilgili ; aile olarak gittigimiz icin arastirma sureci daha uzun olmus olabilir veya rastgele bazi hesaplar ic denetim icin daha detayli kontrollere tabi tutuluyor olabilir. tek degilsiniz 😉

    KCC'den sizden evrak talep maili geldi mi? Geldiyse siz geç mi yolladınız evrakları? evrakları yolladıktan sonra onay maili geldi mi? bazen mail ulaşmıyor karşı tarafa tekrar yollamanız gerekir maili.


  • @magnesia kardeş olabilir.bekleyelim bakalım.irtibatımız olsun.mülakat la ilgili mesaj alırsak birbirimizi haberdar edelim olurmu.ne olursa olsun sizinde bizimde hakkımızda iyi güzel olan olsun.


  • @magnesia ilginiz için teşekkür ederim .olabilir kardeş.hayırlısı.bir an panikledim sadece.bir yerde yanlışmı yaptım diye.bekleyeceğiz bakalım hayırlısı.mülakat mesajı gelirse birbirimizi haberdar edelim olurmu.umarım kazananların hepsi sorunsuz problemsiz kolayca şu aşamalrı geçer.


  • @jj2019 Forumu daha da meşgul etmek istemem ama eğer kafa karışıklığı oluştu ise toparlamak da isterim.

    Sehven 12XX demişim ama dosya numaramız 16xx . Eşim adına çıktı lottery bize. Başvurduğumuzda 3 kişi idi ailemiz 4 olduk.
    DS260 ı yeni bebeğimizi de ekleyip vakitlice doldurduk mayıs bitmeden.
    Dosya durumunu check ettiğimde dosyanın hala kcc de incelemede olduğunu görüyorum.
    KCC'den evrak isteği vs. gelmedi henüz.

    Saygılar.


  • @magnesia
    Dosyayı ceacstete.gov da visa status check demi kontrol ettiniz?


  • @Muhtaradana https://ceac.state.gov/ Doğrudur.

    CASE NUMBER: 2020EU000016XX
    VISA CLASS: DV
    YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC
    FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY: TURKEY


  • Herkese merhabalar, aklıma takılan birkaç soruyu sormak isterim.

    1. DS 260 formunu doldururken pasaportun kullanım süresi dolmamıştı. Ama görüşmeye gidene kadar dolacaktır. Mülakata giderken yeni pasaportumu çıkarttığımda ikisini bir götürdüğümde bir sorun teşkil eder mi?

    2. Daha önce WAT ile 3 sezon aynı bir markette çalıştım. Ve işveren beni tutmak istiyor. Maddi olarak çok yüksel meblağlar gösteremememden ötürü I 134 formu doldurtabildim. Kalacak yeri de daha önce kaldığım ve kalacağım yeri gösterdim. Job ve housing offer için bir yazı aldım. Bir birey için 4-5bin dolar ve I134 formu yeterli olup olmayacağı hakkında bilgilerinize danışmak isterim.


  • @TheWinner2020 7000'lerin yaklasik kaclarindasiniz acaba biz de beklemedeyiz de... Yada en son hangi numaralara mail geldi bilginiz var mi @crazycells


  • @uarman, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    en son hangi numaralara mail geldi bilginiz var

    merhaba thewinner2020 7binlerin başında diyebiliriz. Sizin numaranız kaçlarda ben79xx lerdeyim sonrlarda.


  • @uarman, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Yada en son hangi numaralara mail geldi bilginiz var

    birde excell listesinde varmışınız? Yoksanız ekleyebilrimisiniz takip açısından çok yararlı oalcaktır.


  • @Muhtaradana Dosya durumu ceacstete.gov üzerinden tam olarak nasıl kontrol ediliyor ? Case no hatası alıyorum .Bende mi bir sorun var acaba ? Case no ile giriş yapıp DS-260 görüntüleye biliyorum.

    d0f2da85-c39d-48d7-8e18-d428e967a9c2-image.png

    f19f64e5-abca-4160-b559-cd92b34275a2-image.png


  • @uoner01 selamlar, bildiğim kadarıyla şuan ceac.state.gov sitesinden kontrol ettiğiniz zaman geçersiz dosya numarası almanız normaldir. Ocak ayından sonra aktif olarak çalışıyor diye biliyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum